Όσοι έχετε αδικηθεί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Νιταγιάχ

Όταν νιώθουμε αδικημένοι και παίρνουμε το ρόλο του θύματος, αλλάζει η ζωή μας- ασυνείδητα έχουμε γίνει όντως θύματα...

Όσοι έχετε αδικηθεί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Νιταγιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Πολλές φορές η ζωή δεν μας χαρίζεται, όπως εμείς θέλουμε, για αυτό νοιώθουμε αδικημένοι ή θύματα. Όταν παίρνουμε τον ρόλο του θύματος (και χωρίς να καταλάβουμε τον υποδυόμαστε), πολλά στραβά και δύσκολα γεγονότα γίνονται στην ζωή μας και δε μπορούμε να αντιληφθούμε από πού προέρχεται όλο αυτό. Όλα γίνονται ασυνείδητα. Εμείς γινόμαστε θύματα όλων και ξεκινάει το γαϊτανάκι της αλυσίδας που αδικούμαστε συνέχεια και αυτό δεν έχει τελειωμό. Αν σταματήσετε άμεσα να παίζετε τον ρόλο αυτό, τότε αλλάζουν όλα και η ζωή ξαναμπαίνει στην κανονική της πλέον ροή. Στην ουσία, αν το καλοεξετάσετε, δεν υπάρχει άδικο ή δίκαιο. Ο καθένας βλέπει μέσα από την δική του οπτική γωνία και ο καθένας νομίζει ότι πράττει το σωστό. Για αυτό απελευθερωθείτε από τα πάντα και προχωρήστε μπροστά. Η αυτονομία και η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας.

Ο Άγγελος Νιτχαγιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί 23 έως 27 Ιουλίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει απλόχερα την πνευματικότητα.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Τα ταλέντα σας είναι πολλά και χρήσιμα. Διακρίνεστε για την εσωτερική σας ενδοσκόπηση και κατανοείτε εύκολα την πνευματική ιεραρχία. Αγαπάτε την ειρήνη και είσαστε μέσα σας εναρμονισμένοι με το καλό. Η θεϊκή ενέργεια που σας διακατέχει, σας κάνει φιλάνθρωπους και μεγαλόψυχους. Το πρόσωπο του Θεού δοξάζεται εύκολα μέσα από την σοφία που σας διακατέχει και τα δίκαια έργα σας. Μερικές φορές, αν δεν χειρίζεστε καλά τις ενέργειες, μπορεί να γίνετε οι ίδιοι θύματα και να εξαπατηθείτε ακόμα και από αγαπημένα πρόσωπα γιατί είστε ευκολόπιστοι και αφελείς. Η εξαπάτηση που σας γίνεται μπορεί να είναι από επιτήδεια άτομα που εσείς τα εμπιστεύεστε. Είστε επιρρεπείς και ευκολόπιστοι και παρασύρεστε από την αγαθή σας προαίρεση. Ο Φύλακας Άγγελός σας, σάς κάνει να αντέχετε την μοναξιά και σας απαλλάσσει από τις διάφορες εξαρτήσεις. Η σοφία που σας χαρίζει σας κάνει ξεχωριστούς.

Αγαπημένε μου Άγγελε, βοήθησέ με να είμαι ανθεκτικός απέναντι στην μοναξιά μου και να μπορώ να ανεβαίνω ένα-ένα τα σκαλιά της σοφίας και της αγάπης. Χάρισε μου την ομορφιά, την ειρήνη και την αγάπη. Κάνε με να ζήσω με αξιοπρέπεια και να είμαι σύμφωνος με τα ουράνια πρότυπα και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσω την δικαιοσύνη, την προστασία και την μεγαλοψυχία σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved