Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων

Η Μπέλλα Κυδωνάκη εξηγεί πως σας επηρεάζει το blue moon...

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 4:58 μ.μ. στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων είναι η δεύτερη μέσα στον μήνα Αύγουστο. Επηρεάζει κυρίως εσάς τους Παρθένους γιατί βγαίνει το συναίσθημα στην επιφάνεια και ίσως παρασυρθείτε από λάθος εντυπώσεις. Τους Ιχθύες γιατί γίνεστε πιο πραγματιστές και θα επιβιώσετε σε πρακτικό επίπεδο. Πιο δύσκολα για τους Διδύμους και Τοξότες που θα χρειαστεί να γίνετε πιο ρεαλιστές, χωρίς όμως να χάσετε την επαφή με τα συναισθήματά σας. Πολύ καλά θα είναι τα πράγματα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.


ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε ανακουφισμένοι, αφού έχετε καταφέρει να μπείτε βαθιά στην ψυχολογία και την νοοτροπία των προσώπων που σας ενδιαφέρουν. Πιο σίγουροι για τον εαυτόν σας, έχετε αποφασίσει δειλά-δειλά να κάνετε τις ανατροπές σας, όχι με τον παλιό παρορμητικό τρόπο αλλά με μεγαλύτερη ευαισθησία τόσο στις προσωπικές σας ανάγκες όσο και των άλλων. Από την άλλη, σας προβληματίζουν θέματα καθημερινότητας, διατροφής και ίσως και υγείας και πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι και προγραμματισμένοι σε σχέση με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Ο Καρκίνος σας ευαισθητοποιεί αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε στο επίκεντρο κάποιων καταστάσεων που σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι και ευάλωτοι και με κάποιο τρόπο σας καλμάρουν τα νεύρα και την τυχόν τάση για επίθεση και θυμό με τα άτομα που σχετίζεστε στενά. Σταματήστε να είστε απόλυτοι με ένα Λιοντάρι και κυρίως όταν ανταλλάσετε γνώμες και ιδέες πάνω σε θέματα που στην ουσία είναι τελείως προσωπικά για τον καθένα. Λίγη ελευθερία δεν βλάπτει από την πλευρά σας. Οικονομική εύνοια θα σας ανακουφίσει και θα σας αφαιρέσει ένα μέρος των ανασφαλειών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχετε κάποια αναστάτωση και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η καριέρα σας παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες, κυρίως σε πρακτικά θέματα. Χρειάζεται να είστε πολύ ρεαλιστές για να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικά λάθη. Οικονομικές ελαφρύνσεις, ιδιαίτερα από οικογενειακή στήριξη, θα σας ανακουφίσουν. Να είστε προσεκτικοί, αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναρωτιέστε συνέχεια, αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τρέφει συναισθήματα για σας ή όχι. Βαθιά μέσα σας είστε σίγουροι ότι τελικά όλα γίνονται για ένα καλό σκοπό και δεν πρέπει να χάνετε αυτή την πληροφορία. Επειδή αυτό το διάστημα είστε προστατευτικοί και πολύ αγαπησιάρηδες, αυτό στην ουσία σας θεραπεύει από πολλά προβλήματα. Η επαγγελματική σας πορεία αρχίζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

leo

Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών αλλά και τα ταξίματα που μπορεί να γίνουν από την πλευρά των συνεργατών σας. Ενδέχεται να γίνουν μοιραία λάθη και μετά να είναι πολύ δύσκολο να τα ξεδιαλύνετε. Ένας Αιγόκερως μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας δώσει το πράσινο φώς και θα χρειαστεί να είστε παραπάνω παρορμητικοί και δοτικοί μαζί του. Επαγγελματική ευκαιρία που πρέπει όμως να την στηρίξετε με μεγάλη δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Λόγω της Πανσελήνου που γίνεται στον άξονά σας, και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, αναζητάτε το ιδανικό και την τέλεια σχέση μέσα σας. Αυτό σας κάνει να μην είστε πολύ αντικειμενικοί και ίσως χάσετε και την αίσθηση της πραγματικότητας. Εύνοια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας ή από ένα ακίνητο. Μια νέα σχέση που μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα, μπορεί ξαφνικά να γίνει από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

libra

Θέλετε να απομονωθείτε για λίγο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξετε τον αέρα σας. Ένας Ιχθύς που σας παιδεύει με τα παραστρατήματά του μάλλον θα... μπει στην θέση του γιατί έχει αρχίσει και σας ενοχλεί πολύ. Η σχέση με τον Καρκίνο θα πάρει πιο θετική τροπή αλλά και πάλι μερικές φορές νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε σημείο επαφής. Επαγγελματικά ανοίγματα και κυρίως σε σας που ασχολείστε με διδασκαλία και επικοινωνιακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νοιώθετε δυνατοί αλλά συγχρόνως μπορείτε και εκφράζετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Αυτό σας βοηθάει να εξωτερικεύετε περισσότερο την κρυμμένη σας ευαισθησία. Μην δώσετε συνέχεια σε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από έναν Ταύρο. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι απέναντι στη νευρική συμπεριφορά του. Η οικογένειά σας μπορεί να σας χαρίσει στιγμές πολύ όμορφες. Ένα ακίνητο τελικά θα το διαμορφώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε κάπως μπερδεμένοι, ιδιαίτερα στα συναισθήματά σας που σας βγάζουν όμως από την πραγματικότητα. Καλό είναι να είστε ρεαλιστές και σίγουροι πριν κάνετε βήματα είτε επαγγελματικά είτε πάνω σε θέματα συναισθηματικά. Από την άλλη, έχετε ευκαιρίες και κυρίως μέσω συνεργατών αλλά το όλο θέμα είναι πως θα το διαχειριστείτε. Το καλύτερο από όλα είναι να μην μιλήσετε πουθενά και να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε δυνατοί από την μια αλλά και συναισθηματικά ευάλωτοι και ευαίσθητοι απ' την άλλη. Η κρίση που μπορεί να υπάρξει με έναν Παρθένο γρήγορα θα τελειώσει, αλλά χρειάζεται να δείτε και εσείς τα δικά σας λάθη. Η πρόταση γάμου που μπορεί να προέλθει από έναν Καρκίνο θα είναι ξαφνική για εσάς και ίσως να μην είστε έτοιμοι συναισθηματικά να απαντήσετε. Καλό είναι όμως να μην αργοπορήσετε και πολύ την απάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναρωτιέστε τι σας συμβαίνει και υπάρχει κρίση με έναν Παρθένο, κυρίως αν συνεργάζεστε μαζί του σε επίπεδο εργασιακό. Το σίγουρο είναι ότι σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και θέλετε να βοηθήσετε, ξεχνώντας ακόμα και τα δικά σας προβλήματα. Καλό είναι να πάρετε αποστάσεις πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν σχέση και επάγγελμα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ανεπανόρθωτα. Το κυνηγητό με έναν Σκορπιό μπορεί να βγει και σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Πανσέληνος αυτή που βρίσκεται στον άξονά σας θα σας φέρει σε επαφή με την πραγματικότητα και επιτέλους θα δείτε πως είναι η αληθινή μορφή κάποιων ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε. Ο Παρθένος είναι δίπλα σας αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη διάθεση από την πλευρά σας για να επικοινωνήσετε. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας, αφού σας βγάζουν ένα συναισθηματικό πρόσωπο που σας ανακουφίζει. Η καριέρα σας θα πάρει την ανιούσα, αν προσπαθήσετε οργανωμένα και με πίστη στον στόχο σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved