Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους









από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg_copy






Brigitte Bardot – Νέα εγκωμιαστική βιογραφία για τη θρυλική be-be

BrigitteBardot31

Στα 77 της χρόνια παραμένει επίκαιρη, υπέροχη και αξεθώριαστη. Η ζωή της εμπνέει τους βιογράφους εφόσον μπορούν να γράψουν τόμους γι αυτήν. Η νέα βιογραφία για την θρυλική Bardot έρχεται από τη βιογράφο της Liberation Marie-Dominique Lelievre με τίτλο «Η εκθαμβωτική Brigitte Bardot». Με εμφανέστατη πρόθεση να εγκωμιάσει την Εθνική Star της Γαλλίας, φιλοτεχνεί το πορτρέτο της, θαυμάζοντας την πορεία, την τόλμη και το κουράγιο της.

Έχοντας ασχοληθεί με πολλών τη ζωή, η Lelievre θεωρεί τη ζωή της Bardot την πιο πολυσύνθετη. Φυσικά είναι πολύ εύστοχη, αν υπολογίσει κανείς πως έχει να κάνει με μια γυναίκα σύμβολο, ένα ανεξημέρωτο αγρίμι με αφοπλιστική ομορφιά, που ωρίμασε με τα χρόνια μέσα από τα απανωτά σκανδαλουργήματά της.

Η γατούλα Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους, επικοινωνούσε τη ζωή της σαν ένα πάρτι που διαφήμιζε, για την ξεχωριστή του διασκέδαση.

Έζησε έντονα, ερωτικά, εκρηκτικά, αυθόρμητα και απελπίστηκε από τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο (κατάθλιψη - θάνατος) να κυβερνά τον 12ο (εξαρτήσεις ψευδαίσθηση), και το ακριβέστατο τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα, που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο Θεός όμως δεν έπλασε τη γυναίκα αυτή για να χαθεί τόσο σύντομα και απλά.

Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης την έβγαλε από το αδιέξοδο και η Αφροδίτη στην Παρθένο στον 9ο οίκο κυβερνήτης 5ου και 6ου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, την έκανε να λατρέψει τα ζώα και να τα εξιδανικεύσει, προσφέροντας πάνω από τη μισή περιουσία της για την προστασία και ασφάλειά τους.

Άλλωστε ποιος μπορούσε να αντισταθεί στα αιτήματά της όταν το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μάγευε τους πάντες. Η Αφροδίτη εκτός από κυβερνήτης του ζωδίου της είναι και κυβερνήτης του μεσουρανήματος!

Συνεχίζει την ενδιαφέρουσα και δραστήρια ζωή της με τον 4ο σύζυγό της βιομήχανο Bernard d' Ormale, αγκαλιά με την ακριβή σύνοδο Δία – Ερμή στον 10ο οίκο του μεσουρανήματός της, όπου ο Δίας κυβερνά τον 1ου οίκο (προσωπικότητα) και ο Ερμής τον 7ο οίκο (γάμος).

Άλλη μια βιογραφία λοιπόν για τη μοναδική Γαλλίδα, που έχει αφεθεί στη χορτοφαγία και στα αυθεντικά γηρατειά χωρίς ματαιόδοξες προσμίξεις. Ελπίζουμε να επισημανθεί πως πριν από 42 χρόνια ο Πρόεδρος De Gaulle, δηλώνει πως η Brigitte Bardot φέρνει στη χώρα τόσο συνάλλαγμα, όσο και η αυτοκινητοβιομηχανία Renault!.

(28/9/1934 Paris, 1.15pm)

Beyonce – Αγκαλιά με το πρώτο της παιδί

beyonce-jay-z

Τέρμα η τεράστια κατανάλωση μελανιού για την μυστικοπαθή εγκυμοσύνη – αίνιγμα της Beyonce. H συμπαθής και διάσημη καλλιτέχνης των σύγχρονων χορευτικών hit, κρατάει από προχθές το βράδυ στην αγκαλιά της εκτός από την επιτυχία και τον άνδρα της Jay-Z, και την πολυαναμενόμενη κορούλα της.

Με διάπλατο χαμόγελο μετά από σύντομη καισαρική, έχει όλη τη διάθεση να σιγοτραγουδάει πλέον πάνω από την κούνια της μικρής.

Όσο για τον ευτυχή μπαμπά έκλεισε έναν ολόκληρο όροφο στο νοσοκομείο Lennox Hill πληρώνοντας 1,3 εκατ. δολάρια!

Η μικρή σαν Αιγόκερως με Σελήνη στον Καρκίνο και πιθανότατα ωροσκόπο Παρθένο, έχει μεγάλη ταύτιση με τη μαμά της που είναι Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στο Σκορπιό. Με τη Σελήνη στο μεσουράνημα σε εξάγωνο με Δία, αντίθεση με Πλούτωνα και σε Μεγάλο Τρίγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα, αναμένεται να εκπλήξει τους γονείς της με τα καλλιτεχνικά της και όχι μόνο ταλέντα, αλλά και την ιδιαίτερα ιδεαλιστική και ευαίσθητη φύση της, γεμάτη από υπαρξιακές ανησυχίες.

Η Beyonce από την άλλη, απολαμβάνει τον προχωρημένο Ήλιο της σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία της στο Ζυγό, με τον Δία να κυβερνά τον 5ο οίκο (παιδιά, δημιουργία).

Να τους ζήσει.

Beyonce (4/9/1981 Houston – Texas 4.37am)

Παιδί (7/1/2012 New York 22.45)

Κίμωνας Κουλούρης – H αναβίωση του θράσους και της «μαγκιάς»

1371abab3c4aabc3692f4afcfda574f7_XL

Το παλιό ΠΑΣΟΚ δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε, εκείνες τις «λαμπρές εποχές» της εσκεμμένης επίδειξης δύναμης από βουλευτές και υπουργούς του, σαν τους νταήδες της δεκαετίας του 20’ στου Ψυρρή.

Ένας από τους πρωτοπόρους ασυγκράτητους της μαγκιάς ο Κίμωνας Κουλούρης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, αφού εντοπίστηκε να παραβιάζει δύο κόκκινα φανάρια με την πολυτελή μαύρη μερσεντές του.
Με απύθμενο θράσος που έχει επιδείξει και άλλες φορές δημοσιευμένες από τον τύπο, αντί να απολογηθεί, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς φτάνοντας ακόμα στο σημείο να τους κατηγορεί πως είναι αδιανόητο να δουλεύουν για έναν μισθό της τάξης των 500 και 600 ευρώ!

Όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του αρνήθηκε να τα δώσει και πέφτοντας πάλι στη γνώριμη έξαλλη κατάσταση και πάτησε γκάζι παρασύροντας τον 25χρονο αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στην Τροχαία Καισαριανής και το όχημα με γερανό στο τμήμα. Δίνοντας κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο αστυνομικός μετέβη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για εξέταση.

Οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας πολίτης θα έβγαζε το διήμερο στο αυτόφωρο.

Ευτυχώς όμως το θέμα δεν τελείωσε, εφόσον η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αφού οι δύο ειδικοί φρουροί έστειλαν επιστολή για το περιστατικό.

Ο Σκορπιός που δεν έχει μοχθήσει για την καλλιέργεια του πνεύματος, με πιθανότατα και τη Σελήνη στο Σκορπιό σε σύνοδο με Ερμή και αντίθεση με Ουρανό, περιφέρεται μέσα από απερίσκεπτες κινήσεις, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και εξασφάλιση των συμφερόντων του. Όταν μάλιστα ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Δία και Κρόνο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια διαφυγής από βίαιες, σκληρές, υπερβολικές και ασυνείδητες συμπεριφορές. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας Ηρακλής να αποκεφαλίσει τη Λερναία Ύδρα του θράσους και του παρακράτους.

(1/11/1940 Κέρκυρα)


























©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved