Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Demi Moore, Αλέξανδρος Παρθένης / Κατερίνα Θάνου, Γιώργος Χωραφάς

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους



από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg

Demi Moore – Σαν κλαράκι χωρίς άνθη

demi_moore

Η άλλοτε γραμμωμένη και καλοβαλμένη star με το υπέροχο σώμα και πρόσωπο, φαίνεται πως καταρρέει μέρα με την ημέρα. Καιρό πριν το χωρισμό της με τον Ashton Kutcher είχε αρχίσει τις αποτοξινωτικές δίαιτες για τις οποίες ο διάσημος διατροφολόγος Majid Ali έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου.
Το τελειωτικό χτύπημα στην 50άχρονη ηθοποιό ήταν ο χωρισμός της.
Η θλίψη της αποτυπώνεται και στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο γυναικείο περιοδικό αναφέροντας ότι «φαίνεται πως δεν είμαι άξια να αγαπηθώ».
Η νευρική ανορεξία που έχει υποστεί, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εμμονή που είχε στη ζωή της με το σώμα της περνώντας ώρες ολόκληρες στο γυμναστήριο και φτάνοντας τώρα να ζυγίζει κάτω από 45 κιλά!
Ο χάρτης της επιβεβαιώνει περίτρανα τις εμμονές της με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον Σκορπιό σε αντίθεση με τη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον Άρη.
Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης του ωροσκόπου της, ευθύνεται για τις εξιδανικεύσεις και τις εξαπατήσεις που δημιουργούνται στη ζωή της.
Όλο αυτό το σκληρό Ταυ- τετράγωνο λειτούργησε καταλυτικά στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της και μάλιστα με την τριπλή σύνοδο στον 8ο οίκο του Σκορπιού που κυβερνά ο Πλούτωνας, κάνοντας ακόμα ισχυρότερη την εμμονή και την επικινδυνότητα. Παράλληλα η παρουσία του Ουρανού και του Πλούτωνα στον 6ο οίκο της υγείας, δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια, με αποτέλεσμα να εμφανίζει πλέον μια απογοητευτική εικόνα.
Είναι πράγματι σκληρό για μια διάσημη γυναίκα που έχει επενδύσει τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση να ακούει πως είναι τόσο αδύνατη που δεν φαίνεται καλά, αλλά είναι ακόμα σκληρότερο να αφήνεται στην Ποσειδώνια εξαπάτηση, μιας extra small αισθητικής.
(11/11/1962 Roswell, New Mexico 2.16pm)


Αλέξανδρος Παρθένης / Κατερίνα Θάνου – Το ζευγάρι έκπληξη, που αιφνιδιάζει

par8enhs

Η αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία» άφησε άναυδους ακόμα και τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Σαν βόμβα μεγατόνων ακούστηκε η απόφασή τους να παντρευτούν, αφού στους 5 μήνες σχέσης τους δεν είχαν δώσει αφορμή όχι μόνο για σχόλια, αλλά ούτε και για υποψία πως είναι ζευγάρι.
Οι κακές γλώσσες άρχισαν να βρέχονται από το δηλητήριο που συγκεντρώνεται στην άκρη, λέγοντας για αταίριαστο σμίξιμο, βιαστικό και απερίσκεπτο και πως τέλος πάντων κάποιο λάκκο έχει η …. φάβα.
Εκείνος μοντέλο που πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες με αποτυχημένες υποκριτικές απόπειρες, εκείνη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου, ξεκίνησαν από μια φιλική επαφή, η οποία εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα και ανακάλυψη του ιδανικού συντρόφου. Πολύ γρήγορα όμως όλα αυτά, ή μάλλον ραγδαία. Ωστόσο η καταιγιστική αστρολογική εικόνα μπορεί εν μέρει να λύσει τις απορίες.
Εκείνος Λέων εκείνη Υδροχόος η αυθύπαρκτη έλξη καλά κρατεί, συνυπολογίζοντας και τις Σελήνες σε τετράγωνο από ζωδιακές θέσεις (Αιγόκερως – Ζυγός).
Ο Ήλιος κυβερνήτης του ζωδίου του σε τετράγωνο με τον Ουρανό της κυβερνήτη του δικού της ζωδίου, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική όψη για τη διάρκεια μιας σχέσης, ενθαρρύνει όμως με το παραπάνω την ενθουσιώδη αρχή της. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και των δύο, έδωσε τη φιλία και την αρμονία της επαφής, ενώ η αμοιβαία αντίθεση Αφροδίτης – Άρη πέρα από την έντονη ερωτική έλξη, θα δοκιμάζει συχνά τις συναισθηματικές αντοχές.
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα του με την Αφροδίτη της μπορεί να αποδειχθεί μια ωραιότατη αυταπάτη για εκείνη, ενώ ο Κρόνος του σε αντίθεση και ο Πλούτωνας του σε τετράγωνο με τον Άρη της είναι πιθανόν να της χαρίσουν άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ, αφού θα χρειαστεί να καλπάσει, προκειμένου να αποφύγει την φθορά μιας ακατανίκητης έλξης, που μοιάζει περισσότερο με ανάγκη.
Όπως και να είναι ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε κυβερνήτες οίκων λόγω έλλειψης ώρας γέννησης, ο γάμος αναμένεται καθώς και οι εξελίξεις, ευχόμενοι να εκπληρώσουν στο έπακρον τις επιθυμίες τους.
(Αλ. Παρθένης 31/7/1974 Αθήνα)
(Κ. Θάνου 1/2/1975 Αθήνα)


Γιώργος Χωραφάς – Ο καλλιτέχνης που είναι και ενεργός πολίτης

chorafas_copy

Ο γοητευτικός ηθοποιός μας που το όνομά του συνδέεται με διεθνείς παραγωγές, από τον Χριστόφορο Κολόμβο δίπλα στον Marlon Brando, μέχρι τον Φάνη Ιακωβίδη της υπέροχης Πολίτικης Κουζίνας, γεννήθηκε και ζει στο Παρίσι αλλά βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία στη χώρα μας. Αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό, ερχόμενος να μαγειρέψει στην κουζίνα του εστιατορίου «Les Zazous» στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της γνωστής πλέον dream Gastronomy team (Άννυς Καλογιάννη, Στέλλας Καραγιαννίδου, Παναγιώτη Σωπιάδη).
Ξεδιπλώνοντας άλλο ένα ταλέντο του, ετοίμασε ένα μενού 4 πιάτων με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα στην οργάνωση γυναικών «Θερμαϊδες», για την επέκταση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ. Φυσικά τα κατάφερε να γεμίσει το χώρο και να προσφέρει τα έσοδα (50 ευρώ η πρόσκληση), εφόσον η παρουσία του δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδιάφορη.
Με το ακαταμάχητο και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτηριστικό του χαμόγελο, διαβεβαιώνει σαν γνήσιος Τοξότης, πως απολαμβάνει τη ζωή του και τη ζει έντονα και παθιασμένα, μέσα από τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον Λέοντα. Μια Σελήνη που φλερτάρει με τον Ήλιο του τόσο ουσιαστικά, όσο και οι αρετές που τον διακρίνουν.
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ξεδιπλώνει πολλά καλλιτεχνικά ερεθίσματα που διανθίζονται μέσα από το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, καταφέρνοντας να πείσει σε ότι κάνει. Μέσα από τη χαρισματική του προσωπικότητα ο αλτρουιστής Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Τοξοτίσιο Ήλιο του, εξιτάρει τις φιλανθρωπικές του ανησυχίες που δεν αρκούνται μόνο σε gala, αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες. Να τον χαιρόμαστε!
(7/12/1952 Paris)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved