Η Ελένη, ο Ματέο, η Άνδρος και τα Άχλα

Με το που τελείωσε η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη, όλα ήταν έτοιμα για την αναχώρησή της στο δεύτερο πλέον σπίτι της, που βρίσκεται στο οικολογικό συγκρότημα των σπιτιών του Μάκη Παντζόπουλου, στα Άχλα της Άνδρου.

Η Ελένη, ο Ματέο, η Άνδρος και τα Άχλα

Συνοδεία και των τριών παιδιών της, ταξίδεψε με το πλοίο «Θεολόγος» στο οποίο φωτογραφήθηκε με όσους το ζητούσαν και πλέον απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα καταπράσινα νερά της Άνδρου.

Οι κάτοικοι του νησιού την αντιμετωπίζουν σαν παλιό παραδοσιακό Απάτσι που περπατάει στα πλακόστρωτα, στις λίγες πρωινές και βραδινές εμφανίσεις της, αφού τα Άχλα βρίσκονται πολύ μακριά από την κοσμική ζωή.

Από την άλλη ο Μάκης Παντζόπουλος δείχνει να έχει συνηθίσει την φανερή πλέον παρουσία φωτορεπόρτερ σκαρφαλωμένους στους βράχους, προκειμένου να εξασφαλίσουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Ο έρωτας συνεχίζει να καίει μεταξύ τους, και τα μελτέμια που πνέουν στο νησί τον αναζωπυρώνουν διαρκώς.

Το τρίτο καλοκαίρι που περνάει στην Άνδρο φαίνεται να είναι το πιο απολαυστικό, αφού Αφροδίτη και Δίας από τους Διδύμους, έχουν φροντίσει γι αυτό και μάλιστα με το παραπάνω. Η Αφροδίτη και ο Δίας της στον Ζυγό, δέχονται την ευνοϊκή επιρροή των διελαύνοντων αυτό το διάστημα, ενώ την ίδια επιρροή τυγχάνει και ο Ουρανός της, επίσης στον Ζυγό.

Η ανάγκη της να ζήσει έντονα αυτό το καλοκαίρι και ειδικά τον Ιούλιο, υπερνικά κάθε πρόσχημα, ενώ τα ανατρεπτικά γεγονότα δεν θα λείψουν.

Αλλά και από τις 7 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, η ωραία Ελένη θα έχει την ευκαιρία να υπερβάλει καταναλώνοντας περισσότερα συναισθήματα, περισσότερο φαγητό και περισσότερη ελευθερία. Τι και αν ο Κρόνος τετραγωνίζει τον γενέθλιο Άρη της κυβερνήτη του ωροσκόπου; Τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της, θα ξεπεραστούν δίπλα στο ήσυχο ποταμάκι των Άχλων, ακόμα και αν χρειαστεί να τα εγκαταλείψει για λίγο, εν όψει υποχρεώσεων και απρόσμενων γεγονότων.

Κάπως έτσι είναι τα αστρολογικά δρώμενα και για τον Μάκη Παντζόπουλο, που ο Δίας και ο Ουρανός του στον Ζυγό και ο Ήλιος και ο Ερμής του στον Υδροχόο, δέχονται τις ίδιες επιρροές από τους διελαύνοντες Αφροδίτη και Δία από τους Διδύμους, αυτό το διάστημα.

Μήπως αυτό το καλοκαίρι καθορίσει το μέλλον για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, εφόσον ο Ουρανός συνεχίζει να έχει ισχυρή επιρροή και ο Δίας τρέχει ολοταχώς να τσιγκλήσει τους κυβερνήτες του γάμου τους με διαφορά λίγων μηνών; Μήπως η ανατροπή έρχεται σε οποιαδήποτε μορφή;

Στη βράση κολλάει το σίδερο και εδώ οι υδρατμοί έχουν θαμπώσει τους πάντες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved