Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Πέτρος Κωστόπουλος, Alain Delon, Νάνα Μούσχουρη

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Πέτρος Κωστόπουλος – Με τον κεραυνό του Δία του και πάλι μπροστά

kostopoulos_petros-480x310

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας της Imaco και πέρα από τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιβεβαιώνει πως τα λαγωνικά οσμίζονται πάρα πολύ καλά και οδηγούνται στη σωστή κατεύθυνση.

Ο όμιλος Antenna που τον έχει στηρίξει αφειδώς στην δύσκολη θέση που βρέθηκε, συνεχίζει την προσφορά με τη θέση του Chief Creative Officer στην εταιρία του ομίλου «Δάφνη Επικοινωνίες» ενώ παράλληλα παίρνει και τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Αlexander Holland, Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή του ομίλου, θεωρώντας τον ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά στο χώρο του περιοδικού τύπου στην Ελλάδα.

Αναμένοντας λοιπόν αυτή τη νέα πνοή από τον Πέτρο Κωστόπουλο, αστρολογικά ερμηνεύεται ως εξής. Ο πρωτοποριακός Υδροχόος ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με όπλο το ακριβέστατο γενέθλιο τρίγωνο Ήλιου – Δία με τον Ήλιο στον 10ο οίκο της καριέρας, αφήνοντας πίσω τα σκληρά μαθήματα του τετραγώνου του Ήλιου του με τον Κρόνο. Φυσικά ένας είναι ο σκοπός του Κρόνου στον Σκορπιό στον 6ο οίκο και του ωροσκόπου Ταύρου: «Το χρώμα του χρήματος», για το οποίο το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα, προετοιμάζεται και πάλι για να το κατακτήσει. Και θα το κατακτήσει, διότι σε λίγο καιρό ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Δία του και σε τρίγωνο με τον Ήλιο του ενεργοποιώντας τη γενέθλια όψη, ενώ ο προοδευτικός Ήλιος του αργότερα, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία.

Φυσικά έχουν ήδη αλλάξει πολλά, όπως εκείνο το αξέχαστο μπλαζέ ύφος που έκλεινε μέσα του μια αλαζονεία που ακόμα πληρώνει, αλλά δυστυχώς μαζί του πληρώνουν και άλλοι.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η γκλαμουριά μένει, ακόμα και αν είναι τόσο αδιάφορες οι συμβουλές γύρω από αυτήν!

(5/2/1954 Βόλος 11.30 π.μ)

Alain Delon – Μια σκληρή καρδιά αποδυναμώθηκε

AlainDelon

Υπήρξε ο γόης του Γαλλικού σινεμά, ατίθασος, ιδιότροπος, σκληροτράχηλος, αλλά πάντα γοητευτικός. Μεσουράνησε με τις ταινίες του για δεκαετίες, ώσπου αποσύρθηκε πριν 14 περίπου χρόνια. Ζει στην Ελβετία με τα δύο μικρότερα παιδιά του από τα τέσσερα που έχει συνολικά.

Πριν λίγες μέρες χειρουργήθηκε στην καρδιά εφόσον κάποιες αρρυθμίες του δημιουργούσαν πλέον πρόβλημα. Ο ίδιος πάντα καυστικός το αποδίδει στη συσσώρευση συναισθημάτων που αποκαλεί «αηδίες».

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε τις κατηγορίες για τον μικρότερο γιο του με τον οποίο ζουν μαζί για πρόκληση σωματικών βλαβών, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανώσει στο σπίτι τους. Μια έφηβη τραυματίστηκε στο στομάχι από ένα συλλεκτικής αξίας περίστροφο. Ότι όμως μπορεί να κρύψει ένα βλοσυρό βλέμμα, δεν μπορεί να το διαχειριστεί η καρδιά. Το νέο έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ ο θρυλικός Γάλλος αναπαύεται σαν τον πληγωμένο «γατόπαρδο» ταινία που σηματοδότησε και την καριέρα του.

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Κριό με τον ωροσκόπο Ζυγό και το τετράγωνό τους με τον Άρη από τον Αιγόκερω, δίνουν τη συναισθηματική σκληρότητα στην Σκορπίσια ζωδιακή του ταυτότητα. Ο προοδευμένος Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό έφερε την ξαφνική απορρύθμιση, ενώ η Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη, αναβιώνει την ψυχολογική πίεση της γενέθλιας όψης, που γίνεται ακόμα εντονότερη με το τετράγωνο του Πλούτωνα της Ηλιακής με τη γενέθλια Σελήνη του αλλά και από διέλευση. Περαστικά του και όπως έχει άλλωστε δηλώσει «Σε όλη μου τη ζωή έπαιζα τους ρόλους μου σαν να ήμουν εγώ. Για τα υπόλοιπα δεν μου καίγεται καρφί.»

(8/11/1935 Sceaux Γαλλία 3.25am )

Νάνα Μούσχουρη – Θρησκευτικός γάμος στα πάτρια εδάφη

mouskouri_-_capelle

Ετοιμάζεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Γάλλο μουσικό παραγωγό Andre Chapelle, με τον οποίο είναι ήδη παντρεμένη με πολιτικό από το 2003.

Η κορυφαία διεθνής αοιδός μας, επιθυμεί να βιώσει το όνειρό της που είναι ένας θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα, (προς Βουλιαγμένη μεριά που βρίσκεται και η έπαυλη), θέλοντας να φέρει κοντά και τα παιδιά της από τον πρώτο γάμο της, που ζουν και αυτά εκτός συνόρων Ελλάδας και Γαλλίας.

Συναισθηματική μάζωξη λοιπόν για τη Νάνα Μούσχουρη, που ψάχνει ημερομηνία και μάλλον θα είναι καλοκαιρινή, εφόσον η Ελλάδα παραμένει αδυσώπητα ελκτική αυτούς τους μήνες.

Μια Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό και Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι φυσικό να αισθάνεται τη συντροφικότητα βαθιά, αποζητώντας την ισχυρότερη και αισθαντικότερη πιστοποίηση γι αυτήν. Το διάστημα αυτό που ο διελαύνων Πλούτωνας τετραγωνίζει την Αφροδίτη της κυβερνήτη του Ήλιου και ωροσκόπου δεν είναι και το ιδανικότερο, ιδιαίτερα όταν στην Ηλιακή της επιστροφή η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, την επιφορτίζει με πολλές ευθύνες και πιέσεις. Εκείνη όμως κρατάει παραμάσχαλα την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία της Ηλιακής και λέει ναι στο μυστήριο που θα επιστεγάσει την ριζωμένη στα χρόνια αγάπη της. Με το καλό!

(13/10/1934 Χανιά 5.00 π.μ)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved