Ο Άγγελος Ουμαμπήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Ο Άγγελος Ουμαμπήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 21 έως 25 Ιανουαρίου.

Ο Άγγελος Ουμαμπήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Επειδή πολλοί από εμάς μπορεί να πιστεύουμε ότι οι Άγγελοι δεν είναι όντα αληθινά αλλά άπτονται στην λαϊκή φαντασία του κόσμου, θέλω να επισημάνω εδώ ότι ακόμα και η φαντασία μπορεί να είναι απαραίτητη για την ψυχή μας, γιατί με αυτόν τον τρόπο εκφράζει την επιθυμία για την ένωσή μας με τον αόρατο κόσμο. Πολλά πράγματα δεν φαίνονται ούτε αποδεικνύονται, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, όπως π.χ. δεν αποδεικνύεται το ηλεκτρικό ρεύμα και όμως το έχουμε στο σπίτι μας. Από την άλλη, ο άνθρωπος που δεν πιστεύει σε τίποτε είναι σαν να μην αποδέχεται στην ουσία την ψυχή του, γιατί αυτή δεν αποδεικνύεται ότι υπάρχει. Μόνο το σώμα είναι σε εμάς φανερό, και εκεί πολλοί άνθρωποι στηριζόμαστε και βγάζουμε τα μικρά μας συμπεράσματα. Πρέπει όμως να πιστέψουμε ότι υπάρχουν οι Άγγελοι και μάλιστα να τους επικαλούμαστε για βοήθεια και στήριξη.

Οι γεννημένοι από τις 21/1 έως 25/1 έχουν σαν προστάτη τον Άγγελο Ουμαμπήλ και το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που βρίσκεται υπεράνω όλων».

Ουμαμπήλ από 21/1 έως 25/1

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας:

Φιλότης (που σημαίνει αγάπη και φιλία με όλα τα πλάσματα του Θεού) και αρμονία. Είναι το πρόσωπο του Θεού που σε κάνει να νοιώθεις υπεράνω από όλους αλλά όχι με την εγωιστική έννοια, αλλά σε επίπεδο αυτογνωσίας, ότι δεν χρειάζεται να θυμώνεις με τους άλλους ανθρώπους γιατί όλοι αδελφοί και φίλοι.

Αν θέλετε να μπείτε στην πολιτική και να προσφέρετε για να αλλάξει η κοινωνία μας ή αν θέλετε να αποκτήσετε πολλούς φίλους ή αν θέλετε κοινωνική αναγνώριση αλλά σαν άτομο που προσφέρει πράγματα για το κοινωνικό καλό, επίσης αν σας αρέσουν οι τέχνες και γενικά η αρμονία, τότε μπορείτε να επικαλεστείτε αυτόν τον Άγγελο για να έρθουν αυτά που επιθυμεί η ψυχή σας.

Είστε άνθρωποι που σας αρέσουν να ζείτε μέσα σε αρμονία με ειρήνη με τους συνανθρώπους σας και αυτό σας βοηθάει να έχετε παντού φίλους και γνωστούς. Είστε ειλικρινείς, φιλόξενοι, τίμιοι και πολύ φιλάνθρωποι. Έχετε αγάπη για τις τέχνες. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να έχετε σταθερές φιλίες γιατί έχετε υπερβολική ανεξαρτησία και μια λανθασμένη ή υπερτονισμένη αγάπη προς το εαυτόν σας. Υπάρχει μια επιρρέπεια στους εθισμούς γενικά, κυρίως όταν ζορίζεστε και δεν έχετε άλλη διέξοδο. Επικαλεστείτε τον φύλακα Άγγελό σας για να σας φέρει σε επαφή με σωστά άτομα που θα μπορέσουν να γίνουν φίλοι σας και άτομα που θα είναι σοφά για να σας συμβουλεύουν και να τους εμπιστεύεστε.

Έχω βαθειά ανάγκη να διαθέσω τον εαυτόν μου σε έργα μεγάλα αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί δεν έχω την γαλήνη και την ηρεμία στην ψυχή μου. Χάρισε μου την ειλικρινή επικοινωνία και καθοδήγησέ με να συναντήσω σωστούς φίλους και να τους εμπιστευτώ. Έχω ανάγκη να σκύψω πάνω σε ένα άτομο και να μοιραστώ μαζί του την ζωή μου. Απομάκρυνε από μένα την καχυποψία και τον εγωισμό για να μην είμαι μόνος μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved