Μυστικά ευημερίας

Πως θα έρθουν τα πλούτη σε εσάς;

Αν ενεργειακά είμαστε συνέχεια εστιασμένοι στα προβλήματα και σ’ αυτά που μας λείπουν, με το «Νόμο της Έλξης» θα δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα χρέη και υποχρεώσεις…

Μυστικά ευημερίας

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι αξίζουμε να ευημερήσουμε, τότε όσα πλούτη και αν πέσουν στην αγκαλιά μας, εμείς θα τα αρνηθούμε με κάποιον τρόπο.

Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει ότι ενώ σας έρχεται κάτι καλό, μετά από λίγο καιρό είτε φεύγει από δίπλα σας, είτε παθαίνετε και μια συμφορά την οποία για να την αποκαταστήσετε χρειάζεται να βάλετε διπλό κόπο. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σας υπάρχει μια περιοριστική πεποίθηση η οποία σας λέει και μάλιστα με βροντερή φωνή «σταμάτα, που πας, δεν αξίζεις».

Συνήθως, δειλιάζουμε να προχωρήσουμε σε μια νέα κατεύθυνση ευημερίας γιατί νοιώθουμε ότι δεν αξίζουμε. Για αυτό τις ποιο πολλές φορές τιμωρούμε τον εαυτόν μας με το πιο ανορθόδοξο τρόπο.

Να θυμάστε ότι σε ό, τι συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, αυτό αυξάνεται. Για αυτό τώρα ειδικά με το πρόβλημα που υπάρχει και στην Ελλάδα (και έχει γίνει ακόμα πιο μεγάλο με τα ΜΜΕ) αυξάνονται με ραγδαία ταχύτητα τα χρέη μας, γιατί ενεργειακά είμαστε συνέχεια εστιασμένοι σε αυτό το πρόβλημα και σε αυτά που μας λείπουν. Να είστε σίγουροι ότι από τον Νόμο της Έλξης που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα ότι θα δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα χρέη και υποχρεώσεις, αφού η εστίασή μας και όλο μας το είναι, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι σε αυτό το πρόβλημα.

Στο σύμπαν υπάρχει ένα ανεξάντλητο απόθεμα. Χρειάζεται όμως να αρχίσεις να πιστεύεις σε αυτό για να γίνει πραγματικότητα. Η αφθονία του σύμπαντος είναι διαθέσιμη στον καθένα μας. Όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές μπορεί μέσα σας να σκέφτεστε ότι, αφού υπάρχουν δισεκατομμύρια φτωχοί, πως γίνεται το σύμπαν να έχει αφθονία. Και όμως, όλοι την έχουμε πατήσει από την πεποίθηση που έχουμε στην συνειδητότητά μας για την φτώχεια. Γιατί πιστεύουμε διάφορα πράγματα για την ενέργεια της ευημερίας και του χρήματος: Ότι δεν έρχεται εύκολα και σε κανέναν, ότι τα χρήματα και η ευτυχία είναι αμαρτία, ότι τα χρήματα είναι βρώμικα και τα βγάζουν μόνοι οι δυνατοί αλλά και οι αυτοί που εξαπατούν. Χιλιάδες περιορισμοί και βασανιστικές σκέψεις.

Καιρός να τα αλλάξουμε όλα αυτά για να ευημερήσουμε.

Βάλτε καλά στο μυαλό σας αυτό σαν ένα ρητό που ίσως να χρειάζεται να το επαναλάβετε πολλές φορές, ότι «η ασφάλειά σας δεν εξαρτάται ούτε από την δουλειά σας, ή από τον τραπεζικό λογαριασμό, ούτε από τις επενδύσεις σου, από τον σύντροφό σου ή από τους γονείς σου. Η ασφάλειά σου εξαρτάται από την ικανότητά σου να συνδέεσαι με την κοσμική δύναμη που δημιουργεί τα πάντα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved