Ο Άγγελος Χαραχήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

O Άγγελος Χαραχήλ, ο προστάτης όσων γεννήθηκαν 11-15 Ιανουαρίου

Ο Άγγελος Χαραχήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Όταν είμαστε μικρά παιδιά πάντα μέσα στα όνειρά μας ή στις μικρές μας προσευχές καλούσαμε το Αγγελάκι μας όπως λέγαμε. Το μικρό παιδί επειδή δεν έχει χάσει τίποτε από την αθωότητά του και είναι συνδεδεμένο με τον αόρατο κόσμο μέχρι και τα 7 του χρόνια μπορεί πιο εύκολα να αντιλαμβάνεται τους Αγγέλους που είναι δίπλα του. Πόσες φορές όταν ήσασταν μικρά παιδάκια δεν αναφέρατε στην μητέρα σας ότι κάποιο αγγελάκι ήταν στο κρεβάτι σας ή στον διάδρομο ή στον ύπνο σας είχε έρθει και σας ψιθύριζε;

Όσο είμαστε αγνοί και αθώοι, τότε είναι ποιο εύκολο να αντιληφθούμε τον Άγγελό μας και να συνδεθούμε μαζί του.

Καθένας από τους Αγγέλους εκφράζει ένα πρόσωπο του Θεού και το όνομά του συμβολίζει την θεϊκή ιδιότητα που αντιστοιχεί.

Πάντως να θυμάστε ότι το κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αγάπη και τότε βρίσκεται η πραγματική του λύση.

Μην το βάζετε κάτω λοιπόν αν σας έχουν βρει δυστυχίες και προβλήματα. Πάντα μαζί με αυτό μας έχει δοθεί και η λύση τους. Τα προβλήματα είναι σαν τα μαθηματικά που έχουν πάντα λύσεις, αρκεί να μπορέσουμε να τις βρούμε.

Οι γεννημένοι από τις 11/1 έως 15/1 έχουν σαν προστάτη τον Άγγελο Χαραχήλ, που το όνομά του σημαίνει «το πάνσοφο πρόσωπο του Θεού».

Χαραχήλ από 11/1 εως 15/1

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας:

Αυτοέλεγχος, και πνευματική δύναμη, γνώση, πολυμάθεια. Είναι το πάνσοφο πρόσωπο του Θεού που επιτρέπει την γνώση. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε, όταν έχετε ανάγκη να ανακαλύψετε νέα γνώση και εμπειρίες που θα σας κάνουν περισσότερο σοφούς και γνώστες.

Αν εργάζεστε σε εταιρία πληροφοριών ή ερευνών ή με προγράμματα κομπιούτερ ή είστε εκπαιδευτές, τότε σίγουρα μπορείτε να τον καλείτε για να σας βοηθάει να αντλείτε πληροφορίες και καθοδήγηση.

Πάντως είστε έξυπνοι και καλοπροαίρετοι και είστε ικανοί να βγάζετε χρήματα. Χαίρεστε να εκπαιδεύετε πρόσωπα αλλά και να είστε πολύ πειθαρχημένοι σε ανώτερούς σας οι οποίοι όμως πιστεύετε ότι αξίζουν τον τίτλο τους. Ωστόσο, πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά που πάντα κινδυνεύουμε να πάμε προς τα εκεί. Είναι ο κίνδυνος να μαζεύετε γνώσεις πολύ επιφανειακές και αυτό να σας κάνει να χάνετε την εμπιστοσύνη σας και να έχετε λάθος κρίση. Επίσης να κάνετε πολλά πράγματα και στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι μηδενικό. Γι' αυτό, όταν επικαλείστε τον Άγγελο φύλακά σας, να του ζητάτε να σας χαρίσει πολυμάθεια και ευρύτητα γνώσεων αλλά και την ικανότητα να αξιοποιήσετε θετικά τις γνώσεις σας, ούτως ώστε να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Τo μακρύ μου ταξίδι με δίδαξε πολλά γι' αυτό πρέπει να σταματήσω να τριγυρνάω τον κόσμο και να αράξω σε τόπο ασφαλή και ήρεμο. Οι συμβουλές μου προς τους άλλους είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποδείξω ότι αξίζω. Χάρισε μου υπομονή και φώτιση για να μπορέσω να αναγνωρίσω και να κάνω διάκριση των ευκαιριών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved