Ο Άγγελος Γεϊαλήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Oι γεννημένοι από τις 6/1 έως 10/1 έχουν σαν προστάτη τον Άγγελο Γεϊαλήλ, το «πρόσωπο του Θεού που εισακούει τις φωνές του κόσμου».

Ο Άγγελος Γεϊαλήλ και πως να τον ενεργοποιήσετε

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Η συνάντηση με τον φύλακα Άγγελό μας είναι στην ουσία η συνάντηση με εκείνη την θεϊκή ιδιότητα του Θεού που κουβαλάμε μέσα μας. Επειδή είμαστε και οι ίδιοι παιδιά του, αναμφισβήτητα την περιέχουμε. Από την κατανόηση της υψηλής μας ιδιότητας θα μπορέσουμε να πάρουμε την δύναμη που χρειαζόμαστε για να υπερνικήσουμε τα εμπόδια και τα λάθη στα οποία μας ωθεί ο υλικός κόσμος.

Oι γεννημένοι από τις 6/1 έως 10/1 έχουν τον Άγγελο Γεϊαλήλ, σαν προστάτη.

Η σημασία του ονόματος είναι το «πρόσωπο του Θεού που εισακούει τις φωνές του κόσμου».

Γεϊαλήλ από 6/1 έως 10/1

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας:

Έχετε αυτοέλεγχο, πνευματική δύναμη, μπορείτε εύκολα να ακούσετε τις φωνές των άλλων και να χαλιναγωγήσετε τον εαυτόν σας σε όλα τα θέματα που χρειάζεστε για να αλλάξετε τις κακές συνήθειες.

Έχετε πολλά προτερήματα. Είσαστε δυνατό πνεύμα που ελέγχει τα συναισθήματα. Αγαπάτε πολύ την γαλήνη και την ηρεμία κι είστε οι υπερασπιστές των ηθικών αρχών. Πολλές φορές καταπιέζετε τον εαυτόν σας υπερβολικά, προκειμένου να είσαστε σωστοί σε σχέση με τις αξίες που εσείς κουβαλάτε μέσα σας. Επειδή είστε απόλυτοι, κάποιες στιγμές γίνεστε αδιαπραγμάτευτοι και δεν ελίσσεστε καθόλου και για τίποτε. Αυτό είναι η πιο δύσκολη κατάστασή σας, γιατί εκεί κολλάτε ενεργειακά και δεν μπορείτε να δείτε το φώς μέσα σας. Εξαιτίας αυτού ίσως γίνετε εκδικητικοί και δεν ξεχνάτε εύκολα αυτούς που σας έχουν βλάψει.

Ο φύλακας Άγγελός σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους θυμούς σας και θα σας χαρίσει τον αυτοέλεγχο και την ειλικρίνεια που χρειάζεστε έτσι ώστε να μην οδηγείστε στα άκρα. Πάντως, η μεγάλη σας αγάπη για τα πνευματικά θέματα θα σας κρατήσει στο ύψος που εσείς επιθυμείτε για τον εαυτόν σας.

Κρίνω πολύ αυστηρά. Αλλά όχι τόσο τον εαυτόν μου. Ίσως γιατί προσπάθησα να είμαι πολύ σωστός και έχω καταπιέσει την προσωπικότητα μου, επειδή θέλω να είμαι τέλειος και άμεμπτος απέναντι στην κοινωνία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved