Εκλογές 2012: Πώς θα ψηφίσει το κάθε ζώδιο;

Την ακτίνα ελπίδας την δείχνει ο Ουρανός στον Κριό που αρχίζει και καταργεί το μονοπώλιο της εξουσίας από τα παλαιά πρότυπα και δίνει μια νέα δυναμική στα πράγματα

Παπασταύρου Λίντα
Εκλογές 2012: Πώς θα ψηφίσει το κάθε ζώδιο;

Κράτα γενναία τα στενά που σου εμπιστεύτηκα, μην τα προδώσεις! Χρέος έχεις και μπορείς στο δικό σου τομέα να γίνεις ήρωας.

(Ν. Καζαντζάκης – Ασκητική)

Μέσα από αυτό το άρθρο θέλω να αναγνωρίσετε και εσείς με ποιο τρόπο βάζετε το λιθαράκι για την Ελλάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθείτε την δική σας συμμετοχή και κατ επέκταση και ευθύνη.

Την ημέρα των εκλογών ο Ουρανός της Ελλάδος κυριαρχείται από πλανητικές αντιθέσεις, που μας δείχνουν την διπλή όψη του νομίσματος. Οπότε, αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε διχασμένοι για το τι πρέπει να ψηφίσετε.

Λόγω της Πανσελήνου που γίνεται στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού κατά την ημέρα των εκλογών το παρελθόν με το παρόν δίνει μια μεγάλη μάχη για το ποιος τελικά θα επικρατήσει. Το συναίσθημα της λαϊκής μάζας βγαίνει στην επιφάνεια και προσδιορίζεται από τον σκοπό της υπηρεσίας σε ένα βαρύ σύστημα αξιών το οποίο είναι γεμάτο αποκαλύψεις, παγίδες και καχυποψία. Η λαϊκή ψυχολογία είναι βουτηγμένη στην ανασφάλεια, στον φόβο, στην υπερβολική πίεση και το θυμό. Όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια και σίγουρα όλοι θα ψηφίσουμε με τον τρόπο που λειτουργούν τα αισθήματά μας. Επειδή δεν νοιώθουμε καλά θα γίνουν πολλά λάθη λόγω υπερβολών και αυτό σχετίζεται με την Σύνοδο Ηλίου - Δία μαζί με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα φέρει σίγουρα πιεστικές υπερβολές, εξωπραγματική αισιοδοξία και μια ψεύτικη ελπίδα ότι τα άτομα που θα ανέβουν στην εξουσία θα βελτιώσουν τα οικονομικά μας. Κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού που είναι Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα νοιώσουν αυτή την υπερβολή πιο έντονα.

Από την άλλη η όψη Ερμή - Κρόνου θα φέρει μια μεγάλη συγκράτηση η οποία θα συνοδευτεί από ώριμη και κυρίως πεσιμιστική σκέψη που θα επηρεάσει κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Η εμπιστοσύνη πλέον έχει κλονιστεί και πολύ θα θέλαμε να ξεφορτωθούμε από πάνω μας όλα τα κακώς κείμενα. Είναι αναγκαίο να δούμε λοιπόν όλο το πλανητικό σύστημα γιατί μας βάζει την σφραγίδα του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και μας τρέπει να δράσουμε αναλόγως.

Η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και κάνει σύνοδο με την Σελήνη της Ελλάδος που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλη προτίμηση του κοινού προς νέα άτομα. Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι και Τοξότες και κυρίως τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν λιγότερο από τις υπερβολές των σταθερών ζωδίων και την κατάθλιψη των παρορμητικών.

Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα νοιώσουν μια μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη για το τι πρέπει να ψηφίσουν και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου. Οι Ζυγοί και Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο στην ανατροπή γιατί θα προσελκυστούν από κόμματα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή και την κάθαρση. Από την άλλη Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων όμως ημερών θα έχετε μια ιδεαλιστική οπτική μέσα σας και θα νομίζετε ότι αυτό είναι το σωστό. Οι αντιστάσεις σας στην αλήθεια μπορεί να είναι μειωμένες. Χρειάζεται να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας και τον εσωτερικό σας κώδικα για να ψηφίσετε σωστά.

Όσα δεκαήμερα δεν έχω αναφέρει θα κρίνουν τις καταστάσεις με πιο ήπιο τρόπο αλλά θα είναι και πιο διστακτικοί ή ακόμα και πιο αδιάφοροι στην τελική απόφαση που θα πάρουν. Εδώ βέβαια γίνεται και μια πιο γενική και χαλαρή αναφορά γιατί το ατομικό ωροσκόπιο του καθένα με τις όψεις και τις επιδράσεις του θα κρίνει τελικά την απόφαση.

Εφαρμόζοντας την Πανσέληνο πάνω στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, βλέπουμε ότι με έναν μοιραίο τρόπο θα πιεστεί η παλιά εξουσία να αλλάξει κάποια δεδομένα με το να συνεργαστεί με νέες πολιτικές δυνάμεις που δηλώνουν την παρουσία τους έντονα και απαιτούν την αλλαγή.

Την ακτίνα ελπίδας την δείχνει ο Ουρανός στον Κριό που αρχίζει και καταργεί το μονοπώλιο της εξουσίας από τα παλαιά πρότυπα και δίνει μια νέα δυναμική στα πράγματα και στις καταστάσεις συνοδευόμενος από μια ανατροπή του κατεστημένου, λόγω της επικράτησης μιας μεγαλύτερης αλήθειας που θα αφορά εντονότερη δραστηριότητα, πρωτοβουλία, μαχητικότητα, καινοτομία και προοδευτικότητα. Σίγουρα αυτή την αλλαγή θα την φέρουν νέα άτομα με συνδυασμό κομμάτων που θα προκαλέσουν την πολιτική μας ζωή προς μια κατεύθυνση αλλαγής η κατάργησης ορισμένων η όλων των άρθρων του μνημονίου.

Τα ωροσκόπια μας είναι γεμάτα με αποκαλύψεις αλλά και παγίδες. Καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία για να μπορούμε να ξέρουμε πως θα πορευτούμε παρακάτω και με ποιο τρόπο παίρνουμε ή χάνουμε την δύναμή μας.

Η Ελλάδα αυτή την στιγμή περνάει ίσως μία από τις πιο δύσκολες αλλά και μεταβατικές φάσεις της που θα καθορίσει το μέλλον μας, γι' αυτό χρειάζεται από την πλευρά όλων μας επίγνωση, σοφία και μια φωτισμένη ματιά προς το μετά. Πρέπει να ψηφίσουμε με το χέρι στην καρδιά και όχι τι με το τι μας συμφέρει ή όχι. Σίγουρα η σύνοδος του Ηλίου - Δία στον Ταύρο θα κάνει να το νοιώσουν μερικοί. Γιατί πάντα είχαμε αυτό το ελάττωμα σαν Ελληνικός Λαός ότι ψηφίζω το συγκεκριμένο κόμμα η άτομο μόνο και μόνο γιατί θα ωφελούμαστε από κάποια χάρη.

Σίγουρα υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες και ο καθένας από τους πολιτικούς θα πάρει αυτό που του αξίζει. Γιατί έχει ξεκινήσει η εποχή της ανταποδοτικής δικαιοσύνης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved