Νίνα Λοτσάρη: Ο Κρόνος ερρίφθη

Η Νίνα εθεάθη στην Κέρκυρα με τον καινούργιο αγαπημένο της χωρίς να προτίθεται να κρύψει τη νέα ζωή της.

Νίνα Λοτσάρη: Ο Κρόνος ερρίφθη

Η Νίνα Λοτσάρη είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν απασχολεί τα μέσα με την ιδιότητα του «φυτρώνω παντού» και προσέξτε με, δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση και παραμένει μια λαμπερή παρουσία, που ακτινοβολεί ενέργεια και ταλέντο.

Όμορφη, πικάντικη, συναρπαστική στη σκηνή, ταλαντούχα και επιτυχημένη στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, συνεχίζει να διατηρεί όλες αυτές τις ιδιότητες, ακόμα και τώρα που ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του.

Ο έρωτας που τους κεραυνοβόλησε τους ενώνει πλέον κάτω από την κηδεμονία των δύο κοριτσιών τους, που απέκτησαν στα 10 χρόνια κοινής ζωής τους.

Η Νίνα εθεάθη στην Κέρκυρα με τον καινούργιο αγαπημένο της χωρίς να προτίθεται να κρύψει τη νέα ζωή της.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης παραμένει μάνατζέρ της συνεχίζοντας την κοινή επαγγελματική τους ζωή.

Στα χρόνια που έζησαν μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά, αναδεικνύοντας και το απύθμενο ταλέντο της, η ζωή όμως επιφυλάσσει επίσης πολλά και η γλυκιά Νίνα αποφάσισε να κάνει ότι κάνει πάντα, δηλαδή να τα διεκδικήσει.

Σαν Λιονταρίνα με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον Ζυγό, γνωρίζει καλά πότε το τέλος σημαίνει μια καινούργια αρχή.

Το διάστημα που οι φωτογραφίες της εμφανίστηκαν στις στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών η διελευστική Αφροδίτη περνούσε πάνω από τον Ερμή της στον Καρκίνο, ο οποίος κυβερνά και τον 5ο οίκο του έρωτα και της δημιουργίας, αλλά σχετίζεται έμμεσα και με την κοινωνική της προβολή. Επίσης η διελευστική Αφροδίτη έκλεισε πονηρά το μάτι και στην Αφροδίτη της αλλά και στον Κρόνο της στον Καρκίνο, εναρμονιζόμενη με τις ευκαιρίες του γενέθλιου Δία της.

Ο διελευστικός Κρόνος κυβερνήτης του ωροσκόπου της βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη της στον Ζυγό, η οποία κυβερνά τον 7ο οίκο του γάμου της. Ενεργοποιώντας λοιπόν τη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού, αλλά και το τετράγωνο Σελήνης – ωροσκόπου, οι καταστάσεις οδηγήθηκαν στα άκρα και πήραν την τελική μορφή, που όπως όλα έδειχναν είχε αρχίσει να διαφαίνεται πολύ καιρό πριν.

Βάζοντας το χεράκι του και ο διελευστικός Άρης από τον Ζυγό που τσίγκλησε τη Σελήνη, τον Ουρανό και τον Κρόνο της, η Νίνα φαίνεται αποφασισμένη να βάλει τέλος στα παλιά αλλά και να απελευθερωθεί από πολλά κλισέ και στεγανά, που διατηρούσε.

Ακόμα λοιπόν και αν κάποιες φήμες την θέλουν ακόμα μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγο, οι αστρολογικοί δείκτες γίνονται καταπέλτες.

Το αποκορύφωμα είναι η είσοδος του διελευστικού Δία στον 5ο οίκο του έρωτα, που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία σε σχέση με τις υπόλοιπες όψεις, πως οι περιπτύξεις στο νησί των Φαιάκων δεν είναι οφθαλμαπάτη, ούτε κάποια επινόηση μιας σύγχρονης Ναυσικάς.

Σχετικά άρθρα:

-Νίνα Λοτσάρη – Η αληθινή ομορφιά της τέχνης

-Νίνα Λοτσάρη – Γέννησε το δεύτερο κοριτσάκι της

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved