Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Whitney Houston, Δήμητρα Ματσούκα, Γιολάντα Διαμαντή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Whitney Houston – Αποχαιρετώντας τη soul woman

whitney-houston

Η διάσημη τραγουδίστρια με τη ζεστή και μελωδική φωνή, των τεράστιων επιτυχιών και της δόξας, δεν υπάρχει πια. Έσβησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μπέβερλι Χιλς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σταματώντας μια και καλή τον κατήφορο που έχει πάρει τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την συνεφέρουν. Ήταν μόνο 48 ετών αλλά φαινόταν πολύ γερασμένη, ενώ τίποτα δεν θυμίζει το αψεγάδιαστο και όμορφο πρόσωπο και βλέμμα της.

Μετά τον χωρισμό της με τον Bobby Brown, ξαναβγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα με τους εθισμούς της σε ουσίες, αντιμετωπίζοντας και προβλήματα με την κόρη τους, που της επιτέθηκε με μαχαίρι και κατόπιν αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της.

Τότε έδειξε πως μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά η πρόθεση μόνο δεν μετρά. Τα παραπανίσια κιλά από το αλκοόλ την είχαν παραμορφώσει, ενώ οι τωρινές φήμες για χρεωκοπία έδωσαν στην ήδη βεβαρημένη εικόνα της, άλλο ένα γερό χτύπημα.

Το πύρινο ζώδιό της (Λέων) δέχτηκε τις υδάτινες επιθέσεις του ωροσκόπου της (Ιχθύες) και η εκρηκτική Σελήνη της στον Κριό διαμαρτυρήθηκε οξύθυμα, χωρίς να ιεραρχήσει τα λάθη του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ωροσκόπου την ταλαιπωρούσε πάντα, αλλά όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να το εμπεδώσει, μέσα από την αντίθεση με τον Κρόνο, στον 12ο οίκο.

(9/8/1963 Newark Heights NJ 8.55pm)

Δήμητρα Ματσούκα – Στην τηλεόραση σαν Μαντάμ Σουσού

dimitra-matsouka

Τη γραφική γυναίκα που φαντασιώνεται πως ζει στα πλούτη, επιθυμεί να ενσαρκώσει η sexy και εντελώς real woman Δήμητρα Ματσούκα.

Η γνωστή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά ενέπνευσε την ηθοποιό, μιας και είναι και επίκαιρη μιλώντας για τον αιώνιο Έλληνα, που θέλει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι.

Η μαντάμ Σουσού όταν κληρονομεί μια περιουσία, αφήνει τον μεροκαματιάρη βιοπαλαιστή σύζυγό της και μετακομίζει στο Κολωνάκι, για να ζήσει το όνειρό της.

Μαζί με τον σεναριογράφο - ηθοποιό και καλό της φίλο Βαγγέλη Νάσση, έχουν προτείνει την ιδέα και αναμένουν το κανάλι, που θα δεχτεί να την φιλοξενήσει.

Η Δήμητρα Ματσούκα σκέφτεται πάντα σαν Αιγόκερως με Σελήνη στον Τοξότη, δηλαδή έχει το χάρισμα να μεταμορφώνει ένα στριπτήζ σε μοντέρνο μάθημα χορού, εξασφαλίζοντας και εμπορική επιτυχία. Με σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Υδροχόο σε τρίγωνο με Πλούτωνα οι πρωτότυπες ιδέες της υποστηρίζονται με σθένος, ενώ το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού κάνει τα επαναστατικά της σχέδια καλογραμμένες προκηρύξεις, στα χέρια των εκτελεστών.

Η δυναμική της έχει αποδειχτεί πολύ ενδιαφέρουσα και θα χαρούμε να την απολαύσουμε σε έναν ακόμα διαφορετικό ρόλο.

(19/1/1974 Αθήνα).

Γιολάντα Διαμαντή - Κρονοπλουτώνιες απολύσεις

giolanta

Σάλος προκλήθηκε με την ξαφνική απόλυση της Γιολάντας Διαμαντή μετά από διαπληκτισμό στον αέρα με τον Βαγγέλη Περρή, στην εκπομπή τους στον ραδιοφωνικό σταθμό του sfera.

Το χιούμορ του Περρή ενόχλησε την συμπαρουστριαστριά του που απάντησε καυστικά, ενώ στη συνέχεια ενοχλήθηκε εκείνος, με αποτέλεσμα να παρατήσουν την εκπομπή και να ακούγονται μόνο τραγούδια. Την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσαν την απόλυση τηλεφωνικώς, αλλά από ότι όλοι καταλάβαμε ήταν αναμενόμενη, ενώ η ίδια δηλώνει πως ο Βαγγέλης Περρής δεν ευθύνεται. Ωστόσο να συμπληρώσουμε πως το «χιούμορ» του πυροδότησε την κατάσταση, μιας και δεν χαρακτηρίζεται γι αυτό.

Η αντικαταστάτρια βρέθηκε αμέσως και είναι η Αιγόκερως Έλενα Παπαβασιλείου.

Όσο για την Ζυγό Γιολάντα Διαμαντή, κάθε εμπόδιο για καλό και στην προκειμένη περίπτωση τα εμπόδια είναι πολλά.

Με τον Κρόνο στον Καρκίνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να αλληλοσφάζονται από τις διελεύσεις Πλούτωνα και Ουρανού, ενώ ο Ουρανός της στον Ζυγό, δέχεται τα πυρά του Κρόνου, το σίγουρο είναι πως η απόλυση αυτή είχε προκαθοριστεί από καιρό και μόνο ξαφνική δεν ήταν εν τέλει. Ακόμα και η υπερβολή αναμενόμενη ήταν, μέσα από τη διέλευση του Δία σε τετράγωνο με τον Δία της.

Ωστόσο η Γιολάντα Διαμαντή εμπνέει εμπιστοσύνη με το ακριβέστατο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου και μαζί με το παράλληλο τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, εφοδιάζεται με αξιόπιστες εγγυήσεις, στον τομέα που ακολουθεί. Τι χρειάζεται η επόμενη συνταγή από μία όμορφη Ζυγό, με πολύχρονη εμπειρία και τρία παιδιά; Λίγη διπλωματία παραπάνω!

(6/10/1973 Αθήνα)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved