Ο Άγγελος Μιτζραήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Ο Άγγελος Μιτζραήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 16/1 έως 20/1

Ο Άγγελος Μιτζραήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Μέχρι την ηλικία των 6 ετών όλοι θυμόμαστε τον Άγγελό μας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Τα χρόνια της παιδικής σας μας αθωότητας ήταν ιδιαίτερα σημαντικά και πολύ όμορφα για τους περισσότερους από εμάς. Όταν πηγαίναμε να κοιμηθούμε και είμαστε μικρά, ποιο παιδί από εμάς είχε στο μυαλό του να μεριμνήσει για το αύριο.

Μας λέει ο Ιησούς στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου: Δια τούτο λέγω υμίν, μη μεριμνάτε τη ψυχή υμών τι φάγητε και τι πίητε, μηδέ τω σώματι υμών τι ενδύσησθε. Ουχί η ψυχή πλειόν εστί της τροφής και το σώμα τους ενδύματος. Που σημαίνει να μην μεριμνάτε για την ζωή σας, δηλαδή τι θα φάτε και θα πιείτε, αλλά ούτε και για το σώμα σας τι θα ντυθείτε, μήπως η ψυχή δεν είναι πάνω από την τροφή; και το σώμα παραπάνω από το ένδυμα;

Άρα λοιπόν έτσι και τώρα χρειάζεται να κοιμηθούμε και να αφήσουμε με εμπιστοσύνη την ζωή μας στα χέρια του φύλακα Αγγέλου μας ο οποίος θα μεριμνήσει για μας με τον καλύτερο τρόπο.

Οι γεννημένοι από τις 16/1 έως 20/1 έχουν σαν προστάτη τους τον Άγγελο Μιτζραήλ που σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που βοηθά τους αδύναμους και τους κατατρεγμένους».

Μιτζραήλ από 16/1 έως 20/1

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες σας έχετε τις πιο κάτω αγγελικές ιδιότητες τις οποίες τις φέρνει η ψυχή σας από την πρώτη στιγμή.

Νέα αρχή, επιδιόρθωση πάνω στα λάθος, βελτίωση και επισκευή. Είναι μια ακτίνα του πάνσοφου προσώπου του Θεού ο οποίος σκύβει πάνω στους δυστυχισμένους και αβοήθητους ανθρώπους. Αν θέλετε να καλυτερεύσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να επουλώσετε τις πληγές σας, κυρίως της παιδικής ηλικίας όπου εκεί είχατε χάσει την εμπιστοσύνη σας, καλύτερα να αφεθείτε για να μεριμνήσουν οι άλλοι για σας. Ο Άγγελος Μιτζραήλ θα σας βοηθήσει να φύγουν τα τραύματα που σας τρώνε όλο σας τον ζωτικό χώρο και την ενέργειά σας. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες της παιδικής ηλικίας είναι τροχοπέδη για την εξέλιξή σας. Η αναγέννηση της ελπίδας σας μπορεί να έλθει με το να διορθώσετε τις συνθήκες που σας έχουν πληγώσει. Επίσης, για σας που δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας και είσαστε μόνιμα εξαρτημένοι από τους άλλους είναι ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο άλμα της απεξάρτησης. Πάντως αν οι γονείς σας ήταν σκληροί και περίεργοι και δεν πήρατε συναίσθημα, σίγουρα και με την θέληση σας θα θεραπεύσετε την μεγάλη σας δυσκολία με τον Άγγελό σας Μιτζραήλ.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις ημερομηνίες αυτές έχετε λεπτό πνεύμα, εφευρετικότητα, πνευματικότητα και φυσική υγεία. Η συναισθηματική αυστηρότητα μαζί με την καταπληκτική σας σταθερότητα σας δίνει την απόλυτη αυτοκυριαρχία. Μερικές φορές χρειάζεται να ελέγξετε το προσωπικό σας χάος για να μην είστε ανοργάνωτοι. Οι δυσκολίες τις πιο πολλές φορές είναι η πρόκληση για να πετύχετε πράγματα. Αλλά αν είστε εξαρτημένοι περισσότερο από το κανονικό, τότε εγκλωβίζεστε απέναντι στις δυσκολίες και ζητάτε μόνιμα την βοήθεια των άλλων για να ξεμπλοκάρετε.

Πολλές φορές νοιώθω μόνος, αφού δεν βρίσκω κανέναν να με στηρίξει. Όταν έχω δυσκολίες, τα παιδικά τραύματα βγαίνουν στην επιφάνεια και με μπλοκάρουν. Βοήθησέ με Άγγελε να θεραπεύσω την ψυχή μου για να είμαι ευτυχής και ασφαλής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved