Τι μας δείχνει το πλανητικό τοπίο μετά τις εκλογές;

Αφήνοντας πίσω τα παλιά κακώς κείμενα προχωράμε με αισιοδοξία, θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον, χωρίς όμως να απομακρυνόμαστε από τις σταθερές βάσεις που έχουμε δημιουργήσει σαν Λαός.

Παπασταύρου Λίντα
Τι μας δείχνει το πλανητικό τοπίο μετά τις εκλογές;

Στις 7/5 στις 04:39 τα ξημερώματα μπαίνει η Σελήνη στον Τοξότη και από εκεί αρχίζει να αλλάζει άρδην το πολιτικό τοπίο. Ο λαός σίγουρα θα ανεβάσει νέα άτομα που αντιπροσωπεύουν την νέα κατάσταση και θα καταρρίψει άλλα που είναι ανακατεμένα με την διαπλοκή. Η δικαιοσύνη θα αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα αχνά αλλά σταθερά. Η νέα περίοδος ξεκινάει με ένα μεταβλητό ζώδιο που είναι ο Τοξότης και πάντα το ζώδιο του Τοξότη αναζητάει την αλήθεια, θέτοντας οράματα και νέους στόχους που θα εκφράζουν την πραγματικότητα σε συνδυασμό με μια πιο πνευματική και ανθρωπιστική αντιμετώπιση όχι μόνο των προσωπικών μας υλικών αναγκών αλλά και ολόκληρης της χώρας. Σίγουρα, ένα μέρος από τους στόχους είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν, λόγω του ότι αυτό το μέρος επικεντρώνεται πάνω σε μη πραγματοποιήσιμους ευσεβείς πόθους.

Οι σημαντικές εξελίξεις που θα διαδραματιστούν θα μας επιβεβαιώνουν ότι το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας είναι πολύ ελπιδοφόρο, αν και αφορά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού. Το οποίο όμως έχει αφυπνιστεί που σημαίνει ότι, όταν το νερό του ποταμού εισέλθει στην κοίτη, τότε δεν γυρίζει πίσω. Κατά επέκταση αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του πληθυσμού έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και πλεύσης και επιζητά να απελευθερωθεί από σχήματα και κόμματα του παρελθόντος. Το τρίγωνο που γίνεται μεταξύ Ουρανού και Σελήνης μας δείχνει τον μελλοντικό δρόμο για την Ελλάδα. Δηλαδή, έστω και σε υποσυνείδητο επίπεδο υπάρχει η τάση και η ανάγκη για αλλαγή και για πρωτοποριακές κινήσεις. Έστω, και με μικρή συμμετοχή κομμάτων, θα φανερωθεί η τάση της αλλαγής που θα είναι μια μικρή νότα δύναμης μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Επειδή η Σελήνη μας δείχνει την μάζα και με ποιο τρόπο εκφράζει τα συναισθήματά της προς τα έξω. Το αποτέλεσμα που θα φανεί την σημερινή ημέρα, λόγω της Σελήνης στον Τοξότη μας δείχνει ότι η απόφαση του κόσμου σε υποσυνείδητο επίπεδο θέλει την ριζική αλλαγή. Παρόλο, που δεν ξέρει ακόμα τον τρόπο της υλοποίησης και ίσως περάσει από στάδια σύγκρουσης, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.

Αντίθετα, ο Ήλιος που είναι μαζί με τον Δία στον Ταύρο και εκφράζει την κεντρική συνείδηση και ισχυρή βούληση όλων μας, μαζί με το ισχυρό ένστικτο αυτοσυντήρησης, μας καθοδηγεί στην ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση, οπότε το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα του συνδυασμού των δύο τάσεων της λαϊκής επιθυμίας για αλλαγή και απελευθέρωση από την μια, και της ανάγκης από την άλλη για σταθερότητα και ηρεμία θα μας δώσει έναν μοιραίο (μοιραίο = αναπόφευκτο) συνδυασμό που θα ακολουθήσουμε κατά πόδας. Επειδή είναι το μείγμα της δικής μας εθνικής απόφασης και ελπίδας, χρειάζεται συνειδητά να προσαρμοστούμε, ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Σίγουρα, είναι ένας δύσκολος συνδυασμός γιατί θα εμπεριέχει από την μια σταθερότητα και υπομονή και από την άλλη αλλαγή. Έτσι, θα υπάρξει ανάγκη για γρήγορες αποφάσεις οπότε εδώ μπορούμε να μπλοκάρουμε λόγω της διαφορετικότητας των αναγκών. Παρόλα αυτά, αν προσπαθήσουμε αληθινά και δουλέψουμε προς την υλοποίηση όλων των ρεαλιστικών στόχων μας θα μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε. Εμείς σαν λαός είμαστε συνηθισμένοι στις δυσκολίες και σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες λύσεις λόγω του Ελληνικού DNA που έχει αναδείξει από τα χρόνια της Αρχαιότητας μεγάλες προσωπικότητες, τελικά θα επιβιώσουμε και αυτό είναι το μεγάλο μας ατού για να οδηγηθούμε στον δρόμο που μας αξίζει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved