Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε περιπέτειες

Oι Αμερικανοί κάτι ξέρουν, όταν λένε «δεν με νοιάζει τι θα πεις για μένα, αρκεί να προφέρεις σωστά το όνομα μου»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε περιπέτειες

Σίγουρα δεν είναι από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της show biz, αφού με τα κατορθώματα της έχει καταφέρει να γίνει δακτυλοδεικτούμενη, ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Εύκολη «τροφή» για τους απανταχού ηθικολόγους, βοηθάει κι η ίδια με τις επιλογές της, αφού ως Τοξοτίνα με Σελήνη στον Κριό, τον Άρη στον 10ο οίκο και τον Ουρανό στον 1ο του ωροσκοπίου της, δεν ...χαμπαριάζει τίποτα και κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο.

Έτσι δεν προκαλεί καμία κατάπληξη το γεγονός πως στην διαδικτυακή ψηφοφορία «Love and Hate» του gossip-tv.gr ψηφίζεται ...αδιαλείπτως ως μια από τις «αντιπαθέστερες»!

Ωστόσο, οι Αμερικανοί κάτι ξέρουν, όταν λένε «δεν με νοιάζει τι θα πεις για μένα, αρκεί να προφέρεις σωστά το όνομα μου», αφού έστω και μέσα από αυτήν την αρνητική δημοσιότητα η Τζούλια Αλεξανδράτου παραμένει πασίγνωστη.

Πέρα όμως από τα παρατράγουδα, στην ζωή μιας «ντίβας» υπάρχουν και οι ανθρώπινες στιγμές, όπου κάθε «ελαφρότητα» επισκιάζεται από την σοβαρότητα των περιστάσεων. Κι αυτήν την περίοδο τα «μαντάτα» από τους ουρανούς δεν είναι και τα καλύτερα.

Η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους «κτύπησε» την γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στον 12ο οίκο της, κάτι που κατ' αρχάς θίγει άμεσα τον πατέρα της και την σχέση της μαζί του, η οποία μπορεί να θεωρηθεί και ως «υπαίτια» για τις συνολικές επιλογές της (ο μηχανισμός «απόρριψη- απόδειξη» είναι εκείνος που ψυχαναλυτικά κρύβεται πίσω από την εν γένει προκλητική της στάση). Μέσα από πιέσεις και προβλήματα λοιπόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου καλείται να πάρει θέση σε μια υπόθεση αρκετά «καυτή» για την ίδια.

Επιπλέον, η έκλειψη δεν αποκλείεται να «ξεφουρνίσει» ένα σημαντικό θέμα υγείας, συσχετιζόμενο με λανθασμένες-ατυχείς επιλογές του παρελθόντος. Η επιρροή της συγκεκριμένης έκλειψης κρατάει τουλάχιστον μέχρι τα γενέθλια της (24 Νοεμβρίου) και σίγουρα αν επισκεπτόταν έναν αστρολόγο θα την συμβούλευε καλού-κακού να κάνει ένα γενικό check up...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved