Τζων Φρουσιάντε -Ταξίδι στην κόλαση

Ο Τζων Φρουσιάντε γεννήθηκε στις 5/3/70 (ώρα άγνωστη) στη Νέα Υόρκη

Παπασταύρου Λίντα
Τζων Φρουσιάντε -Ταξίδι στην κόλαση

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Τζων Φρουσιάντε, μουσικός και επί σειρά ετών μέλος των Red Hot Chili Peppers γεννήθηκε στις 5/3/70 (ώρα άγνωστη) στη Νέα Υόρκη.

Αν και ο Ωροσκόπος του δεν είναι γνωστός, από τη ζωή του είναι φανερό ότι τον ...καταδιώκει ο Πλούτωνας, είτε με τις καταστροφικές, είτε με τις αναγεννητικές του δυνάμεις.

Θεωρητικά, δεν αποκλείεται να έχει τον Ωροσκόπο του στο τέλος του Σκορπιού αλλά όπως κι αν έχει η αντίθεση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη είναι μάλλον το κλειδί για τα όσα συνέβησαν, ιδιαίτερα στη δεκαετία του 90.

Κι αυτό γιατί οι δύο πλανήτες συνδέονται ίδιο-συναστριακά με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο τυπικά ευθύνεται για τις έντονες τάσεις φυγής, που στην περίπτωση του Φρουσιάντε λίγο έλειψε να λάβουν μοιραίες διαστάσεις.

Πραγματικά, ταξίδεψε στην κόλαση και η επιστροφή του κρίθηκε στις λεπτομέρειες...

frusciante

Ο Φρουσιάντε ήταν φαν των Peppers και μετά τον ...περονόσπορο που έπεσε με το θάνατο (από υπερβολική δόση) του προσωπικού του ειδώλου Hillel Slovak και τη φυγή του ντράμερ Jack Irons, κατάφερε τελικά το 1988 να γίνει ο νέος κιθαρίστας του συγκροτήματος.

Το '92 με τον διελαύνοντα Κρόνο στον Υδροχόο να ...γυροφέρνει τη Σελήνη του και τον Πλούτωνα στο τέλος του Σκορπιού να ενεργοποιεί τη γενέθλια αντίθεση με την Αφροδίτη, έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, που για να την ξεπεράσει έπεσε με τα μούτρα στα ναρκωτικά.

Με το χρόνο η εξάρτηση του έφθασε στα άκρα και κατέληξε στο σημείο να ζει σαν αγρίμι, με τα χέρια του σε άθλια κατάσταση από τις ενέσεις.

Το σπίτι που έμενε καταστράφηκε από πυρκαγιά και ο ίδιος γλίτωσε με σοβαρά εγκαύματα.

Ύστερα από πέντε χρόνια εξάρτησης κατάφερε να «κόψει μαχαίρι» την ηρωίνη αλλά δεν μπορούσε να απεξαρτηθεί το ίδιο εύκολα από την κοκαΐνη το κρακ και το αλκοόλ. Έτσι το 98 με την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, χρειάστηκε να μπει για αποτοξίνωση σε ειδική κλινική όπου του έγινε συνολικό ...ρετουσάρισμα.

Αναγεννημένος, βρήκε στήριγμα στην Ανατολική φιλοσοφία και τη γιόγκα, παίρνοντας την απόφαση μεταξύ άλλων να απέχει από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα.

Σήμερα είναι ένας ενεργός μουσικός, το 2009 κυκλοφόρησε το δέκατο σόλο άλμπουμ του «Empyrean», ενώ στην συνέχεια συμμετείχε και σε ταινίες ή ντοκιμαντέρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved