Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους





από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg

Lionel Messi – Ο 13άχρονος πιτσιρικάς που έγινε 24χρονος γίγαντας



mesi

Για 3η συνεχόμενη χρονιά άκουσε το όνομά του στο γκαλά της FIFA που πραγματοποιήθηκε ση Ζυρίχη, σαν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2011 γινόμενος ο 4ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, που κατακτά την «Χρυσή Μπάλα» για 3η φορά.



Στο μικρόσωμο αδύνατο 13άχρονο αγόρι που μετακόμισε από την Αργεντινή στη Βαρκελώνη κόστισε πολύ αυτή η αλλαγή, το ίδιο και η ορμονική θεραπεία που ακολούθησε και πληρώθηκε από την «Barcelona», αλλά αντάμειψε με το παραπάνω την ομάδα του και τον εαυτό του.



Ταπεινός και διακριτικός όπως πάντα, δήλωσε πως θέλει να μοιραστεί το βραβείο του με τον συμπαίκτη του Xavi, εκφράζοντας το θαυμασμό του στον καταπληκτικό αυτόν παίκτη, αλλά και την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα.



Ο ντροπαλός και συστολικός Καρκίνος με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στους Διδύμους, επικοινωνεί θεαματικά όταν έρχεται σε επαφή με τη μπάλα.



Ο τονισμένος 1ος οίκος με τον Ήλιο εκεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και με τη σύνοδο Σελήνης –Αφροδίτης στους Διδύμους, χαρίζει ιδιαίτερο μαγνητισμό και ιδιαίτερη αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Ωστόσο η παρουσία Κρόνου – Ουρανού απέναντι από τη σύνοδο αυτή, τον καθιστά πολύ απρόβλεπτο στις συναισθηματικές του αντιδράσεις.



Ο χειρισμός της μπάλας κάτω από τα πόδια του είναι τόσο ενστικτώδης και ορμητικός, που η σύνοδος Ερμή – Άρη στον Καρκίνο βάζει συνέχεια στοιχήματα υπέρ του, αποκτώντας πολλά χρήματα, που από τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του διογκώνει τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό. Ο Messi ωστόσο παραμένει ένα αίνιγμα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα ξεδιπλωθεί, ολοκληρώνοντας τις ατραξιόν που ακόμα υπολείπονται.



(24/6/1987 Rosario, Santa Fe, Argentina 6.00 am)





Eric Cantona – Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα



eric_cantona

Υπήρξε ο πρώην άσος των γαλλικών γηπέδων, ο «King Eric» στις χρυσές εποχές της Manchester United, και μετέπειτα ηθοποιός, που τώρα περιοδεύει ανεβάζοντας το διάσημο έργο «Ubu enchaine» (Υμπύ Δεσμώτης) του Alfred Jarry.



Με επιστολή του προς όλους τους δημάρχους της Γαλλίας, ζητά την στήριξή τους ώστε να συγκεντρώσει τις 500 υπογραφές κατεβαίνοντας ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας!



Δηλώνοντας διακαώς πως είναι ένας πολίτης που ασχολείται με τα κοινά και αγωνιά για τα καθημερινά βάσανα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια οικογένειες, ασχολείται με το ίδρυμα «Abbe Pierre» παλεύοντας για τους άστεγους.



Το 2010 ζήτησε από τους Γάλλους πολίτες να αποσύρουν μαζικά τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ρόλο των τραπεζών στην χρηματοοικονομική κρίση, αλλά φυσικά η εκστρατεία του δεν είχε απήχηση.



Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα γίνει στα τέλη Απριλίου και οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο στις αρχές του Μαΐου. Το να μαζέψει αυτές τις υπογραφές είναι δύσκολο εφόσον δεν υποστηρίζεται από κανένα κόμμα, αλλά για το φλογερό ταμπεραμέντο του Cantona, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.



Σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο μπορεί να ελιχθεί πολιτικά και μάλιστα με πολλές θεαματικές περιστροφές, όπως έκανε και με τη μπάλα. Αφού εκτόνωσε την ενέργεια της συνόδου Ερμή – Άρη στον Ταύρο στα γήπεδα και μάλιστα με έντονο τρόπο, σκέφτηκε να λειτουργήσει την αντίθεση του Ποσειδώνα διοχετεύοντας την αστείρευτη ενέργειά του στην υποκριτική τέχνη. Με τη Σελήνη στον 6ο οίκο (εργασία) στον Καρκίνο και κυβερνήτη του 6ου οίκου, σε εξάγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα αλλάζει συχνά επαγγέλματα προβάλλοντας διαρκώς τις πρωτότυπες και παθιασμένες ιδέες του. Σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό, καλείται συχνά να απολογηθεί για αυτές, μέσα από σκάνδαλα που δημιουργεί.



Δεν παύει όμως να είναι πρωτοπόρος, επικοινωνιακός και ιδεαλιστής μέσα από το τρίγωνο Ήλιου – Ωροσκόπου (Δίδυμοι – Υδροχόος) και παράλληλα πονόψυχος και ευαίσθητος για το κοινό καλό, μέσα από τη Σελήνη στον Καρκίνο.



Αν λάβουμε υπ όψιν πως το επίμαχο διάστημα προετοιμασίας των υποψηφιοτήτων ο διελαύνων Δίας που κυβερνά το μεσουράνημα του ωροσκοπίου του θα έρθει πάνω από τον Ήλιο του και σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο, ο King Eric μπορεί να ξαφνιάσει τους Γάλλους αλλά και όλους μας, για άλλη μια φορά.
(24/5/1966 Marseille, France 12.30am)





Bryan Ferry – Αναβιώνοντας το «slave to love» με γάμο στα 66 του χρόνια



bryan

Η ψυχή των θρυλικών Roxy Music (οι οποίοι άλλαξαν δεκάδες μέλη, αλλά ποτέ όνομα) Bryan Ferry, παντρεύτηκε την κατά 36 χρόνια μικρότερή του 29 χρονη, Amanda Sheppard.



Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλης εταιρίας, παράτησε τη δουλειά της πριν από 2 περίπου χρόνια και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στο Λονδίνο.



Έτσι κλονίστηκε κάπως η πεποίθηση όσων προέβλεπαν πως η σχέση αυτή δεν είχε μέλλον. Εδώ και λίγες όμως μέρες κάθε αμφιβολία έλαβε τέλος, με τον γάμο τους σε μια ήσυχη και ρομαντική τοποθεσία στα «Turks and Caicos Islands» της Καραϊβικής.



Ο gentleman με τον Ευρωπαϊκό αέρα Γάλλου «bon viveur» αν και Βρετανός, υπήρξε αφοσιωμένος στον πρώτο του γάμο, όσο και στη μουσική.



Με την πρώτη του γυναίκα Lucy Helmore έμεινε 21 χρόνια αποκτώντας 4 γιούς, που χαρακτήρισαν τον πατέρα τους για τον πρόσφατο γάμο, ως «supercool».



Από τις πιο γνωστές συντρόφους του ήταν και η Jerry Hall, με την οποία έβγαινε για δύο χρόνια, πριν τον παρατήσει για τον Mick Jagger.



Ο συντροφικός Ζυγός με την ταξιδιάρικη Σελήνη στους Διδύμους και τον φλογερό ωροσκόπο στον Σκορπιό, διαθέτει μια αξεπέραστη γοητεία η οποία διατηρείται αναλλοίωτη στο χρόνο.



Η σχέση του με τη μουσική είναι ερωτική και ο έρωτας για αυτόν είναι μουσική.



Με τον Ποσειδώνα να δεσπόζει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου (καριέρα –κοινωνική καταξίωση) σε σύνοδο με τον Ήλιο, σε τρίγωνο με τη Σελήνη και σε σύνοδο με τον Ερμή κυβερνήτη του μεσουρανήματος, η έμπνευση είναι αστείρευτη, το ίδιο και η συναισθηματική και διανοητική του δεξαμενή.



Πέρα από αυτό, η σύνοδος Ερμή, Ήλιου, Ποσειδώνα με τον Δία στο μεσουράνημα, μεγεθύνει τόσο την παρουσία του, ώστε να έλκει σαν μαγνήτης.



Το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με Ήλιο, Ποσειδώνα – Δία παραμένει μια παγίδα, που καλείται να ξεπερνά μέσα από την καλλιτεχνική του υπερδιέγερση.



Ο κυβερνήτης του γάμου του Αφροδίτη σε τετράγωνο με τη Σελήνη οικοθετημένη στον οίκο αυτόν, δείχνει πως μόνο όσο μπορεί να εμπνέεται από το συναίσθημά του και να το κάνει μουσική, θα είναι ευτυχισμένος, κάνοντας και τους άλλους γύρω του.



(26/9/1945 Washington UK 11.30 am)
















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved