Shakira: Μια μαμά με μπελάδες

Ευτυχές βέβαια το γεγονός αλλά όχι χωρίς «αγκάθια»

Shakira: Μια μαμά με μπελάδες

Μαμά στα 35 της χρόνια ετοιμάζεται να γίνει η Shakira,όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ίδια και τον σύντροφο της Gerard Pique

Ευτυχές βέβαια το γεγονός αλλά όχι χωρίς «αγκάθια», αφού όπως διαφαίνεται από το γενέθλιο ωροσκόπιο της η υπόθεση μητρότητα ενδέχεται να εξελιχθεί για την ίδια σε μεγάλο μπελά!

Γεννημένη στις 2/2/1977, στις 10:08, στην Barranquilla της Κολομβίας, είναι Υδροχόος με Ωροσκόπο στον Κριό και Σελήνη στον Καρκίνο, ένας συνδυασμός που γίνεται ακόμη πιο δυναμικός εξ αιτίας του Άρη στον Αιγόκερω και τον 10ο οίκο που σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη. Ότι πρέπει θα έλεγε κανείς για μια ροκ-λάτιν σταρ που «τα σπάει», ωστόσο όλα αυτά μικρή σχέση έχουν με το «μυστικό» ενός μητρικού ρόλου το οποίο κρύβεται στον 5ο οίκο, εκεί όπου στο ωροσκόπιο της Σακίρα κατοικοεδρεύει ο Κρόνος.

Ο Κρόνος στον 5ο οίκο και τον Λέοντα προδίδει μια μητέρα που νοιώθοντας υπερβολικά υπεύθυνη, «πνίγει» ψυχολογικά το παιδί της, πιεζόμενη να του προσφέρει τα πάντα, όπως εκείνη το αντιλαμβάνεται. Και συνήθως μια τέτοια πολιτική αντί να μειώνει τα προβλήματα, τα αυξάνει, αφού το παιδί μεγαλώνοντας εισπράττει την πίεση και γίνεται το ίδιο συμπλεγματικό κι ενοχικό. Μια ακόμη πιο δύσκολη εκδοχή αναφέρεται σε θέματα υγείας του παιδιού, όπως κι αν έχει όμως, η αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο και πολύ περισσότερο το τετράγωνο του με τον Ουρανό στο Σκορπιό είναι όψεις που παραπέμπουν σε μια μάλλον προβληματική σχέση μητέρας-παιδιού.

Τυπικά η Σακίρα με τον Κρόνο στον 5ο οίκο είναι άριστη στο να αναλαμβάνει ευθύνες για προβληματικά παιδιά, κάτι που έχει ήδη πράξει στην Κολομβία με την ίδρυση και οικονομική στήριξη ενός ιδρύματος που φροντίζει για την μόρφωση των φτωχών παιδιών. Όμως για τον Κρόνο, ένα δικό της παιδί, είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Και συν τω χρόνω, η διάσημη τραγουδίστρια θα «στριμωχτεί» τόσο που μπορεί να εγκαταλείψει ένα μέρος της καριέρας της, παράλληλα όμως είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο να φροντίζει για τα άπορα και ταλαιπωρημένα παιδιά της πατρίδας της και του κόσμου όλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved