Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Heidi Klum & Seal, Brad Pitt & Αngelina Jolie, Δωροθέα Μερκούρη

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους






από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Heidi Klum & Seal - Σε λατρεύω αλλά χωρίζουμε

heidi-klum-seal


Μετά τους απανωτούς χωρισμούς των star τους τελευταίους μήνες όπως των Jennifer Lopez και Marc Anthony, Demi Moore και Ashton Kutcher, Johnny Depp και Vanessa Paradis, έρχεται και αυτός της Heidi Klum με τον Seal.

Σε αντίθεση όμως με τους υπόλοιπους, οι δυο τους ανταλλάσσουν ακόμα λόγια αγάπης, ο Seal σε χθεσινή του συνέντευξη στο CNN έπλεξε το εγκώμιο της αγαπημένης του, ενώ ακόμα φοράει τη βέρα του.

Μετά από 7 χρόνια γάμου που κάθε χρόνο ανανέωναν με φαντασμαγορικά πάρτι τους γαμήλιους όρκους, και κατόπιν μιας υποδειγματικής και ευτυχισμένης σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο λόγος είναι οι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, που μάλλον συνίστανται στην τελευταίως άστατη ζωή του Seal.

H Klum που έχει 4 παιδιά, τα 3 με τον Seal και άλλο ένα από τον πρώτο της γάμο, φαίνεται πιο αποφασισμένη για το διαζύγιο, με μόνο μέλημά της την εξασφάλιση της ήρεμης ζωής των παιδιών.

Η όμορφη Δίδυμος με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς και σε τρίγωνο με τον Ουρανό και με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε τρίγωνο με Δία, δεν φαίνεται από τις γυναίκες που τρομάζουν με έναν χωρισμό.

Αντίθετα μάλιστα, η αέρινη φύση της ανεξαρτητοποιείται άμεσα, κινητοποιώντας τους καλοδουλεμένους μηχανισμούς της ελεύθερης έκφρασης, μαζί με αρκετή δόση σκληρότητας.

Από την άλλη ο Seal σαν Ιχθύς με Ήλιο αντίθεση Ουρανό, δεν έχει μάθει να πειθαρχεί, ούτε και να σκύβει στις ανάγκες των άλλων, κουβαλώντας την πρόκληση της αλλαγής.

Με τον Άρη στο Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο πειθαρχεί μόνο όπου αισθάνεται ασφάλεια, μέχρι τη στιγμή που θα φιλοδοξήσει για κάτι άλλο.

Ο Πλούτωνας του σε τετράγωνο με τη Σελήνη της και ο δικός της σε τετράγωνο με τη δική του, είναι ίσως η πιο ενδεικτική όψη, που οδηγεί σε δυσάρεστα συναισθήματα ψυχαναγκαστικής φύσης, με ολέθριες ψυχολογικές προεκτάσεις.

Από ότι φαίνεται οι δύο αγαπημένοι κρατάνε τα καλά στοιχεία και προχωρούν με σοφία, ώστε να μην αναθεματίσουν για τα άσχημα.

Μακάρι να είχε και η Demi Moore λίγη από την ανθεκτικότητα της Heidi Klum.

(Heidi Klum 1/6/1973 Cologne, Germany)

(Seal 19/2/1963 London, UK)

Brad Pitt & Αngelina Jolie – Ενώνουν και επίσημα τις ζωές τους

brad-pitt-y-angelina-jolie

Κι ενώ όλοι οι διάσημοι χωρίζουν, εκδικούνται, κλαίνε, υποφέρουν, το ζεύγος Brad Pitt - Αngelina Jolie παντρεύεται, σύμφωνα με την αποκάλυψη εκείνου, στο περιοδικό «Hollywood Reporter».Το υπέροχο από κάθε άποψη ζευγάρι, ισχυρίζεται πως σκέφτεται τα 6 τους παιδιά, που συνεχώς τους προτρέπουν ρωτώντας και απορώντας, ενώ η ιδιαίτερη αυτή δέσμευση, πλασάρονταν ως τώρα και από τους δύο, σαν μη σκόπιμη.

Οι αλλαγές πάντως πάρα πολλές στη ζωή τους, με την Αngelina Jolie να έχει αφιερωθεί στην οικογένεια και στις φιλανθρωπίες και τον Brad Pitt να δουλεύει, για να μη λείπει τίποτα στην πολυμελή του οικογένεια, ακολουθώντας την αγαπημένη του σε όλα.

Ο γάμος αυτός όμως έχει κάποιο κίνητρο πέρα από αυτό που θέλουν να προβάλλουν.

Μήπως τα παιδιά πρόκειται να γίνουν 7, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν και συνδυάζονται και με την φουσκωμένη κοιλιά της Jolie;

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια σχέση στην οποία ο ένας υπερπληροί τον άλλον, με τον Pitt να εκτελεί χρέη θηριοδαμαστή της Σελήνης της στον Κριό σε σύνοδο με Άρη και αντίθεση με Πλούτωνα, χειριζόμενος άψογα τη μέθοδο εξημέρωσης, με τον Δία του στον Κριό.

Το κυνικό της συναισθηματικά ακριβέστατο τετράγωνο της Αφροδίτης και του ωροσκόπου με τον Ουρανό στάθηκε προσοχή μπροστά στην στρατιωτική εντολή της Σελήνης, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη του Pitt στον Αιγόκερω. Εν κατακλείδι, ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία Δίδυμο και έναν Τοξότη, που οι δεοντολογίες τους όταν συναντηθούν, σμίγουν ισόβια.

(Αngelina Jolie 4/6/1975, Los Angeles, California, 9.09am)


(Brad Pitt 18/10/1963 Shawnee, Oklahoma 6.31 am)

Δωροθέα ΜερκούρηΣτην πασαρέλα του Gaultier σαν Amy Winehouse

dorotea

Το διάσημο πλέον μοντέλο που επεκτείνεται και στα κινηματογραφικά σαλόνια, γοήτευσε τον Jean Paul Gaultier, που βλέποντάς την σε ένα φιλανθρωπικό gala στο Παρίσι, της ζήτησε να ανέβει στην πασαρέλα για την καμπάνια του.

Η εκθαμβωτική ομορφιά της Δωροθέας Μερκούρη ταξιδεύει στην Ευρώπη προς το παρόν μεταμορφωμένη σε Amy Winehouse σε επίδειξη του Gaultier, που ήταν αφιερωμένη στην αδικοχαμένη Βρετανίδα ερμηνεύτρια.

Ο εκκεντρικός μόδιστρος επηρεάστηκε από το μοναδικό στυλ της Amy Winehouse που συνδύαζε πολλές διαφορετικές επιρροές, αποτυπώνοντάς το τέλεια στην Δωροθέα Μερκούρη, που η ιδιαίτερη ομορφιά της μπορεί να υποστηρίξει μια τεράστια γκάμα σχεδιαστικών εμπνεύσεων.

Η Δωροθέα Μερκούρη κυριαρχείται από το γήινο στοιχείο του Ταύρου, όπως και η Amy Winehouse από εκείνο της Παρθένου.

Σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο στον Καρκίνο και τη Σελήνη στο Ζυγό σε σύνοδο με Ουρανό, αλλά και την Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα, η αιφνιδιαστική της παρουσία μοιάζει με έφοδο, που δίνει την αίσθηση της αναβίωσης άλλων εποχών. Άλλωστε και ο δημιουργός Gaultier σαν Ταύρος, είναι εξοικειωμένος με τις γήινες ομορφιές, που αναδεικνύουν όσο καμία άλλη τις δημιουργίες του.

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο θα ενεργοποιήσει το γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Δία, της Δωροθέας, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο και δικαιώνοντάς την παράλληλα για την επιλογή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στην Ιταλία.


(Δωροθέα Μερκούρη 4/5 Turin, Italy )


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved