Nigel Farage - Από Κριό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Ο Nigel Farage είναι ένας Κριός του 1964 με ωροσκόπο Αιγόκερω

Παπασταύρου Λίντα
Nigel Farage - Από Κριό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

«Οδηγείτε τους Έλληνες στον εξευτελισμό και στην απελπισία. Και οι απελπισμένοι άνθρωποι, κάνουν κινήσεις απελπισίας»

Αυτά τα... αυτονόητα υποστήριξε μεταξύ άλλων http://www.newscode.gr/analyseis/story/68376/pes-ta-chrysostome-pes-ta-ntani-pes-ta-nigel

ο Nigel Farage, Βρετανός Ευρωβουλευτής, που συχνά έχει προκαλέσει αίσθηση ή ...σκάνδαλο με τις τοποθετήσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Nigel Farage είναι ένας Κριός του 1964 με ωροσκόπο Αιγόκερω και τους Άρη, Δία επίσης στον Κριό.

Αν και η ρητορεία του δεν περιορίζεται στο θέμα της Ελλάδος αλλά επεκτείνεται καυτηριάζοντας την συνολική πολιτική των «μανδαρίνων» της Ε.Ε, Άγγλο, τόσο ένθερμα Φιλέλληνα, έχει να δει η χώρα δαύτη από τον Georges Canning και τον Lord Byron.

Το κόμμα που ανήκει είναι το UK Independence Party και τα μέλη του προσδιορίζονται ως Ευρωσκεπτικιστές. Είναι δηλαδή κάτι σαν αρνητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εξετάζοντας τον Nigel Farege υπό το πρίσμα της Uranian, διαφαίνεται πως ναι μεν υποστηρίζει την χώρα μας (αυτό έχει να κάνει με την θέση του Kronos και έχει ήδη πει πολλά περισσότερα από τους Έλληνες εκπροσώπους), όμως από την άλλη πλευρά οι εξισώσεις περιγράφουν έναν μάλλον αυταρχικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως έχει γεννηθεί με Wi=Vulcanus: Η δύναμη να αναγκάσει το πλήθος. Τα κατασταλτικά μέτρα.

MC=Δίας/Cupido=Αφροδίτη/Δίας= Ουρανός/Zeus= Wi/Hades=Ήλιος/Admetos:

Μια τυχερή συνεργασία. Αποδοχή πρότασης. Μια μεγάλη χαρά. Ο δικτάτορας. Μεγάλη θέληση. Υποφέροντας δια μέσω του επαγγέλματος του. Βάσανα μέσα από οικονομική ανέχεια & φτώχια. Υπομονή και επιμονή. Ακλόνητες πεποιθήσεις.

Ερμής= Zeus/Apollon= MC/Zeus= Κρόνος/Ποσειδώνας= Σελήνη/Admetos= Ουρανός/Hades:

Οι σκέψεις έχουν πρακτικότητα. Προτάσεις. Δημιουργική σκέψη. Θέληση για κάτι νέο. Στενόμυαλος. Ένας ασυνήθιστος θάνατος. Ξαφνικές σκέψεις

δολοφονίας.

Kronos= ASC/Πλούτωνας= Wi/Σελήνη =Ηλιος/Ουρανός = Σελήνη/Vulcanus = Ερμής/Άρης:

Αυξανόμενη ζήτηση. Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι του Κράτους. Για να είναι τυραννικός ή καταπιεστικός. Ενθουσιασμός μέσω του πατέρα, των ανωτέρων ή από την ευνοϊκή απόφαση μιας Αρχής. Μεγάλος θαυμασμός και έκπληξη. Η ικανότητα επιρροής ενός κρατικού ανώτερου υπαλλήλου, ενός μέλους γραφείων ή ενός διπλωμάτη. Για να είναι ιδιαίτερος στον τρόπο έκφρασης. Συζήτηση, διαφωνία, επιχείρημα.

Διαμάχη μεταξύ των αρχών. Μέσω ενός διατάγματος της κυβέρνησης. Κυβερνητική διαταγή.

Σελήνη= Δίας/Hades= ASC/Kronos= Πλούτωνας/Apollon= Άρης/Ουρανός: Επίτροπος για τα χρήματα. Ταμίας. Δημόσιος. Κάτι που ξεκινά ως προσωρινό και τελικά γίνεται μόνιμο.

Ήλιος= MC/Admetos = Ηλιος/Cupido= Wi/Πλούτωνας= Ηλιος/Αφροδίτη= Bόρειος Δεσμός / Ουρανός = Πλουτωνας/Vulcanus:

Η καταστολή του πόνου. Η κοινωνικότητα του ατόμου. Ξαφνικά μπλεξίματα. Ο μεταρρυθμιστής της ζωής.

Asc= Mc/Kronos= Ήλιος/Ποσειδώνας= Ποσειδώνας/Cupido= Wi/Κρόνος:

Το να ακολουθήσει κάποιος άτομα που έχουν ηγετικές τάσεις. Μια εξοικείωση με φιλάσθενα άτομα. Σχέσεις με τα ευαίσθητα άτομα. Μια συνεργασία που σύντομα πάλι διαλύεται. Το να μοιραστείς χαρά και ευτυχία μαζί με άλλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved