Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια το Θερινό Ηλιοστάσιο;

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια το Θερινό Ηλιοστάσιο;

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Τα μηνύματα του θερινού ηλιοστασίου για κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστά. Κρατάνε μέχρι την φθινοπωρινή ισημερία. Γι' αυτό βάλτε τα μέσα στην καρδιά σας και φυλάξτε τα σαν ένα πολύτιμο μυστικό. Θα δείτε ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη στα συμπαντικά μηνύματα.


ΚΡΙΟΣ

aries

Το μήνυμα που θα λάβετε είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να σας έρθει υπό τύπου διαισθήσεως. Χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Φροντίστε με αγάπη τον εαυτόν σας και τους γύρω σας και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σας. Είστε πολύ ιδιαίτερα άτομα και αξίζετε την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Φροντίστε να αποκτήσετε νέες γνώσεις μέσα από τις εμπειρία της οικογένειας. Αυτό θα σας αλλάξει σαν άτομα και θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και θετικούς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Επειδή αναζητάτε την υλική ασφάλεια, αν σταματήσετε να φοβάστε και να έχετε εμπιστοσύνη, θα δείτε ότι δεν θα στερηθείτε. Απλά πιστέψτε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ο καλός σας εαυτός ξυπνάει και αναζητά τη ζεστασιά και το συναίσθημα. Αν το επιδιώξετε, δεν θα είστε τα άτομα του μυαλού αλλά θα μπορέσετε να μοιραστείτε και όλες τις ανθρώπινες εμπειρίες σας και με τους άλλους. Αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την αναγνώριση των συναισθηματικών σας αναγκών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σημαντικό το μήνυμά σας αυτή την περίοδο. Ηγετικές ικανότητες που χρειάζεται πρώτα να πιστέψετε ότι τις έχετε και να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να μην σας συμπαρασύρουν οι κρίσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Με αυτόν τον τρόπο θα περάσετε τις δικές σας γραμμές και θα αγκαλιάσετε όλους τους ανθρώπους σαν μια οικογένεια.

ΛΕΩΝ

leo

Μπορείτε να πετύχετε αυτό που στοχεύετε, αρκεί να υπολογίσετε και τις πολύ προσωπικές ανάγκες που είναι έντονες. Θέλετε την αποδοχή των φίλων άρα πρέπει εσείς πρώτα να την δείξετε στους άλλους και από την άλλη ο σεβασμός που απαιτείτε από τους άλλους είναι απαραίτητο να φανεί πρώτα από εσάς. Οτιδήποτε αναλάβετε θα το φέρετε σε πέρας, αρκεί να αναγνωρίσετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε την ανάγκη να αποδείξετε την σπουδαιότητά σας και θα το καταφέρετε, αν δείξετε και την ευαισθησία σας που την κρύβετε κάτω από τα πέπλα της λογικής. Αποφύγετε τον έλεγχο και την εξουσία και δείξτε το ανθρώπινό σας πρόσωπο. Η προστασία του εαυτού σας αλλά και των γύρω σας είναι απαραίτητη. Μην αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν και χαράξτε την δική σας την πορεία.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η σοβαρή μελέτη αλλά και η νέα φιλοσοφία θα σας κάνει να αποκτήσετε μεγάλη δύναμη και δεν θα εξαρτάστε τόσο πολύ από τους άλλους. Η αλλαγή σας από την επιφανειακή επικοινωνία σε πιο βαθειά και ουσιαστική, θα σας φέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε πάνω σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Η επαφή με το εξωτερικό σας πηγαίνει γιατί σας ανοίγει τους ορίζοντες. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί, αν εσείς κατανοήσετε και την πλευρά του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναγέννηση και υποστήριξη από άτομα που παλιά μπορεί να μην αναγνώριζαν καθόλου την αξία σας. Εδώ χρειάζεται να βάλετε το λιθαράκι σας και να ξεβράσετε από τα βαθιά σας σκοτάδια την αλήθεια, ώστε να βγει στην επιφάνεια. Τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθείτε και θα γίνετε πιο ανάλαφροι. Αφοσιωθείτε στην εξέλιξη του εαυτού σας και θα δείτε πολύ θετικά αποτελέσματα. Η δημιουργία με το σεξ είναι ένα ζευγάρι που σε εσάς δένει πολύ θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σίγουρα θα λειτουργήσετε καλύτερα, όταν νοιάζεστε και φροντίζετε τον σύντροφο σας ή τους γύρω σας. Είναι ένα μάθημα αυτό για το φιλόσοφο Τοξότη. Η περίφημη ελευθερία σας που πιστεύετε ότι χάνετε, αν ο άλλος σας εγκλωβίσει με τα δικά του θέλω, δεν πρόκειται να συμβεί, αν μάθετε να φροντίζετε ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Αντίθετα, θα μεγαλώσει η ψυχή σας και θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και με την εικόνα αυτή θα πορευτείτε πολύ ευνοϊκά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι σημαντικό να χαίρεστε την ζωή σας στην κάθε της στιγμή. Σταματήστε να βάζετε προγράμματα για το μέλλον γιατί συνήθως δεν βγαίνουν και εσείς μένετε μετέωροι. Η στιγμή είναι η καλύτερη σχέση με τον χρόνο γιατί σας ξεμπλοκάρει και δεν σας αφήνει περιθώρια αρνητικής θεώρησης. Καλοδεχτείτε ακόμα και την ανατροπή, θα είναι για καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Δύσκολο το μάθημα της ηλιακής ενέργειας. Κυρίως για εσάς που δεν έχετε δουλέψει καθόλου με τον συναισθηματικό σας εαυτό και έχετε συνηθίσει και τους γύρω σας να σας θεωρούν απόμακρους και εκκεντρικούς. Ευκαιρία να δείξετε το ανθρώπινο πρόσωπό σας που θα είναι γεμάτο από εκφράσεις και συμπαράσταση στους γύρω σας. Ο έρωτας θα σας κτυπήσει την πόρτα υπό μορφή δημιουργίας. Ένα παιδί μπορεί να είναι η αφορμή εξέλιξής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι ισχυροί δεσμοί με την οικογένειά σας ίσως να είναι η αφορμή που θα σας κάνει να θέλετε να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα. Η οικογενειακή σας γαλήνη θα έχει προτεραιότητα για αυτό η ξαφνική αλλαγή σπιτιού μπορεί να είναι και για καλό σας. Σίγουρα, η επαφή με την φύση θα σας κάνει καλό. Μια ισχυρή ώθηση για αυτοπροστασία θα σας ωφελήσει γιατί θα δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι εσωτερική ασφάλεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved