Άννα Βίσση - Η πιο αγαπημένη

Eίναι προορισμένη να ανανεώνεται και να μην μένει ποτέ στα ίδια, ακόμη κι αν αυτό έχει ένα μεγάλο προσωπικό κόστος

Παπασταύρου Λίντα
Άννα Βίσση - Η πιο αγαπημένη

Συνδυάζει την φρεσκάδα μιας αιώνιας έφηβης με τον επαγγελματισμό και το ποιοτικό «άγγιγμα» που κληρονόμησε από την πρόωρη θητεία της δίπλα σε μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Και από αυτήν την άποψη μόνον τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η θέση της στην κορυφή "των αγαπημένων "της λίστας Love & Hate του gossip-tv.gr.

Τοξοτίνα με τα ...όλα της αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα ατού του γενέθλιου χάρτη της.

Ο επεκτατικός όσο και υποστηρικτικός Δίας στον Ζυγό και τον 10ο οίκο της καριέρας αλλά και η εξαιρετικά επικοινωνιακή Δήμητρα στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών συνέβαλαν στην μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της. Το τετράγωνο της Δήμητρας και το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία είναι μάλλον τυπικές ενδείξεις μιας λαμπρής καριέρας στην show biz, ενώ το τρίγωνο της Δήμητρας με τον Άρη εκφράζει ουσιαστικά μια «ροκ» πλευρά, που έχει να δώσει πολλά ακόμη.

Όσο για την καλλιτεχνική της ιδιότητα, ο εξαιρετικά ενεργός Ποσειδώνας έκανε απλά το ...καθήκον του!

{youtube}q25eeb9YyNY{/youtube}

Έχοντας τέλος τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Σκορπιό είναι προορισμένη να ανανεώνεται και να μην μένει ποτέ στα ίδια, ακόμη κι αν αυτό έχει ένα μεγάλο προσωπικό κόστος. Αυτό καλείται να πράξει και στην παρούσα φάση που ο Πλούτωνας περνά από τον Ωροσκόπο της, ορίζοντας το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούριου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved