Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Lindsay Lohan, Χρήστος Δάντης, Ελένη Φουρέιρα

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη





katerinanew1.jpg


Lindsay Lohan – Το είδωλό μου η Marilyn

lindsay-lohan

H μανία της 25 χρονης ηθοποιού και μοντέλου, να φωτογραφίζεται όσο το δυνατόν ίδια με την αείμνηστη Marilyn Monroe, δεν είναι μόνο γνωστή, αλλά έχει περάσει και σαν ωραιότατη ιδέα στα περιοδικά μόδας.

Στην τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό «Love» υιοθετεί εκτός από τα κατακόκκινα χείλη και το πλατινέ μαλλί, και τις πόζες της, κρατώντας και το χαρακτηριστικό τσιγάρο στο χέρι.

Η προκλητική Lindsay σίγουρα λατρεύει την θεά της, εφόσον είχε μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά σε Marilyn σε μια πολυσυζητημένη γυμνή φωτογράφιση του «New York Magazine» αλλά και στο «Playboy», προσπαθώντας πολύ να πετύχει το ύφος της και τις περισσότερες φορές, το αποτέλεσμα την δικαιώνει.

Σύμφωνα όμως με πρόσφατη δήλωσή της θέλει να υποδυθεί και την Elizabeth Taylor για μία τηλεοπτική ταινία η οποία έχει τίτλο «Elizabeth & Richard: A Love Story».

Κάτι σαν τις αταξίες της με τις κλήσεις της τροχαίας μεθυσμένη, έπειτα για διατάραξη κοινής ησυχίας, αλλά και κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Η εμμονή της περνάει από τη μία εικόνα στην άλλη και από την μία κατάσταση στην άλλη, ενώ στην ουσία τίποτα δεν είναι διαφορετικό.

Η λάγνα Καρκίνος με την ανθεκτική Σελήνη στον Ταύρο και ωροσκόπο στους Διδύμους (πάνω στον Ήλιο του ειδώλου της) έχει πανίσχυρη θέληση (Ήλιο τρίγωνο Πλούτωνα) και μπόλικη φαντασία (Ήλιο αντίθεση Ποσειδώνα) ώστε να φαντασιώνεται σύμβολα, επιθυμώντας να τα ενσαρκώσει. Με ακριβέστατο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και την Αφροδίτη στον Λέοντα, το θεατρικό στοιχείο πρωτοστατεί στις ασυνήθιστες και εκκεντρικές της προτιμήσεις.

Η ιδιαίτερη αντοχή και το σθένος της Σελήνης της στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, θα την κρατά επίκαιρη και διάσημη μέσα από το επεκτατικό και αλύτρωτο τετράγωνο Δία – Ουρανού, με τον Ουρανό να κυβερνά το μεσουράνημα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι τόσο περιζήτητη και τολμηρή, αφού το ακριβέστατο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, εγγυάται πάντα το ποιοτικό περιεχόμενο του πακέτου της.

Τι πειράζει να εξαπατά και λίγο τον εαυτό της, καταφεύγοντας στις Ποσειδώνιες ατασθαλίες.

Ούτως ή άλλως η Μητέρα Τερέζα δεν είναι περιλαμβάνεται στις καμπάνιες της.

(2/7/1986 New York 3.41am)

Χρήστος Δάντης – Αχ να’ ταν καλύτερα φάρσα..

dantis

Έξαλλος είναι ο δημιουργός και συνθέτης του τραγουδιού μας στη μοναδική πρωτιά στη Eurovision (μην λησμονούμε και τις μεγάλες στιγμές), με την εταιρία Sony Music.

Η μεγάλη δισκογραφική όπου ανήκει, κυκλοφόρησε το πρώτο του single σε digital μορφή χωρίς να τον ειδοποιήσει και χωρίς να το μεταδώσει από κάποιο ραδιοφωνικό μέσο.

Με πικρόχολα συγχαρητήρια από το twitter του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στο να κακομεταχειρίζεται και να απαξιώνει η εταιρία μουσικούς, που έφτυσαν αίμα για να καταφέρουν, αυτά που λίγοι κατάφεραν.

Δικαιολογημένη η οργή, αλλά τι εννοεί ο ποιητής δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Σε αυτούς τους λίγους που τα κατάφεραν φτύνοντας αίμα, σίγουρα δεν περιλαμβάνει τον Μίκη Θεοδωράκη για παράδειγμα.

Όπως και να είναι όμως και ότι και αν εννοεί ο καλλιτέχνης Ζυγός, είναι κάπως δύσκολο να ξεπεράσει τα εμπόδια του κυβερνήτη του Αφροδίτη στην Παρθένο, σε σύνοδο με Ουρανό και Πλούτωνα και σε αντίθεση με Κρόνο. Η συναισθηματική του ταλαιπωρία είναι μεγάλη και ειδικά τώρα που ο ανάδρομος Άρης τριγυρίζει τις γενέθλιες όψεις του, ποιος ηρεμεί τον μαινόμενο Ταύρο.

Προσθέτοντας και το ακριβέστατο τετράγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον Ποσειδώνα, η νευρικότητα ζητά πάλι διεξόδους. Μήπως να συνθέσει ένα τραγούδι με ανάλογους στίχους και να το προμοτάρει μόνος του; Και θα εκτονωθεί και θα δημιουργήσει και θα απαντήσει καταλλήλως.

(26/9/1966 Αθήνα)

Ελένη Φουρέιρα – Η real sexy show woman τώρα και σε top realtone

eleni-foureira-4

Πραγματοποίησε το όνειρό της να γίνει star, αναφωνώντας το από 4 ετών.

Το κορίτσι που πολλοί ανακάλυψαν μέσα από το «Just the two of us» του Mega, διαθέτει φωνή, χάρη, ομορφιά και χορευτικές ικανότητες.

Το νέο της τραγούδι «Reggaeton» σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στο you tube αλλά και στα chart των ήχων κλήσης σύμφωνα με το σύνολο των παρόχων κινητής τηλεφωνίας στην Ισπανία. Φτάνοντας στην 8η θέση, ξεπέρασε σε πωλήσεις μεγάλα ονόματα της εκτός συνόρων μουσικής σκηνής, όπως αυτά της Jennifer Lopez και της Christina Aguilera.

Η Φουρέιρα έμαθε τα νέα από συνεργάτες της και εντυπωσιάστηκε εφόσον δεν έχει πατήσει το πόδι της στην Ισπανία. Το εμφάνισε όμως στο άκρως αισθησιακό videoclip, που έχει κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης, λικνιζόμενη όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Λίγο η ανάμειξη της Τζαμαϊκανής και της λατινοαμερικάνικης μουσικής με το hip hop και τους ηλεκτρονικούς ρυθμούς που σημαίνει και ο τίτλος «Reggaeton», λίγο το τσιφτετέλι που έβαλε ο Έλληνας δημιουργός, λίγο που η Φουρέιρα ξέρει και μπορεί να εντυπωσιάζει, έδεσε όλο αυτό στα αυτιά και στα μάτια ακροατών και θεατών.

Το να είσαι Ιχθύες με Σελήνη στους Διδύμους σημαίνει πως όσο και να είσαι ή να φαίνεσαι κάτι, πάντα υπάρχει και κάτι άλλο μάλλον ανεξάντλητο και πάντα με διακυμάνσεις.

Αυτό το κάτι άλλο είναι και το βαρύ φορτίο που κουβαλάει με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου. Ωστόσο από ότι φαίνεται αυτό το βάρος την διευκολύνει να κατακτά στα σίγουρα τις επιδιώξεις της.

Άλλο ένα Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα, της προσδίδει την εκρηκτική και μαγνητική παρουσία και την ασυγκράτητη έλξη που εκπέμπει, βαραίνοντάς την και αυτό συναισθηματικά από πολλές απόψεις.

Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα την λικνίζει εκφραστικά, ξεγλιστρώντας την και από πολλές κακοτοπιές, ενώ η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Δία από τον Κριό μπορεί να της εγγυηθεί πως το πάθος και η λαγνεία όσο αποστασιοποιημένα και αν φαίνονται, λειτουργούν επιτήδεια. Ο ενθουσιασμός και η φλόγα της θα πρέπει να διατηρούνται πάντα ζωηροί κάτω από μια ομπρέλα επιφυλακτικότητας, που καλύτερα να μην κλείσει ποτέ.

Όσο αινιγματικά και αν ακούγονται αυτά για την Ελένη Φουρέιρα, δεν είναι τίποτα μπροστά στο μυστήριο του ωροσκοπίου της. Προς το παρόν καλή της συνέχεια και με πολλές άλλες επιτυχίες που επιδιώκει. «Απορία: Ποιος άραγε σαμποτάρει την τύχη μας στη eurovision με ανάλογα τραγούδια»;;;

(7/3/1987 Αθήνα)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved