Andrea Bocelli-Όταν ο Θεός έπλασε τη φωνή

Αυτό που κινεί την περιέργεια είναι από που συνδυάζεται αυτό το πάθος στο τραγούδι
Παπασταύρου Λίντα
Andrea Bocelli-Όταν ο Θεός έπλασε τη φωνή






Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

O Andrea Bocelli γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1958 και ώρα 05:11 στο Lajatico της Τοσκάνης. Η περιοχή της Τοσκάνης είναι διάσημη για τα αμπέλια της και τα κρασιά της, έμελε όμως να δώσει και μια από τις θεϊκότερες φωνές.

Λίγο ο Κρόνος, λίγο ο Πλούτωνας, λίγο ο Άρης, όλα ξεκίνησαν ανάποδα... Η οικογένεια Bocelli δεν μπόρεσε να «χαρεί» για πολύ την έλευση του μικρού Andrea αφού μόλις 6 μηνών έκανε το πρώτο χειρουργείο στα μάτια. Και οι πλανήτες συνέχισαν να πηγαίνουν κόντρα. Σε ηλικία δώδεκα ετών, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου χτύπησε και εκεί έχασε τελείως την όραση του.

Από εκεί κι ύστερα, οι γονείς του έδωσαν μεγάλο αγώνα, ώστε ο Andrea να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Πηγαίνει σε ειδικό σχολείο όπου μαθαίνει να διαβάζει με την μέθοδο Braille και στη συνέχεια σπουδάζει στην Νομική όπου αποφοιτά και με διδακτορικό. Η Νομική έδειχνε να είναι ο μόνος δρόμος της ζωής του, όμως η μοίρα και ο Franco Corelli, ένας σύγχρονος «θρύλος» της όπερας και «ίνδαλμα» του Andrea, είχαν άλλα σχέδια. Μόλις τον άκουσε τον πήρε για μαθητή του, θεωρώντας ότι θα ήταν κρίμα κι άδικο να τραγουδά μόνο για τους δικούς του.

Το 1992 κερδίζει τον διαγωνισμό του Σαν Ρέμο κι έκτοτε η καριέρα του εκτινάσσεται. Ο ίδιος ταπεινός με μια θεϊκή φωνή και μια υπέροχη οικογένεια. «Νοιώθω γεμάτος γιατί από μικρό παιδί είχα άφθονη αγάπη…»

Ο Χάρτης του

Bocelli_360degrees

Ο Ωροσκόπος είναι στην 18η μοίρα μια «δύσκολη» και με ιδιαίτερο καρμικό φορτίο. Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ο Χείρωνας επίσης σε 18η μοίρα στον 6ο οίκο (καθημερινότητα), μέσα στα πλαίσια της ανοχής από την ακμή του οίκου.

Έχουμε πει πως η 2η μοίρα είναι μοίρα που σχετίζεται με την Υπέρτατη Ισχύ. Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου (φωνή-επικοινωνία-λόγος) είναι ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο (δοκιμασίες) στην μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος, σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και τον 9ο οίκο, σε μια θέση δηλαδή που συνδέεται επίσης με τις αισθήσεις. Δισυπόστατο το ζώδιο, διπλή και η δυναμική του Άρη. Από τη μία το πρόβλημα κι από την άλλη η ευλογία. Από τη μια η καταστροφή κι από την άλλη το πάθος και η αγωνιστικότητα.

Η μοίρα έκανε τα δικά της παιχνίδια, αφού επιπλέον η προγενέθλια Σεληνιακή έκλειψη έγινε σε Ταύρο-Σκορπιό, πάνω ακριβώς στις ακμές 9ου-3ου οίκου στο χάρτη του Bocelli, επιβεβαιώνοντας πως « όταν σου στερεί ο Θεός κάτι, σου δίνει κάτι άλλο εις διπλούν».

Αυτό όμως που κινεί την περιέργεια είναι από που συνδυάζεται αυτό το πάθος στο τραγούδι και η ψυχική γαλήνη. Ο Δίας είναι και αυτός σε μοίρα Υπέρτατης Ισχύος και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό. Η υπέρτατη ισχύς ενός Δία με την «γλύκα» ενός Ποσειδώνα. Μια τόσο τέλεια φωνή διασκεδάζει και ταξιδεύει τους άλλους μέσα από τα σκοτάδια του Σκορπιού.

Η ανοχή της όψης είναι 1 μοίρα άρα Κριός δηλαδή 8ος οίκος, κάτι που έρχεται να συμπληρώσει την «εκ βαθέων» έκφραση του Andrea Bocelli αλλά και να επισημάνει ξανά το καρμικό του φορτίο. Στον Κριό και τον 8ο οίκο βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, με τον Άρη -τον κυβερνήτη του να δεσπόζει στον 9ο, ορίζοντας και τα πλαίσια του «χρέους».

Σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών είναι η Σελήνη στον 5ο οίκο, παίρνοντας με τη σειρά της τη σκυτάλη στον αγώνα ζωής του Bocelli. Ένα θέμα 8ου με διαστάσεις 9ου καλείται να διεκπεραιωθεί μέσα από το 5ο. Όσα κληροδότησε η φύση δηλαδή περνούν μέσα από την (καλλιτεχνική) δημιουργικότητα.

H Σελήνη είναι του 11ου οίκου είναι στον 5ο οίκο στην 23η μοίρα του Αιγόκερω. Άρα μοίρα με Υδροχοϊκές ιδιότητες και ο Υδροχόος είναι στον 6ο οίκο. Δηλαδή τα ιδανικά μου είναι εργασία (6ος οίκος) σε κάτι που μου προσφέρει απόλαυση.

Uranian Astrology

Θα αναλύσουμε μόνο τα προσωπικά σημεία

Bocelli_90_degrees

Ωροσκόπος=Δίας/Κρόνος=Aries Point/Β.Δεσμός=Cupido/Zeus= Ερμής/Κρόνος=Ήλιος/Σελήνη=Β.Δεσμός/Ουρανός=Σελήνη/Vulcanus= Κρόνος/Ποσειδώνας

Χωρισμός από ένα πρόσωπο. Το να γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό. Μέτοχος σε μια εταιρεία. Αναρρωτική άδεια. Δεσμοί φιλίας. Η αλλαγή στην ζωή δια μέσω μιας γνωριμίας. Προκαλώντας το δημόσιο ενδιαφέρον. Μεγάλη επιρροή στο κοινό. Προσβολή από ασθένεια που αλλάζει εντελώς την ζωή του ατόμου.

Μεσουράνημα=Σελήνη/Apollon=Ερμής/Αφροδίτη=Hades/Admetos= Aries point/Πλούτωνας

Ένα άτομο που εντυπωσιάζει. Γεννημένος Καλλιτέχνης. Μοναξιά. Εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις.

Ήλιος=Ήλιος/Vulcanus=Zeus/Admetos

Ζωτικότητα. Προσαρμόσιμος κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες.

Σελήνη=Αφροδίτη/Zeus=Ερμής/Kronos=Ποσειδώνας/Poseidon= Μεσουράνημα/Άρης=Ερμής/Άρης

Δημιουργία. Ικανότητα μάθησης και αντίληψης. Εργασία κάτω από μια ουτοπία, κάτω από ένα νέφος, ένα σκότος.

Aries Point=Aries Point/Ουρανός=Μεσουράνημα/Poseidon=Αφροδίτη/ Kronos

Σημαντική προσωπικότητα που συμμετέχει σε μεγάλα γεγονότα. Διανοητικά ενδιαφέροντα με φέρνουν σε επαφή με κόσμο. Δραστηριότητες γεμάτες γοητεία.

Η φωνή {Ήλιος=Ερμής/Άρης}: Ήλιος/Vulcanus=Zeus/Admetos

Η δύναμη, επιτυχία μέσα από τραγικές δυσκολίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved