Παναγιώτα Βλαντή – H πιο sexy ηθοποιός της τελευταίας 20ετίας

Στα πλαίσια των 20 χρόνων του «Mega channel» ψηφίστηκε ως η πιο sexy ηθοποιός της τελευταίας 20ετίας και μάλιστα παμψηφεί.

Παπασταύρου Λίντα
Παναγιώτα Βλαντή – H πιο sexy ηθοποιός της τελευταίας 20ετίας

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Την θυμόμαστε σε πάρα πολλούς τηλεοπτικούς ρόλους, με πιο πρόσφατους στις πολύ επιτυχημένες σειρές του Mega «Singles» και «Μαύρα μεσάνυχτα».

Ξεχώρισε για τη γλυκιά φωνή και το μεσογειακό παρουσιαστικό της, καθώς και για την αυθεντική ομορφιά και ερμηνεία της.

Στα πλαίσια των 20 χρόνων του «Mega channel» ψηφίστηκε ως η πιο sexy ηθοποιός της τελευταίας 20ετίας και μάλιστα παμψηφεί.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που η πρώην μακρόχρονη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο, ήταν αρκετή για να την εδραιώσει σε αυτά.

Παρόλα αυτά δεν εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις που είχε δεδομένες, ενώ στην εμφάνισή της την Κυριακή στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» διέψευσε και τις φήμες περί χωρισμού της, με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της γιατρό, Νίκο Ράπτη.

Απέχει δύο χρόνια από την τηλεόραση, ενώ θα εμφανιστεί από τις 24 Απριλίου στην παράσταση «Κούμπα Λίμπρε», που ανεβαίνει στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα», μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Στο άκουσμα της ψηφοφορίας περί της πιο sexy ηθοποιού, αποδέχθηκε τον τίτλο με πολύ φυσιολογική αντίδραση για την έμφυτη γυναικεία αυταρέσκεια.

Συνεχίζει να αρνείται τις προτάσεις – βροχή για sexy φωτογραφίσεις, χωρίς να ξεχνάει τη νεανική ματαιοδοξία της που την οδήγησε στα καλλιστεία το 1989, χωρίς να της αποφέρει και έναν τίτλο.

Στα 43 της χρόνια είναι μια ώριμη γυναίκα που κάνει τη δουλειά της καλά, διαχωρίζοντας την τέχνη από την showbiz.

Το γεγονός πως είναι Κριός με τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Άρη, ενεργοποιεί τον δυναμισμό και την εξωστρέφειά της, αποκτώντας αφοπλιστικά προσόντα για την επίτευξη των στόχων της. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και η ερωτική διάθεση που εκπέμπει, καθώς και η σεξουαλικότητα που αποπνέει, εφόσον πρόκειται για έναν μαγνητικό άνθρωπο, που εκλύει άφθονη ενέργεια.

vlandi

Οι στόχοι της δε, σηματοδοτούνται από την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία και τον Ουρανό, προσδίδοντας υπερβολή στις κινήσεις της και τάσεις ανεξαρτησίας και μη συμβιβασμού με το συνηθισμένο μοτίβο και την αίσθηση του μέτριου. Αυτό το γεγονός την κάνει ιδιαίτερα γοητευτική, αποτελώντας άλλο έναν πόλο έλξης και επιθυμίας.

Η επιφυλακτικότητα της συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, έχει δημιουργήσει τις μακροχρόνιες σχέσεις της, καθώς και ένα ποιοτικό επαγγελματικό προφίλ, μέσα από το οποίο έχει επιλέξει να κερδίζει χρήματα.

Η καλλιτεχνική της διάθεση εκφράζεται αβίαστα μέσα από το υδάτινο τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα και μάλιστα με αρκετή ευαισθησία.

Ωστόσο, αν λάβουμε υπ' όψιν πως δεν γνωρίζουμε την οικοθεσία της και η Σελήνη πιθανότατα βρίσκεται στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, κατανοούμε απόλυτα τον τίτλο που της δόθηκε και μάλιστα χωρίς την παραμικρή ανάγκη να δημοσιεύσει κάτι παραπάνω από τα σωματικά της προσόντα.

Διότι το να φαίνεται μια γυναίκα sexy δεν είναι μόνο θέμα όψεων Αφροδίτης και Σελήνης, αλλά ενός τόσο δυνατού Ήλιου, που εκφράζεται εντελώς αρχετυπικά, χωρίς την ανάγκη τετριμμένων και διεγερτικών παρεμβάσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved