Σκορδά – Λιάγκας: Έρωτας με την πρώτη ματιά ή καρμικό μάθημα;

Μοιραία είναι η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα κι αν βαδίσουν με στόχο την αγάπη και την συμπόνια σίγουρα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους κάτι πολύ μοναδικό.

Σκορδά – Λιάγκας: Έρωτας με την πρώτη ματιά ή καρμικό μάθημα;

Η Φαίη και ο Γιώργος είναι δύο πολύ αγαπητά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. Ο καθένας με την δική του διαδρομή, ώσπου κάποια στιγμή μαγική ενώθηκαν και ξεκίνησαν μαζί την κοινή πορεία.

Η Φαίη είναι Υδροχόος και ο Γιώργος είναι Δίδυμος που σημαίνει είναι και οι δυο, λόγω του αέρινου στοιχείου, επικοινωνιακοί και άνετοι. Από την άλλη η Φαίη με την Σελήνη στον Σκορπιό εξέπεμπε έναν πικάντικο μαγνητισμό που ξετρέλανε τον Δίδυμο και του έδωσε την ευκαιρία να θέλει να εξερευνήσει.

PAN_060712_SKORDAF_7

Ο Γιώργος ένας Δίδυμος ανεξάρτητος και αρκετά ερωτιάρης και παιχνιδιάρης: ξαφνικά μπαίνει με την Φαίη στην σχέση και αλλάζουν όλα. Τι συνέβη, πως κατάφερε η Φαίη να τον 'τουμπάρει' και να τον βάλει σε τροχιά γάμου και ωριμότητας; Ή αν πούμε και το ανάποδο, πως κατάφερε ο Γιώργος να 'τουμπάρει' την Φαίη που μπορεί να έχει ένα παρουσιαστικό πολύ καυτό και εξεζητημένο, λόγω εμφάνισης και σεξ απήλ, αλλά από ότι φαίνεται μέσα στο ωροσκόπιο της είναι υπερβολικά συγκρατημένη και πουριτανή και μάλιστα πολύ αυστηρή και απόλυτη; Η αντίθεση Κρόνου-Αφροδίτης που έχει αντίστοιχα στην Παρθένο και στους Ιχθείς, την κάνει να αναζητά μόνο σοβαρές καταστάσεις και ώριμες αλλά και μεγαλύτερα πρόσωπα, γιατί από κάτω ελλοχεύει ο φόβος της προδοσίας.

Πάντως είναι πολύ σημαντικό το ζευγάρι να έχει το ασυνείδητο σχέδιο για την ζωή «κοινό». Γιατί τότε μόνο τελικά η σχέση αναπτύσσεται γιατί το σύστημα αξιών είναι ίδιο.

PAN_250612_SKOR__1

Εδώ, λοιπόν, παρουσιάζεται κάτι πολύ πρωτότυπο μεταξύ τους. Ο Κρόνος της Φαίης που είναι και ένα από τα καρμικά της μαθήματα και δείχνει την ανάγκη αλλά και το τοπίο της ψυχής της, που εκδηλώνεται μέσα από το ασυνείδητο της, να είναι καθαρό και στημένο με μέθοδο και οργάνωση, συμπίπτει με το σύστημα αξιών του Γιώργου που έχει πολλούς πλανήτες στην Παρθένο και μάλιστα τους λεγόμενους 'βαρείς' που είναι συνήθως ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Δίας, μαζί με το νότιο δεσμό. Ο νότιος δεσμός που δείχνει το παρελθόν και σίγουρα κουβαλάει μνήμες αναζητώντας την πειθαρχία και το ηθικό πρότυπο, αναδύθηκε από την Φαίη με τον Κρόνο της στην Παρθένο και υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο τον Γιώργο να ξαναβρεθεί με τον παρελθόν του και να ξαναβγάλει αυτό το στοιχείο της ψυχικής καθαρότητας και της τάξης. Για αυτό την είδε κατευθείαν με άλλο μάτι και όχι για σχέση της βραδιάς.

PAN_060712_SKORDAF_8

Από την άλλη, η γλυκιά Αφροδίτη της Φαίης που είναι στους Ιχθείς βοηθάει όλο το σύστημα και των δύο, λόγω της υπομονής και της γλυκύτητας που διαθέτει, και βοηθώντας την αβρότητα και ίσως και τον τρόπο του Γιώργου, κυρίως στην εκπομπή - θα έχετε παρατηρήσει ότι η Φαίη, με έναν δικό της τρόπο, απαλύνει όλες τις δύσκολες γωνίες της εκπομπής. Τέλος, ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον βόρειο δεσμό (άλλο σημαντικό καρμικό στοιχείο για μια συναστρία) του Γιώργου, τον βοηθάει να μπει μέσα στον προορισμό του με τον πιο εύκολο και γλυκό τρόπο. Μέσα από την αγάπη και την φιλανθρωπία.

PAN_040612_BAFTISISKORDA__13_copy

Τώρα αυτή η σχέση δεν είναι η κλασικά ερωτική παθιασμένη σχέση, είναι μια σχέση απόλυτα καρμική που υποχρεώνει και τους δυο να δουλέψουν πάνω σε βαθειά δικά τους σημεία και να κάνουν την μεγάλη αλλαγή.

Η σχέση είναι προκλητική για την εξέλιξη των δυο ατόμων. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα σε τέτοιες σχέσεις που είναι μοιραίες. Αλλά αν βαδίσουν με στόχο την αγάπη και την συμπόνια σίγουρα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους κάτι πολύ μοναδικό.

Y.Γ. Στη συναστρία αυτή υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να τα πάρουμε σαν δεδομένα, αλλά αναφέρω τα κάπως πιο σημαντικά και απαραίτητα.

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved