Ερωτικό σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια

Δείτε τώρα τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη

Παπασταύρου Λίντα
Ερωτικό σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια

Το τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι-Ζυγός-Υδροχόος) μεταξύ της Αφροδίτης του Κρόνου και της Σελήνης αντίστοιχα τα ξημερώματα της Κυριακής θα δημιουργήσει μία ενέργεια ελαφρώς ερωτική και ταυτόχρονα θα προσδώσει υπευθυνότητα και ωριμότητα μέσα στις σχέσεις. Με άλλα λόγια, ο χρυσός συνδυασμός που έχει κάθε άνθρωπος ανάγκη ώστε να πορευτεί με ασφάλεια.

Κυρίως θα ευνοήσει τα προαναφερόμενα ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες. Επειδή όμως οι πλανήτες είναι φορείς ενέργειας που λαμβάνουμε εμείς μέσω των σωμάτων μας καλό θα είναι να απολαύσουμε τα θετικά της συγκεκριμένης όψης με το να το ρίξουμε λίγο έξω. Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά μας σε όλα τα υπόλοιπα για να το ευχαριστηθούμε!

ΚΡΙΟΣ

aries

Ένα ταξίδι ή μια συγκέντρωση φίλων θα σας φέρει χαρά. Από την άλλη, η σχέση με έναν Ζυγό που μπορεί να είναι ακόμα και μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας δώσει το άνοιγμα που επιζητάτε αλλά και την απόλυτη αποδοχή. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και, αν έχετε χρόνο και λίγο χρήμα, αποδράστε με τον αγαπημένο σας.

.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε σε φάση υπερβολής και αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να βγείτε έξω από τα στενά σας όρια. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο, θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα μπορέσετε να αντιληφθείτε και τον δικό του τον σφυγμό. Θα κατανοήσετε ότι η φιλία είναι απαραίτητη μέσα στην σχέση σας και είναι η ευκαιρία που σας ανοίγει την μεταξύ σας πόρτα Η σχέση με τον Ζυγό θα αποδώσει τα μέγιστα.

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους συνεχίζει να σας δίνει τα μικρά της δώρα. Τώρα θα υπάρχει μεγιστοποίηση αυτών των χαρισμάτων και θα νοιώσετε μια μεγάλη ευχαρίστηση προς όλους και όλα. Έτσι και αλλιώς, θα είστε έντονα θελκτικοί και οι ελεύθεροι θα έχετε έναν ερωτικό μαγνητισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η επικοινωνία δεν σας αρέσει και πολύ γιατί είστε τα απόλυτα συναισθηματικά όντα αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε και ένα άλλο τρόπο ο οποίος θα σας φέρει ποιο κοντά με Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο. Μπορεί μέσα σας να βρείτε την λύση και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε μια παλιά σχέση που σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

leo

Αντιλαμβάνεστε ότι είναι καλό να πηγαίνουμε και στην θέση του άλλου. Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγετε για λίγο από τον αυταρχισμό που έχετε μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα θα καταλάβετε ότι αγαπιέστε με έναν τρόπο που δεν είναι όπως εσείς τον έχετε καθορίσει και αυτό θα σας απελευθερώσει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη ή Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σας δίνεται μια σημαντική ευκαιρία για την ερωτική σας εξέλιξη. Καλό είναι να αντιληφθείτε ότι η ζωή δεν είναι κλειστά κουτάκια αλλά υπάρχει και κάτι άλλο έξω από εσάς. Για αυτό προσπαθήστε να αποδεχτείτε τον σύντροφό σας όπως είναι, χωρίς να τον κριτικάρετε. Να θυμάστε ότι από εκεί χάνετε την δύναμή σας και κατά επέκταση την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η αρμονία και η ισορροπία εντός σας και εκτός σας είναι το μεγαλύτερο αγαθό που μπορεί να σας δοθεί. Σίγουρα θα το νοιώσετε αυτές τις ημέρες και θα μπορείτε να το μοιραστείτε και με τους γύρω σας. Κυρίως θα νοιώσετε ότι η σχέση σας μπορεί να σας δώσει αυτή την ομορφιά. Οι ελεύθεροι άνετα θα γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Όταν το στοιχείο του αέρα μπαίνει στην ζωή σας σάς κάνει ανοικτούς και επικοινωνιακούς. Κυρίως η σχέση με Δίδυμο ή Υδροχόο θα αναπτυχθεί και θα μπορείτε να λάβετε τα μέγιστα από την πλευρά τους. Μην παραμείνετε στις εμμονές σας γιατί θα χάσετε την ευκαιρία για την ερωτική χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σίγουρα θα περάσετε καλά. Παρόλο που έχετε προβληματιστεί για κάποια οικονομικά θέματα εσείς μπορείτε να παραμείνετε απτόητοι και να μην χαλάτε την ζαχαρένια σας. Μέσα σε ένα σύστημα ευθυμίας εν μέσω φίλων ή ομάδας θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μέσω κάποιων εξωγενών παραγόντων, κυρίως από μια πρόσκληση από φίλους ή μια καλή επικοινωνία με ένα άτομο από τον χώρο της δουλειάς σας, ίσως με έναν Δίδυμο, μπορείτε να απολαύσετε και εσείς κάποια πράγματα. Το σπίτι σας θα είναι πόλος έλξης και ηρεμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε στα πάνω σας γιατί η δύναμή σας ξαναγυρίζει και βλέπετε ότι μπορείτε αν αντιμετωπίσετε τα πάντα έχοντας βασικά μια καλύτερη σχέση με τον εαυτόν σας και κατά επέκταση και με τους γύρω σας. Μην αφήσετε ένα οικονομικό πρόβλημα να σας εξαντλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε τη διάθεση να κλειστείτε στον εαυτόν σας αλλά αυτό σας ευχαριστεί και σας κάνει να βρείτε και πάλι τις δυνάμεις σας. Με ένα πρόσωπο που μπορεί να επικοινωνήσετε αλλά σε ένα επίπεδο κρυφό θα σας δώσει το προβάδισμα αλλά και τα εχέγγυα ότι σας σκέφτεται. Το σπίτι σας γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved