Eurovision 2012 - Δυνατά και ...αφροδισιακά!

Αν έχεις τύχη, διάβαινε...

Παπασταύρου Λίντα
Eurovision 2012 - Δυνατά και ...αφροδισιακά!




Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρά τις περικοπές και τις ενδεχομένως χαμηλές προσδοκίες από την συμμετοχή της Ελλάδος στον ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision, φαίνεται πως η επιλογή της Ελευθερίας Ελευθερίου και του «Aphrodisiac», εκτός από την εύνοια του Ελληνικού κοινού συγκεντρώνει και τα θετικά vibes των πλανητών και ιδιαίτερα του...ενός και μοναδικού Δία! Και τα αποτελέσματα βέβαια, θα τα δούμε τον Μάιο, όταν ο «χοντρός» θα επιβεβαιώσει την καλοτυχία με την οποία παραδοσιακά συνδέεται το όνομα του.

Ταύρος με Σελήνη στον Λέοντα η Ελευθερία, δέχεται την ευεργετική επιρροή του πλανήτη (έχει και σύνοδο Ήλιου-Δία στον ετήσιο χάρτη της), κάτι που σημαίνει πως μόνον ...απαρατήρητη δεν θα είναι η παρουσία της. Εκτός μάλιστα από ένα πολύ καλό «πλασάρισμα» του τραγουδιού που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, φαίνεται πως ανοίγει μια πλατιά λεωφόρος και για την ίδια, με την κορύφωση να έρχεται ύστερα από τέσσερα χρόνια περίπου.

Μακάρι να βοηθήσουν και τα -άγνωστα για την ώρα- προσωπικά δεδομένα της (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ), ώστε στο Μπακού να ανέβει και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

eleftheria_eleftheriou_copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved