Ο τέταρτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Αφιερωμένο στον Άγγελο μου που έφυγε πρόωρα...

Παπασταύρου Λίντα
Ο τέταρτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Η Πρόθεση είναι το δεύτερο μυστικό σύνδεσης με τους Αγγέλους. Στην προσπάθεια να μάθουμε τον τρόπο, χρειάζεται να κατανοήσουμε κάποιες έννοιες που συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό το στοιχείο. Γι' αυτό κάνουμε ανάλυση στα επτά πρόσωπα της Πρόθεσης για να νοιώσουμε μέσα από το βίωμα αυτό το τόσο σημαντικό μυστικό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όσο περισσότερο εξασκείστε τόσο θα σας είναι ευκολότερο να κάνετε την σύνδεση και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξετε την ζωή σας.

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία» έλεγε ο μεγάλος μας ποιητής Ανδρέας Κάλβος.

"Η ιδέα του Αγαθού - Θεού μπορεί να συλληφθεί από την ανθρώπινη ψυχή δια τριών επιμέρους στοιχείων, του κάλλους ήτοι της ομορφιάς, της συμμετρίας και της αληθείας" (Φίλυβος Πλάτων)

4. ΟΜΟΡΦΙΑ

Η περισσότερο προσιτή ιδέα προς τον άνθρωπο είναι η ιδέα του κάλλους. Γι' αυτό τον λόγο εμείς υμνούμε και προσκυνούμε σε όλη την ομορφιά.

Η ομορφιά δεν προκαλείται από κάτι. Απλώς υπάρχει, καθώς αφυπνίζεται ως προς την θεϊκή σας φύση. Αρχίστε να εκτιμάτε την ομορφιά σε όλα όσα βλέπετε, αγγίζετε και βιώνετε. Η ομορφιά είναι συνώνυμη με την αλήθεια. Η ομορφιά είναι αλήθεια και η αλήθεια ομορφιά. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι το Δημιουργικό Πνεύμα φέρνει τα πράγματα στον κόσμο των ορίων για να ζήσουν, να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Αυτό δεν θα συνέβαινε, αν δεν ήταν παθιασμένο με την ομορφιά κάθε εκδηλωμένου δημιουργήματος. Μέσα σε αυτά τα δημιουργήματα περιλαμβάνεστε και εσείς. Έτσι, για να επιστρέψετε στην κατάσταση της συνειδητής επαφής με την Πηγή σας, προκειμένου να κατακτήσετε εκ νέου την δύναμή της, πρέπει να αναζητάτε και να νοιώθετε ομορφιά σε όλα όσα κάνετε. Που σημαίνει ότι μέσα σας χρειάζεται να βρείτε την εσωτερική αρμονία και να απομακρυνθείτε από κακίες, σκοπιμότητες, εκδικητικότητα, θυμούς, φόβους και ανασφάλειες. Η ομορφιά μέσα σας είναι απαραίτητο να υπάρχει για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την εξωτερική μιζέρια και ασχήμια.

Μόνο με την ομορφιά εντός σας μιμείστε και έρχεστε σε επαφή με τον ιδεατό και υπερουράνιο τόπο που υπάρχει. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να καλέσετε τους Αγγέλους που σας ενδιαφέρουν με ευκολία και να συνδεθείτε μαζί τους. Γιατί τότε η αναγνώριση γίνεται αμέσως.

Ζωή, αλήθεια, ομορφιά. Όλα αυτά είναι σύμβολα του ίδιου πράγματος, μιας από τις όψεις της θεϊκής δύναμης.

Ομορφιά της φύσης, των λουλουδιών, των ζώων, του ανθρώπινου σώματος, των άστρων, των μαθηματικών σχέσεων, του φωτός, της ενδυμασίας, των πολύτιμων λίθων, του Θεού.

Όταν χάνετε αυτή από αυτή την επίγνωση, χάνετε και την δυνατότητα σύνδεσης με την πρόθεση. Οπότε μην εξαπατάστε ότι έχετε συνδεθεί γιατί μάλλον είναι μια ψευδαίσθηση που σας τυραννάει και σας γεμίζει εμμονές. Χρειάζεται εμείς να κινηθούμε προς το φως και όχι το φως σε εμάς. Εμείς καλούμε τους Αγγέλους και γινόμαστε κανάλια σύνδεσης μαζί τους.

Να θυμάστε ότι ήρθατε στον κόσμο από αυτό που σας συνέλαβε στον νου του ως μια έκφραση της ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να το έχει κάνει, αυτό αν σας σκεφτόταν διαφορετικούς. Γιατί αν διαθέτει τη δύναμη να δημιουργεί, αλλά τόσο έχει την δύναμη να μην το κάνει. Η επιλογή του να σας δημιουργήσει βασίστηκε στην υπόθεση από μέρους του πως είστε μια έκφραση γεμάτη αγάπη και ομορφιά. Αυτό ισχύει για όλα και για όλους όσοι προέρχονται από αυτή την δύναμη της πρόθεσης.

Όταν δεν νοιώθετε καλά, αναζητείστε την ομορφιά της φύσης, των λουλουδιών, των ζώων, του ανθρώπινου σώματος, της θάλασσας, των άστρων, των αρμονικών γραμμών στους ναούς, των μαθηματικών σχέσεων και των γεωμετρικών σχημάτων, του φωτός, της ενδυμασίας, των πολυτίμων λίθων, των χρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο θα ενωθείτε.

Στο επόμενο συνεχίζονται οι τρόποι σύνδεσης με τους Αγγέλους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved