Θέατρο και κινηματογράφος - Οι Αιγόκεροι επί σκηνής

Διάσημοι Έλληνες Αιγόκεροι ηθοποιοί

Θέατρο και κινηματογράφος - Οι Αιγόκεροι επί σκηνής

Ηθοποιός σημαίνει φως... Τυπικά τον ρόλο του δραματουργού στον ζωδιακό τον έχει αναλάβει ο Λέοντας και φυσικά οι Ιχθύες που εμπλέκονται με κάθε μορφή τέχνης.

Ωστόσο, με την συνδρομή του Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να έχει μια δεσπόζουσα θέση σε κάποιο ωροσκόπιο, κάθε ζώδιο έχει τελικά ...δικαίωμα στην τέχνη. Και ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση, έχοντας μάλιστα το επιπλέον μπόνους μιας φιλοδοξίας που ωθεί τους εκπρόσωπους του ζωδίου να φτάσουν στην κορυφή, δημιουργώντας συχνά σχολή στο είδος τους.
Αυτό το βλέπουμε να έχει συμβεί με κάποιους από τους παλαιότερους Έλληνες ηθοποιούς -τα ιερά τέρατα του θεάτρου και του κινηματογράφου- όπως το ακτύπητο δίδυμο Βασίλης Αυλωνίτης-Γεωργία Βασιλειάδου, τον Παντελή Ζερβό και την Τζένη Καρέζη.

Από τους λίγο νεώτερους, ο Κώστας Βουτσάς σαν το παλιό καλό κρασί κάνει μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη καριέρα κι όποιος ...αντέξει! Με τον δυναμικό Άρη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό είναι πάντα έτοιμος για ένα νέο ...φστ μπόινγκ!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποστασιοποιημένος πια από το σταρ σύστεμ, όποτε του δοθεί η ευκαιρία δεν παραλείπει να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της εποχής. Σύνοδος Ερμή-Άρη στον Υδροχόο λέγεται αυτό κι αν μάλιστα υπολογίσουμε και τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι, φαίνεται πως ο «ωραίος Πάνος» έχει ράμματα για πολλές γούνες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με σύνοδο Ερμή-Άρη κι αυτός αλλά στον Αιγόκερω, προτιμά να δουλεύει μέχρι τελικής πτώσης, παραμερίζοντας αναπόφευκτα την προσωπική του ζωή. Πολυτάλαντος και πάντα ανήσυχος, εκμεταλλεύεται στο έπακρο το τρίγωνο του Δία με την Δήμητρα, μια όψη που συνδέεται με έναν υψηλό δείκτη δημοφιλίας και κοσμεί τους γενέθλιους χάρτες πολλών πρωταγωνιστών της show biz.

Υπάρχει βέβαια και η νέα γενιά.
Ο Άλκης Κούρκουλος, προικισμένος με το όνομα του πατέρα του αλλά και ένα τετράγωνο Δία-Δήμητρας, δείχνει πρόθυμος να ξανοιχτεί σε πιο «εναλλακτικούς» ρόλους, αιφνιδιάζοντας συχνά με τις επιλογές του. Ο «αιρετικός» Ουρανός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον γενέθλιο χάρτη του, προδιαθέτοντας σε απότομες στροφές άλματα ή ...επαναστάσεις!

Η Αγγελική Λάμπρη, με τον Ποσειδώνα να κάνει ...πάρτι στον γενέθλιο χάρτη της, δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Δυναμική, όσο και ονειροπόλα, έχει στις αποσκευές της μια σύνοδο Δία-Δήμητρας στο ζώδιο των Ιχθύων κι άλλη μια του Άρη με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη. ¨Όμως η καλή νεράιδα δεν φρόντισε να αγγίξει με το μαγικό της ραβδί και την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα η «Αγγέλα» του Παρά 5 να στενοχωριέται περισσότερο από όσο πρέπει.

Και τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα με τρεις πλανήτες στον Υδροχόο και ένα τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που δεν «βολεύονται» εύκολα, αντίθετα μάλιστα όταν εγκλωβίζεται η δημιουργικότητα τους, εγκαταλείπουν αβίαστα την ασφάλεια τους. Διαθέτοντας επιπλέον ένα φλογερό σεξ απήλ δείχνει πρόθυμη να παρασυρθεί από τα συναισθήματά της ζώντας έναν δυνατό έρωτα, με μίση, πάθη, ανταγωνισμούς, διεκδικήσεις και ότι άλλο ..προκύψει! Γιατί ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δύσκολα χωράει στα πλαίσια μιας συμβατικής σχέσης.

Τους τελευταίους μήνες η Δήμητρα Ματσούκα ταλαιπωρήθηκε πέραν του δέοντος, ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε επί σκηνής (έσπασε το πόδι της). Και σε αυτό το σημείο ας δούμε τι είχα γράψει μεταξύ άλλων στις 12 Ιανουαρίου του 2010, στο gossip-tv.gr:

Τι λένε τα άστρα για την Δήμητρα Ματσούκα
«Ακόμη, κάποιες από τις υποθέσεις της θα «βραχυκυκλώσουν», ενώ θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική στις κινήσεις και τις μετακινήσεις της: Ο κίνδυνος ενός ατυχήματος που θα την κρατήσει μακριά από τις εξελίξεις είναι υπαρκτός.
Τα ...βάσανα της αναμένεται να τελειώσουν ύστερα από δύο χρόνια, όπου μάλιστα η σύνοδος της προοδευμένης Αφροδίτης με τον Ήλιο της «υπόσχεται» σημαντικές και θετικές εξελίξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή
»...
Ατυχώς η Ελληνίδα σταρ αποδείχθηκε εξαιρετικά...υπάκουη στις επιταγές των πλανητών!

Όσον αφορά το σήμερα και τους υπόλοιπους Αιγόκερους της παρέας μας, ο Κώστας Βουτσάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Αγγελική Λάμπρη καλούνται να διαχειριστούν τις επιρροές του Πλούτωνα και του Ουρανού, οι οποίοι οσονούπω θα «πιάσουν» τον γενέθλιο Ήλιο τους. Και μακάρι αυτές οι διελεύσεις να λειτουργήσουν κυρίως σε δημιουργικό επίπεδο, ωθώντας τους σε μοναδικές, όσο και ανατρεπτικές επιλογές.

Οι ηθοποιοί, όπως και οι σκηνοθέτες ή οι εικαστικοί καλλιτέχνες, έχουν ένα σοβαρό πλεονέκτημα σε σχέση με τους «κοινούς θνητούς», να μπορούν δηλαδή να υλοποιούν τις κοσμικές επιρροές μέσα από ρόλους ή τεχνοτροπίες, στα πλαίσια μιας δημιουργικής προβολής, υπερβαίνοντας και αποτρέποντας κατά κάποιο τρόπο τις πιο δυσάρεστες «εφαρμογές». Και μάλιστα, αυτού του είδους οι ενεργειακές προβολές, οδηγούν συνήθως και σε μια μεγάλη επιτυχία, αφού εκφράζουν την εσωτερική αλήθεια του καλλιτέχνη.
Για παράδειγμα, μια δύστροπη παράλληλη επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα μπορούσε να αποδοθεί ως η ενσάρκωση ενός τραγικού ήρωα που η ζωή του διακρίνεται από ακραίες καταστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved