Το μήνυμα της αγάπης για κάθε ζώδιο

Εσύ θα φέρεις την αλλαγή με την στάση και τον τρόπο ζωής σου

Το μήνυμα της αγάπης για κάθε ζώδιο

Επειδή αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όλους μας και η ημέρα της Αγάπης και της Ανάστασης είναι η κορωνίδα της πνευματικής εξέλιξης του ανθρώπου γι' αυτό χρειάζεται να έρθουμε σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτόν μας και με τις συμπαντικές δυνάμεις. Οι πλανήτες που ενεργοποιούνται αυτές τις ημέρες, μας βοηθούν σε αυτή την διαδικασία γι' αυτό αναλύω πιο κάτω αυτές τις επιρροές για κάθε ζώδιο. Καλό είναι να διαχειριστούμε με αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητες που μας παρέχονται ούτως ώστε να ανοίξουμε την καρδιά μας για να μπει το φως και να λυτρωθούμε από τα αρνητικά στοιχεία που κατακλύζουν την ζωή μας. Εμείς θα φέρουμε την αλλαγή με την στάση και τον τρόπο ζωής μας.

"Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ"

Οδ. Ελύτης

ΚΡΙΟΣ

aries

Η μελαγχολία που μπορεί να σας έχει βγει λόγω των ημερών θα αντικατασταθεί εύκολα από την πλανητική αλλαγή που θα ξεκινήσει το Μ. Σάββατο. Καλό είναι αυτό που νοιώθετε και μπορεί και σας πηγαίνει στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας που είναι γεμάτη με ενοχές, με βάρη οικογενειακά και κρυμμένες φιλοδοξίες να την αφήσετε να σας μιλήσει και να μην βιαστείτε σαν ανυπόμονα Κριάρια να την κουκουλώσετε. Γιατί δεν αντέχετε να διαχειριστείτε συναισθήματα που σας πηγαίνουν στα βαθειά. Αν σας μιλήσει θα ξελαφρώσετε και τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε σε μια πρωτοποριακή Ανάσταση μέσα σας. Ανακαλύπτοντας την αλήθεια του εαυτού σας και των άλλων και συνδέοντας συγχρόνως το εγώ με το εμείς. Μια μικρή πλάνη που μπορεί να προέρχεται από μια σας σχέση θα φωτιστεί και θα σας έρθει η λύση τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Η ουσία της ύπαρξής σας είναι η αλήθεια! Γιατί τώρα σας φοβίζει να την ξεσκεπάσετε; Έχετε και το θάρρος και τα κότσια. Τραβήξτε μπροστά και διδάξτε και τους άλλους να κάνουν τα δικά σας τολμήματα. Αυτό είναι το μήνυμα της Ανάστασης για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νοιώθετε καλά γιατί πιστεύετε ότι οι προσπάθειες σας έχουν ξεκινήσει και ανταμείβονται. Όσο εσείς ανοίγεστε και γίνεστε αισιόδοξοι και πνευματικά εξελισσόμενοι τόσο ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας θα σας δίνει τα δώρα του. Αρά από εσάς εξαρτάται για το πως θα ανοίξετε και τι θα καταφέρετε να πάρετε. Αν πέφτετε σε μίζερες σκέψεις που προέρχονται από τον φόβο της ύλης και της ανασφάλειας και δεν καλλιεργείτε τα προσόντα σας που είναι όλα καλλιτεχνικά και δημιουργικά, δεν θα μπορέσετε να εξελιχτείτε. Αυτές τις ημέρες και κυρίως το Μ. Σάββατο και το Πάσχα θα αποδείξετε πρώτα από όλα στον εαυτόν σας και στους άλλους πόσο μπορείτε να δαμάσετε την απολυτότητα από την οποία αρκετές φορές πάσχετε αλλά και κατά πόσο είστε έτοιμοι να ανοίξετε σε πολλές νέες ιδέες και να δεχτείτε το καινούργιο και ίσως και το πρωτοποριακό. Θα κληθείτε αρκετές φορές να το αποδείξετε μέσα στο Σαββατοκύριακο και κυρίως θα φανεί κατά πόσο θα ανεχτείτε και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με αντικειμενικότητα με φίλους ή συγγενείς που θα σας προκύψουν από τις συνθήκες. Από εκεί, θα έρθει και η δική σας Ανάσταση γιατί ο αληθινός σας εαυτός θα θυμηθεί ποιοι είστε και δεν θα σας αρνηθεί την αλλαγή, αφού θα πρόκειται για την προσωπική σας εξέλιξη σας η οποία εμπεριέχει την ατομική σας γαλήνη και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η μοναχικότητα που σας διακατέχει θα σας δείξει τον δρόμο της υπευθυνότητας αλλά και των ευθυνών που έχετε από κάποιες καταστάσεις οι οποίες τώρα μπορεί να σας πονάνε. Τα οικογενειακά σας βάρη ίσως σας φαίνονται μεγάλα και κυρίως για εσάς που έχετε ασχοληθεί επιφανειακά. Ευτυχώς, η κατάσταση ελαφραίνει και από το Μ. Σάββατο, μετά θα γυρίσει ο τροχός και θα αλλάξουν οι μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας. Θετικό για σας γιατί θα μοιάζει με δώρο άνωθεν και κυρίως για όσους έχουν τραυματισμένες σχέσεις. Μπορεί να λάβετε κάποια δώρα τα οποία όμως θα έχουν ξεκινήσει από την δική σας εσωτερική αλλαγή και καθαίρεση κάποιων αρνητικών συναισθημάτων μέσα σας. Εσείς χρειάζεται να κάνετε το πρώτο βήμα και μετά τα άλλα όλα θα έρθουν. Αρκεί να είστε ανοικτοί και να μην κολλάτε σε πρόσωπα του παρελθόντος τα οποία πιστεύετε ότι σας έχουν αδικήσει. Εξάλλου σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως να φαντασιώνεστε ότι κάποια πρόσωπα είναι ιδανικά για σας γιατί αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει και χρειάζεται να αντιληφθείτε την διπλή όψη του νομίσματος την οποία και εσείς κουβαλάτε. Δηλαδή ότι οι άνθρωποι έχουν δύο πλευρές. Την καλή και την κακή. Αυτό το μήνυμα, επειδή σας αφορά άμεσα, καλό είναι να το καταλάβετε πολύ γρήγορα. Γιατί όσο αγάπη και να δίνετε δεν κάνετε ποτέ κακό. Αυτό είναι το μήνυμα που θα λάβετε για την δική σας Ανάσταση. Οπότε δεν χρειάζεται να μετανιώνετε για τίποτε αλλά ούτε και να περιμένετε να πάρετε πίσω αυτά που δώσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Όταν λειτουργείτε μέσα σε συνθήκες οικογενειακές νοιώθετε καλά και είστε ασφαλείς. Μόλις όμως βγαίνετε από εκεί και είστε υποχρεωμένοι να ανοίξετε και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί εσείς μέσα σας βαθιά θυμώνετε. Απομακρύνεστε και πιστεύετε ότι δεν σας νοιώθουν και δεν σας αισθάνονται. Με αυτόν τον τρόπο κόβετε την επικοινωνία και κλείνεστε στο εαυτόν σας. Το ζητούμενο είναι ότι είναι αναγκαίο να μάθετε ότι υπάρχουν και άλλα είδη επαφής με τους ανθρώπους και δεν χρειάζεται να μένετε μόνοι, επειδή θέλετε να προστατευτείτε και να καλύψετε την ευαισθησία σας. Κυρίως το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να αντιληφθείτε τα μηνύματα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να απέχουν από την δική σας πραγματικότητα. Το περιβάλλον μπορεί να μην είναι τόσο οικογενειακό και συναισθηματικό όσο θα θέλατε για να νοιώσετε καλά και να είναι περισσότερο απρόσωπο αλλά φιλικό. Σταματήστε να μνησικακείτε και να κάνετε εκδικητικές σκέψεις γιατί δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Καλύτερα να σκεφτείτε πως θα αναπτυχθείτε και θα γίνετε καλύτεροι για τον εαυτόν σας και κατ’ επέκταση για τους γύρω σας αλλά κυρίως για τα άτομα της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ωριμάζετε υπερβολικά και μέσα από αυτό θα βγάλετε σοφία που δεν την περιμένατε κυρίως μέσα στην προσωπική σας σχέση. Συγχωρείστε αυτούς που δεν κατανοείτε την συμπεριφορά τους και έχετε πιστέψει μέσα σας λόγω της μεγάλης σας ευαισθησίας ότι σας έχουν πληγώσει. Να θυμάστε ότι «κανείς δεν μπορεί να πληγώσει κανένα», εκτός αν του το επιτρέψει. Ανεβείτε το δικό σας μονοπάτι με το δικό σας μήνυμα μέσα στην καρδιά σας. Τώρα ξέρετε το δώρο της δικής σας Ανάστασης είναι η συγχώρεση. Για αυτό η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

leo

Οι ευκαιρίες υπάρχουν γύρω σας αλλά νοιώθετε ότι είναι ένα φρούτο απαγορευμένο και δεν μπορείτε να το αγγίξετε. Σίγουρα αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε μοναξιά αλλά και μια σκιά ευθύνης πάνω σε πρόσωπα και καταστάσεις κυρίως οικογενειακές. Οι υποχρεώσεις πολλές και εσείς θα νοιώσετε ότι δεν ανήκετε στον εαυτόν σας αλλά σε αυτούς που σας χρειάζονται. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι, όταν βγαίνετε έξω από το σημείο αναφοράς σας που συνήθως είναι ο εαυτός σας, εσείς δεν χάνετε το κέντρο σας. Αντίθετα, εξελίσσεστε με ιλιγγιώδη ταχύτητα απλά φοβόσαστε, όταν αναλαμβάνετε αυτόν τον ρόλο και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά αυτής της υπόθεσης. Το Πάσχα θα συνεχίσει να σας βομβαρδίζει με μηνύματα των άλλων που σημαίνει «μπαίνω στα παπούτσια των ανθρώπων που με ενδιαφέρουν για να δω μέσα από εκεί πως είναι η ζωή». Σίγουρα θεωρείστε το πιο δυνατό σύμβολο του ζωδιακού που σημαίνει ενεργειακά «είμαι ανεξάντλητος αλλά και εγωκεντρικός». Αν ρυθμίσετε το εγώ σας και το χρησιμοποιήσετε μόνο για να δημιουργείτε, βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα, τότε πραγματικά θα κάνετε θαύματα. Αν όμως αναζητήσετε τον θαυμασμό και την κολακεία, τότε σίγουρα θα χάσετε το παιχνίδι. Ρισκάρετε να μεγαλώσετε εντός σας με προβολέα όμως και την ύπαρξη των άλλων. Τότε θα πάρετε το αληθινό νόημα της Ανάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ραντεβού με την τύχη σας κυρίως σε υλικά, πρακτικά και ίσως επαγγελματικά. Σας βάζουν με μικρή ταχύτητα στο μεγάλο μάθημα της Ανάστασης που σημαίνει απελευθέρωση από τις φοβίες μου, τα κουτάκια μου και την τετράγωνη λογική μου η οποία μου κάνει καλό εν μέρει και κυρίως με καλύπτει στα πρακτικά θέματα της ζωής αλλά από την άλλη με ακυρώνει σαν σύνολο ανθρώπου δηλαδή με περιορίζει και δεν μου δίνει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και δεν αντιμετωπίζω με ανοικτό μυαλό καταστάσεις που με ενοχλούν, με πονάνε και με αφήνουν ανελεύθερο. Κυρίως ζορίζεστε να δείτε φιλικά μια σχέση σας η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και εκεί έχετε σηκώσει μεγάλο μπαϊράκι. Στην ουσία δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτόν σας για αυτό δεν δέχεστε και να προχωρήσετε ή να ρισκάρετε για μια σχέση που με το μυαλό σας την έχετε ήδη τελειώσει γιατί η περίφημη λογική σας λέει «στοπ» αλλά δεν έχετε ρωτήσει την καρδιά σας την έχετε αφήσει απέξω και δεν έχετε καλή επαφή μαζί της. Σίγουρα είστε άτομα της προσφοράς και της υπηρεσίας αλλά δεν εκτιμάτε καθόλου τον εαυτόν σας και κυρίως την ερωτική του πλευρά και δεν ανταποκρίνεστε στις συναισθηματικές του ανάγκες επειδή το εντός σας λέει ότι μάλλον κάτι σας σπρώχνει να μένετε μόνοι και απομονωμένοι. Το νόημα της Αληθινής Ανάστασης είναι να θυμηθείτε τον πραγματικό εαυτό σας και τις ανάγκες του. Ας βγει από μέσα σας ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και η δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ

libra

Σηκώνετε ένα βάρος το οποίο τον τελευταίο καιρό νομίζετε ότι δεν το αντέχετε άλλο. Όμως παρόλο που δείχνετε εύθραυστοι λόγω της μεγάλης εξωτερικής αρμονίας που έχετε, οι περισσότεροι είστε δυνατοί και πολύστροφοι. Αυτό σας βοηθάει και παίρνετε με ευκολία τα μηνύματα της Νέας Εποχής που είναι επικοινωνία και άνοιγμα. Σίγουρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ζοριστείτε είτε από συναισθηματική κατάσταση είτε από οικογενειακή. Οι πλανητικές ενέργειες σας ζητούν να αναλάβετε ευθύνες ίσως παραπάνω από αυτές που μπορείτε να σηκώσετε αλλά πάνω από όλα να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτόν σας και με μια σχέση που αυτή την στιγμή ζορίζεστε να την κρατήσετε αλώβητη. Σίγουρα αν το τολμήσετε σας πηγαίνει παρακάτω αλλά «χρειάζεται αρετή και τόλμη η Ελευθερία» και εσείς δεν είστε ακόμα έτοιμοι να αναλάβετε όλο αυτό το βαρύ φορτίο γιατί δεν αντέχετε τους αποχωρισμούς. Από την άλλη, το Πάσχα θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκτιμήσετε την αξία της επικοινωνίας και της φιλίας και να την τοποθετήσετε πολύ πιο ψηλά από ότι την είχατε παλιά. Είναι μάθημα για σας να έχετε την επίγνωση του εαυτού σας και γνώση μέσω της δύναμης των άλλων, χωρίς όμως να σας καθορίζουν οι άλλοι, άλλωστε η συμπαντική πλανητική ενέργεια σας δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσετε γιατί θα είναι το πασχαλινό σας δώρο. Αυτονομία και ανεξαρτησία το μήνυμα της Ανάστασης για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεστε την αξία της οργάνωσης αλλά και της σοβαρής επικοινωνίας με υπεύθυνα άτομα και κυρίως φιλόδοξα. Σίγουρα θα πάρετε μια βοήθεια μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα ο οποίος όμως εξυπηρετεί σχέδια πολύ μακροπρόθεσμα αυτή την στιγμή γι’ αυτό θα τα εισπράξετε όλα αργότερα. Η ζωή προχωράει όμως και σας δίνει μικρές χαρές τις οποίες εσείς μπορεί να μην καταλαβαίνετε γιατί είστε κολλημένοι στο παρελθόν και αυτό ίσως είναι λίγο δύσκολο να το δεχτείτε γιατί δεν κάνετε εύκολα πράξη αυτά που έχετε εσείς ήδη ξανακάνει και από την άλλην έχετε ανάγκη να είστε κάπου κολλημένοι σαν σημείο αναφοράς στο οποίο ανατρέχετε συνέχεια. Καλό είναι τώρα να επαναστατήσετε σε όλα αυτά που σας καταπιέζουν. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει κάπως περίεργα, αφού θα είστε υποχρεωμένοι να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία κατά βάθος δεν σας εκφράζουν. Μπορεί και να επαναστατήσετε ενάντια σε όλο το κατεστημένο και στις υποχρεώσεις που σας γονατίζουν χωρίς καν να τις έχετε επιλέξει. Είστε όμως το ζώδιο της δύναμης και της αυτό ταλαιπωρίας. Ό, τι δύσκολο και ο Σκορπιός από πίσω. Όπου μυστικό εσείς από πάνω να το διερευνήσετε. Για να οδηγηθείτε προς το εσωτερικό φως και για να μην πάσχετε από το λεγόμενο ανικανοποίητο συναίσθημα για το οποίο πολλές φορές έχετε παραπονεθεί, χρειάζεται να σταματήσετε να αυτοπεριορίζεστε με ψυχαναγκασμούς και σκέψεις αρνητικές. Το μήνυμα είναι ότι όλα θα πάνε καλά, αρκεί εσείς να μάθετε να είστε περισσότερο ελεύθεροι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Το μήνυμα λοιπόν για σας είναι κορυφαίο εσωτερική απελευθέρωση με αυτό τον τρόπο θα γίνει η δική σας Ανάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπορεί να σας προβληματίζουν οικονομικές υποθέσεις αλλά τελικά θα βρείτε την δύναμη να ξεφύγετε από την στενότητα που έχετε βάλει τον εαυτόν σας. Λόγω των φιλοδοξιών και ανασφαλειών που μπορεί να υπάρχουν βαθειά μέσα σας, ταλαιπωρείστε μερικές φορές γι’ αυτό πετάξτε από πάνω σας όλες τις ψεύτικες πληροφορίες που μπορεί να σας δίνει ο τοξικός σας εγκέφαλος και απελευθερωθείτε. Η μεγάλη σας δύναμη κρύβεται στην καλή σας καρδιά και την πίστη σας. Η φιλοσοφία και η πειθαρχία είναι το μέσο για να κινηθείτε προς το φως. Καλό είναι να μην ξεφεύγετε από τις γραμμές σας γιατί μερικές φορές χάνεστε στις υπερβολές. Χρειάζεται αυτή την περίοδο να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Εσείς που είσαστε μόνοι, μια νέα γνωριμία θα έρθει και θα σας κτυπήσει την πόρτα. Επειδή είστε πολύ ελεύθεροι άνθρωποι και δεν αντέχετε την καταπίεση σίγουρα αυτή την περίοδο θα βρείτε σύντροφο που θα σας ταιριάζει και θα ανταποκρίνεται σε αυτό σας το αίτημα. Από το Μ. Σάββατο μέχρι και το Πάσχα εάν το θέλετε πραγματικά αφεθείτε και βγείτε έξω από τα καλούπια τα οποία σας έχουν επιβληθεί. Μαθαίνοντας να ακολουθείς με εμπιστοσύνη και πίστη μόνο τον εαυτόν σας και κατ’ επέκταση τον Θεό και το Πνεύμα θα βγείτε από το οποιοδήποτε αδιέξοδο. Τότε θα δείτε το θαύμα να γίνεται και αυτή θα είναι η δική σου Ανάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναγνωρίζετε την δύναμή σας και την αξία σας και αυτό σας κάνει και νοιώθετε δυνατοί. Μην φοβάστε τα ξεκαθαρίσματα γιατί είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε μπροστά, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή καλείστε να μάθετε τον τρόπο της ισορροπίας και της διπλωματίας και συγχρόνως να κρατήσετε άθικτες τις ηθικές σας αξίες στριμώχνεστε και πολλοί από εσάς νομίζετε ότι υπάρχει αδιέξοδο. Σίγουρα αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να κουμαντάρετε πολλά πράγματα μαζί. Προσπαθήστε και ό, τι πετύχετε, χωρίς ενοχές και τύψεις. Πάνω από όλα συγχωρήσετε τον εαυτόν σας, τότε θα ξεμπλοκάρετε και θα κάνετε γρήγορα βήματα προς την εξέλιξη. Η εύνοια πάντως έρχεται, αρκεί να πετάξετε την φοβία της κοινωνικής καταξίωσης και της επιτυχίας και να γίνετε ο εαυτός σας. Ο έρωτας μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα και θα γνωρίσετε ένα άκρως επικοινωνιακό άτομο που δεν κρύβει τίποτε και τα αποκαλύπτει όλα. Αυτό μπορεί να σας φοβίζει και σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα μπορεί κάτι μέσα σας να λέει «όχι». Αν αφεθείτε και εμπιστευτείτε, θα θυμηθείτε το μικρό παιδί μέσα σας και θα νοιώσετε γαλήνη. Αυτό μαζί με την συγχώρεση του εαυτού σας είναι το πλέον σημαντικό μήνυμα για την δική σας Ανάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ξεκίνα, η ζωή σε περιμένει! Αυτό είναι το μήνυμα που θα πάρετε κυρίως την Κυριακή του Πάσχα. Μπορεί να έχετε την διάθεση να απομονωθείτε για λίγο αλλά θα λυτρωθείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος τα οποία κυρίως προέρχονται από την περιοχή του εγώ σας Μην περιμένετε να πάρετε αυτά που δίνετε πίσω γιατί θα κολλήσετε σε αδιέξοδο. Συγκεντρωθείτε στην δύναμή σας και μην περιμένετε από τους άλλους τον θαυμασμό. Δείξτε την αληθινή ευαισθησία και μην είστε αποστασιοποιημένοι από τα διάφορα γεγονότα που γίνονται γύρω σας γιατί φαίνεστε ψυχροί και αδιάφοροι. Η καρδιά σας μπορεί να έχει κλείσει από ένα γεγονός του παρελθόντος και η ροή της ζωή σας δεν κινείται ελεύθερα στο παρόν. Αυτό σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους. Δυναμώνετε όμως υπερβολικά και μπορείτε και να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευστροφία και επίγνωση τα οικονομικά σας και τα θέματα υγείας που αυτή την εποχή σας ζορίζουν. Η ζεστασιά που έχετε κρυμμένη στην καρδιά σας θα επανέλθει αν πάρετε απόφαση να ξεπεράσετε το πρώτο σοκ της απόρριψης που κουβαλάτε βαθειά μέσα σας και βάλετε εσείς τον εαυτόν σας την θέση που του αξίζει. Το μήνυμα αυτό της Ανάστασης θα σας ξεκολλήσει από την αδράνεια και το ψύχος που έχετε υποχρεώσει τον εαυτόν σας να ζει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι ευαίσθητοι του ζωδιακού μπορείτε επιτέλους να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό. Είναι αναγκαίο όμως για να γίνει αυτό να γνωρίσετε εδώ και τώρα τι σημαίνει ρεαλισμός, πραγματικότητα και μέθοδος. Αν το πετύχετε αυτό, έχετε καταφέρει να κάνετε την χρυσή σύνδεση των δύο εαυτών σας που τρέχουν μέσα σας και εσείς μερικές φορές στέκεστε αδρανείς μπροστά σε αυτή την ενέργεια που διαπιστώνετε ότι έχετε. Σίγουρα είστε τα άτομα που έχετε μεγάλη αγάπη στην καρδιά σας η οποία βγαίνει συνήθως, όταν κάποιος συμπάσχει και πονά γιατί σε άλλες περιπτώσεις αποτραβιέστε και φαίνεστε απαθείς. Εν μέσω φίλων θα λειτουργήσετε καλύτερα αυτές τις ημέρες. Επικοινωνίες και ταξίδια μπορεί να σας ενθουσιάσουν προς στιγμή αλλά ίσως σας κουράσουν κιόλας και την Κυριακή του Πάσχα να έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε για να νοιώσετε ασφαλείς σε αυτή την απομόνωση, παρόλο που μπορεί λόγω υποχρεώσεων να είστε μέσα σε κόσμο. Το μεγάλο σας προτέρημα είναι ότι, μέσα σε αυτόν τον δεδομένο κόσμο, κατορθώνετε και κτίζετε τον ιδεώδη δικό σας. Εκεί, αν κάνετε τον απολογισμό σας, θα διαπιστώσετε ότι ίσως έχετε ξεγελαστεί από εσάς τους ίδιους και θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει. Χρειάζεστε συμπόνια και χρόνο για τον εαυτόν σας για να μπορείτε να λειτουργήσετε από εδώ και πέρα. Το μεγάλο μήνυμα της δικής σας Ανάστασης.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved