Θέλετε να δείτε αν έχετε Άστρο; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ρεγιήλ

Ο Άγγελος Ρεγιήλ βοηθάει να αποκτήσουμε μια καλή τύχη και -γιατί όχι;- και φήμη, αν αυτό είναι απαραίτητο για την ψυχή μας

Θέλετε να δείτε αν έχετε Άστρο; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ρεγιήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Ο πλανήτης έχει αυτή την στιγμή έχει 7.39 δισεκατομμύρια πληθυσμό. Από όλους αυτούς τους ανθρώπους μια ιδιαίτερη ελίτ ξεχωρίζει σε όλο τον πλανήτη. Και μετά, κατά δεύτερον, η κάθε χώρα έχει τους δικούς της ανθρώπους που ξεχωρίζουν και ηγούνται πολλών καταστάσεων. Όλοι μας λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν «άστρο» γιατί κάνουν κάτι ιδιαίτερο και έχουν ταλέντα τα οποία τους κάνουν πολύ ιδιαίτερους και ξεχωριστούς.

Μερικοί, πολλές φορές ονειρεύονται να μοιάσουν σε αυτούς τους ανθρώπους και άλλοι πηγαίνουν στην αντίθετη πλευρά γιατί θεωρούν ότι υποδύονται ότι είναι «κάποιοι», χωρίς να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο και πολλές φορές τους χαρακτηρίζουν μεγαλομανείς και πιο λαϊκά «ψώνια».

Όταν λέμε ότι κάποιος έχει άστρο εννοούμε ότι «σου πάνε όλα ρολόι από τη στιγμή που γεννήθηκες» και ότι «δεν πολυκουράστηκες για να κατακτήσεις αυτό που έχεις σαν δουλειά, σαν θέση ή σαν διάκριση στην κοινωνία». Πολύς κόσμος που διαβάζει αστρολογία και ψάχνει ερασιτεχνικά να βρει τον προσωπικό του χάρτη, πάντα κοιτάζει να δει, αν έχει «άστρο» και πως μπορεί να ξεχωρίσει για να νιώσει καλύτερα..

Τελικά, όλο αυτό υπάρχει και μέσα μας σαν πληροφορία αλλά και σαν ιδεολογία στις ιδιότητες των Αγγέλων και δείχνει ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να έχει μια καλή τύχη, αρκεί να το πίστευε. Θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τον Άγγελο Ρεγιήλ, που είναι αυτός που βοηθάει να αποκτήσουμε μια καλή τύχη και -γιατί όχι;- και φήμη, αν αυτό είναι απαραίτητο για την κάθε ψυχή. Όλα είναι δυνατά να γίνουν αλλά χρειάζεται μεγάλη πίστη και δύναμη. Ο Χριστός έλεγε η πίστη μετακινεί και βουνά. Για αυτό και εσείς συγκεντρωθείτε μόνο στον στόχο σας και θα δείτε αποτελέσματα που δεν τα πιστεύετε.

Ο Άγγελος Ρεγιήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Αυγούστου. Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει όλα τα δώρα, αν του το ζητήσεις με καθαρή καρδιά.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε κάτω από την επιρροή ενός ιδιαίτερου άστρου το οποίο λάμπει, όταν εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβασή σας και να λειτουργήσετε πολύ θετικά και δημιουργικά για εσάς και για τους γύρω σας. Είστε φτιαγμένοι για κάτι το ιδιαίτερο, και πολλές φορές νοιώθετε ότι έχετε μέσα σας μια αποστολή να εκτελέσετε. Έχετε δυνατή θέληση, αντίσταση στα προβλήματα και στις ατυχίες , είστε πολύ ειλικρινείς με έντονη μαγνητική προσωπικότητα και γοητεία. Μερικές φορές όμως μπορεί να ξεπεράσετε τα όριά σας και να είστε τόσο σίγουροι ότι αυτό που κάνετε είναι το σωστό, ώστε να γίνετε αδιάλλακτοι, μη συνεργάσιμοι και φανατικοί. Ο Φύλακας Άγγελός σας που είναι ο Ρεγιήλ θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, αν το θέλετε όλο αυτό το αρνητικό και να στρέψετε την προσοχή σας σε κανάλια που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα την ενέργειά σας αλλά και να λάμψουν οι δυνατότητές σας με στόχο να έχετε καλύτερη τύχη και μεγάλη δόξα.

Αγαπημένε μου Ρειγήλ, εσύ που μοιράζεις απλόχερα την καλή τύχη που δίνει ο Θεός στους ανθρώπους, κάνε με αγωγό και άξιο συνεχιστή της ευλογημένης ενέργειας Του που μοιράζει απλόχερα τύχη και καλή δόξα. Δώσε μου την σύνεση να μπορώ να βρω αυτό ακριβώς που ταιριάζει σε εμένα, ώστε να εκφράσω με ευκολία και άνεση τις εσωτερικές δημιουργικές δυνάμεις που κρύβω μέσα μου, χωρίς όμως να κινδυνεύω να γίνω μεγαλομανής, αχάριστος ή υποκριτής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved