Τα 10 καλύτερα conditioner μαλλιών που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Τα 10 καλύτερα conditioner μαλλιών που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Η χρήση του conditioner είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεται από τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών, καθώς συμβάλλει, σε μεγάλο βαθμό, στην προστασία και την υγεία της τρίχας. Για να σας γλυτώσουμε από το ψάξιμο, σας έχουμε ετοιμάσει τα 10 καλύτερα conditioner που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές!

1. Kerastase Lait Vital Proteine

Πολύ ελαφρύ θρεπτικό conditioner, που χαρίζει στα μαλλιά θρέψη και απαλότητα, προστατεύοντάς τα από την οξείδωση. Σχεδιασμένο για να κάνει τα μαλλιά ελαστικά και ακαταμάχητα στο άγγιγμα, στοχεύοντας την αιτία των συμπτωμάτων των ξηρών μαλλιών με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τρία επίπεδα ξηρότητας.

kerastase lait vital proteine 200ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Kerastase Lait Vital Proteine

2. L'anza Keratin Oil Conditioner

Conditioner χωρίς θειϊκά άλατα, που μεταμορφώνει όλους τους τύπους μαλλιών. Με φόρμουλα κερατίνης, έχει συμπυκνωμένες θεραπευτικές δράσεις για ενδυνάμωση, πλούσιο και ανάλαφρο όγκο και σύμπλεγμα Phyto IV, για ενυδάτωση και μεταξένια απαλή υφή.

l anza keratin oil conditioner 250ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] L'anza Keratin Oil Conditioner

3. Olaplex Hair Perfector Νο 5 Conditioner

Αγαπημένο conditioner ενυδάτωσης και αναδόμησης που αποκαθιστά, ενυδατώνει και αποτρέπει το φριζάρισμα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Προστατεύει τις άκρες των μαλλιών από το σπάσιμο και εδικά τα μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες όπως ανταύγειες και βαφή.

olaplex hair perfector no 5 conditioner 250ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Olaplex Hair Perfector Νο 5 Conditioner

4. Moroccanoil Hydrating Conditioner

Ένα ακόμα λατρεμένο conditioner χωρίς θειικά άλατα, φωσφορικά και paraben, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Εξισορροπεί την υγρασία και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα και επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης. Έτσι, τα μαλλιά φαίνονται και είναι πιο υγιή, με μεγαλύτερη ελαστικότητα και ασύγκριτη ζωντάνια.

moroccanoil hydrating conditioner 250ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Moroccanoil Hydrating Conditioner

5. CHI Infra Treatment

Μια υπέροχη μαλακτική κρέμα ενυδάτωσης, ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Θετικά φορτισμένα μόρια μεταξιού εισχωρούν στη φυσική δομή των μαλλιών και αναδομούν, δυναμώνουν και βελτιώνουν την υγρασία. Τα μεταξένια ελεγχόμενα μαλλιά, με την απίστευτη λάμψη που ονειρεύεστε.

chi infra thermal protective treatment 355ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] CHI Infra Treatment

6. System Professional Fibra LuxeOil Keratin Conditioning Cream

Η μαλακτική κρέμα με την τεχνολογία LuxeCode που προστατεύει την κερατίνη και το εσωτερικό της τρίχας από την φθορά. Προσφέρει άμεση απαλότητα στα μαλλιά, ευκολία στο χτένισμα και προστασία από την έκθεση σε εξωγενείς παράγοντες.

system professional fibra luxeoil keratin conditioning cream 200ml l2 enlarge

[Βρείτε το εδώ:] System Professional Fibra LuxeOil Keratin Conditioning Cream

7. Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Rich Conditioner

Conditioner εντατικής θρέψης ειδικά για ξανθά μαλλιά με κανονική έως χονδρή τρίχα. Βοηθά στην περιποίηση και λειαίνει τις πορώδεις περιοχές των ξανοιγμένων μαλλιών και έτσι μπορείτε να γίνετε όποιος τύπος ξανθιάς επιθυμείτε: Confident. Powerful. Individual. Iconic. Καθαρίζει απαλά χωρίς να βαραίνει τις ταλαιπωρημένες περιοχές των μαλλιών και δημιουργεί νέους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας.

schwarzkopf professional blondme all blondes rich conditioner 250 enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Rich Conditioner

8. Wella Professionals Fusion Conditioner

Μια ακόμα μαλακτική κρέμα εντατικής αναδόμησης με φοβερά αποτελέσματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσθέτει αμινοξέα στα μαλλιά, αναδομώντας τις ίνες της τρίχας και διεισδύοντας βαθιά μέσα στον ινώδη κορμό της, με αποτέλεσμα μαλλιά λεία, ελαστικά και ανθεκτικά στο σπάσιμο.

wella professionals fusion conditioner 200ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Wella Professionals Fusion Conditioner

9. La​​bel.m Diamond Dust Conditioner

​​​​​​Ένα καινοτόμο conditioner με σωματίδια σκόνης πραγματικών διαμαντιών. Η καινοτόμα τεχνολογία Micro-Diamond Complex περιέχει 4 εξαιρετικά και εκλεκτά συστατικά, φέρνοντας επανάσταση στη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Βοηθούν στον βαθύ καθαρισμό βελτιώνει την ελαστικότητα, διατηρεί την υγρασία και προσφέρει ένα λειαντικό αποτέλεσμα που αντιστέκεται στο φριζάρισμα.

label.m diamond dust conditioner 200ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Label.m Diamond Dust Conditioner

10. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Conditioner

Ένα πολυτελές επανορθωτικό conditioner που εξασφαλίζει εύκολο χτένισμα και παρέχει θρέψη και όγκο για όμορφα και υγιή μαλλιά. Καθαρίζει απαλά και ενδυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, για ορατά σημάδια μείωσης της γήρανσης στα μαλλιά.

alterna caviar anti aging multiplying volume conditioner 250ml enlarge

[Βρείτε το εδώ:] Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Conditioner

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των Ariane.

Ariane eshop: ariane.gr

Κομμωτήρια Ariane: ariane-coiffure.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved