Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Ελευθερία Ελευθερίου, Τίτος Πατρίκιος, Carolina Herrera

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Ελευθερία Ελευθερίου – Η αφροδισιακή παρουσία μας στη Eurovision

eleu8eriou

Το γλυκό και όμορφο 23χρονο κορίτσι από το Παραλίμνι της Κύπρου, θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της eurovision στο Baku του Αζερμπαιτζάν.

Με ένα κεφάτο τραγούδι χαμηλής στιχουργικής, μέτριας σύνθεσης, αδιάφορης χορογραφίας κλεμμένη στην εισαγωγή, αλλά με τον δυνατό τίτλο «Aphrodisiac», οι funs του θεσμού περιμένουν το αφροδισιακό αποτέλεσμα.

Η Ελευθερία με τη συμμετοχή της στο X – Factor το 2009, έγινε αιτία να ξεσπαθώσει ο Γιώργος Θεοφάνους με την άδικη αποχώρησή της κατ’ αυτόν και κατά πολλούς άλλους.

Αποχωρώντας είχε δηλώσει το περίφημο «Προφανώς είμαι σε λάθος παιχνίδι γιατί νόμιζα πως ήταν λίγο πιο έντιμα τα πράγματα».

Η Ελευθερία δεν έφτασε στον τελικό, αλλά ξεκίνησε να τραγουδάει δίπλα στον Σάκη Ρουβά.

Δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή έως τώρα, που λικνίζεται χαριτωμένα στο video clip του τραγουδιού της.

Άλλη μία καλλίφωνη Ταύρος με γήινη εντυπωσιακή ομορφιά και τη Σελήνη στον Λέοντα να συνηγορεί σε καλλιτεχνικό και εκφραστικό επίπεδο.

Με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στους Διδύμους το καλλιτεχνικό της ταμπεραμέντο γίνεται και αισθητική απόλαυση, ενώ με τις εκρηκτικές αντιθέσεις του Άρη με Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα η δυναμική της στη σκηνή φιλοδοξεί να καθηλώσει.

Άλλωστε τον Μάιο το πέρασμα του Δία από τον Ήλιο της, υπόσχεται πως μια θέση περιωπής, την έχουμε στο τσεπάκι. Καλή επιτυχία.

(12/5/1989 Κύπρος)

Τίτος Πατρίκιος – Με νέο βιβλίο και νεανική έμπνευση

Titos_Patrikios

Καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων ο πάντα κεφάτος και ευφυολόγος ποιητής και πεζογράφος μας.

Σε εκδήλωση για το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο «Συγκατοίκηση με το παρόν», από τις εκδόσεις Κέδρος, δεν έπαψε να χαμογελάει, τονίζοντας πως για την Ελλάδα παραμένει πεισματικά αισιόδοξος.

Πάντα απολαυστικός και άμεσος τόνισε πως προσπαθεί να μην αφήσει το γράψιμο, θέλοντας να συνεχίσει για να ανακαλύψει πράγματα που τον ξεπερνούν και για να μη μείνει πίσω στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας.

Όλα αυτά από έναν άνθρωπο 84 ετών, που συνεχίζει να προσφέρει στα γράμματα και τις τέχνες, λέγοντας πως αν από τα έργα του που έχουν δημοσιευτεί, μείνει στις επόμενες γενιές το 10%, αυτό θα είναι μεγάλη υπόθεση.

Σαν Δίδυμο με Σελήνη και Ερμή στους Διδύμους, η αισιοδοξία και η διπλωματία στο λόγο και στη σκέψη, γίνονται προσόντα που τον κρατούν επίκαιρο και μάχιμο.

Η αντίθεση του κυβερνήτη του Ερμή με τον Κρόνο, είναι μια περιζήτητη όψη για ανθρώπους που ασχολούνται με τη λογοτεχνία, εφόσον προσδίδει νοητική συγκέντρωση, διεξοδική σκέψη, ακρίβεια και υπόσταση στο λόγο.

Το καλλιτεχνικό και φευγάτο τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα υπηρετήθηκε σε όλες του τις εκφάνσεις από τον καιρό που ήταν έφηβος, ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη τον διατηρεί έφηβο, με σωματική και νοητική ενέργεια την οποία απλώνει διαρκώς παντού.

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό, βάζει την τελευταία πινελιά στην φιλελεύθερη και χωρίς περιστροφές ιδεολογία του καθώς και στις προκλήσεις που κυνηγάει ακόμα.

Δεν μας έμειναν πολλοί, για αυτό ας πάρουμε ότι ακόμα μπορούν να δώσουν.

(21/5/1928 Αθήνα)

Carolina Herrera - Η ακομπλεξάριστη ντίβα της μόδας

Carolina-Herrera

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν νυφικών φορεμάτων της για το 2012, καθώς και τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στη Florida, η πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας Carolina Herrera, έδωσε μια πικάντικη συνέντευξη σε δημοσιογράφο του CNN.

Στα 73 της χρόνια διατηρείται σε άριστη φυσική και αισθητική κατάσταση χωρίς να παλεύει για αυτό. Μάλιστα δήλωσε σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, πως βρίσκει όλες αυτές τις γυναίκες που μιλάνε συνέχεια για δίαιτες αφόρητα βαρετές.
Αποκαλεί τον εαυτό της μοδίστρα, λατρεύει να ράβει και να σχεδιάζει, ενώ η προσφορά της στη μόδα συνεχίζει να προκαλεί κατάπληξη.

Η αριστοκρατικότατη και όμορφη κυρία της haute couture δηλώνει ευτυχισμένη με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει παράλληλα με τη δουλειά της.

Και πώς να μην είναι, αφού εκτός από 35 σχεδόν χρόνια δημιουργίας, έχει αποκτήσει δώδεκα εγγόνια, δύο δισέγγονα, απολαμβάνοντας τη συντροφιά ενός υπέροχου συζύγου και 3 σκυλιών.

Μια Αιγόκερως με Σελήνη στον Λέοντα δεν μπορεί παρά ότι φιλοδοξεί συνεχώς, να προϋποθέτει λάμψη και εντυπωσιασμό. Στην περίπτωσή της δε, το τρίγωνο του Ήλιου με Ουρανό και Ποσειδώνα, απογειώνει τις φιλοδοξίες της μέσα από την καλλιτεχνική της τάση και τις πρωτότυπες δημιουργίες της.

Όσο για το ότι βρίσκει τις γυναίκες που μιλάνε για δίαιτες αφόρητα βαρετές, ενώ η ίδια αρνείται να τραφεί σαν κουνέλι, το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία κάτι θέλει να δηλώσει. Μια λοιπόν που δεν είναι τα παραπανίσια κιλά, εφόσον η ίδια είναι κομψότατη, ίσως κρύβει την επιθυμία της προς τις γευστικές απολαύσεις.

Όπως και να είναι, πρόκειται για μια επιτυχημένη γυναίκα που λειτουργεί με απλότητα και αυτάρκεια μέσα από το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, αποτυπώνοντας το σε όλες τις δημιουργίες της.

(8/1/1939 CaracasVenezuela)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved