Η Απόδραση από το σκοτάδι - Μέρος Α΄

Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον γίγαντα από μέσα μας και να κατακτήσουμε τη ζωή που μας ανήκει

Η Απόδραση από το σκοτάδι - Μέρος Α΄

Οι Άγγελοι κουβαλούν όλοι τους φως και μας βοηθάνε να έρθουμε σε επαφή με το Θεϊκό μας στοιχείο. Στην συνέχεια του οδοιπορικού πορεία προς το φώς ξεκινάμε να βρούμε τον τρόπο που θα αποδράσουμε από το σκοτάδι μας. Μέσα από διάφορα κείμενα που θα παραθέτω από αυτό το βήμα θα κάνουμε την κοινή μας προσπάθεια να ξεφύγουμε από το προσωπικό μας σκοτάδι ο καθένας με τον τρόπο του. Ανακτώντας ξανά την πρωταρχική του δύναμη η οποία υπάρχει μέσα μας εν υπνώσει και χρειάζεται να την ξυπνήσουμε.

Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον γίγαντα από μέσα μας και να κατακτήσουμε τη ζωή που μας ανήκει

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε αυτό που μας συμβαίνει αυτή την εποχή και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό που γίνεται τώρα μας αναγκάζει να φύγουμε από την μεγάλη μας δυσκολία δηλαδή να αποδράσουμε από τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Όλα τα συμπαντικά γεγονότα μας σπρώχνουν να απελευθερωθούμε από τα τραύματα της ψυχής μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Ακόμα και αυτή η ανατροπής της οικονομικής κατάστασης και δυσκολίας που βιώνουμε θα μας φέρει την κατάλληλη αλλαγή. Γιατί θα ψάξουμε και δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε όπως παλιά. Θέλουμε, δεν θέλουμε, όλα θα βγουν στο φώς. Όχι με στόχο να κατηγορηθούμε και να λιθοβοληθούμε. Αυτό είναι μια πρόφαση εξωτερική που μερικοί από εμάς ανάλογα με τις πράξεις τους θα εισπράξουν. Ο στόχος είναι να μπούμε στα σκοτάδια μας και να ρίξουμε μια μικρή ακτίνα φωτός. Έτσι, θα δώσουμε στον εαυτόν μας την μεγάλη ευκαιρία να κινηθούμε προς το φως δηλαδή την ευτυχία. Το αξίζουμε και μας ανήκει. Όλα τα ανθρώπινα όντα έχουν το δικαίωμα της ευτυχίας αρκεί να το αναζητήσουν.

Η Απόδραση από το σκοτάδι περιλαμβάνει δύο στάδια:

1ο Στάδιο είναι η αναγνώριση από την πλευρά μας ότι το σκοτάδι δεν μπορεί να κρυφτεί. Αυτό μας φέρνει φόβο και πόνο.

2ο Στάδιο είναι η αναγνώριση ότι δεν μπορούμε τελικά τίποτε να κρύψουμε ακόμα και αν μπορούσαμε οπότε αυτό το στάδιο φέρνει την απελευθέρωση από τον φόβο.

Όταν θα έχουμε βρεθεί στην κατάσταση να μην έχουμε τίποτε να κρύψουμε όχι μόνο θα είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στο φως αλλά επίσης θα νοιώσουμε μέσα μας χαρά και ειρήνη.

Το σκοτάδι είναι ή έλλειψη φωτός. Όπως το αμάρτημα είναι έλλειψη αγάπης. Δεν έχει τίποτε δικό του, δεν κατέχει τίποτε. Είναι ένα σύνολο λανθασμένων πεποιθήσεων. O Νους μας είναι γεμάτος από ψευδαισθήσεις για τον εαυτό μας οι οποίες μας μπλοκάρουν Η αλήθεια είναι η αφθονία. Α – φθονία σημαίνει έλλειψη φθόνου. Οπότε ό, τι ζητήσουμε μετά από κατάλληλη προσωπική δουλειά θα το έχουμε.

Στόχος μας για να βγούμε από τα σκοτάδια και να θυμηθούμε τον αληθινό μας εαυτό είναι να ακολουθήσουμε το πνεύμα μας το οποίο προϋπάρχει της γέννησης μας.

Έχουμε δυο εαυτούς. Ο κατώτερος είναι συνδεδεμένος με το σκοτάδι και ο ανώτερος με το φώς. Για να αποδράσουμε από το σκοτάδι του κατώτερου εαυτού υπάρχουν πολλοί τρόποι και μέθοδοι. Από αυτό το βήμα θα προσπαθήσω να σας περάσω πολλά μηνύματα τα οποία θα σας βγάλουν από τα σκοτάδια σας και θα σας κάνουν να ξαναβρείτε την χαμένη σας πρωταρχική δύναμη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved