Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους



από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg

Meryl Streep – Με άλλη μια τιμητική διάκριση στο ενεργητικό της



meryl_streep

Είναι σπουδαία ηθοποιός με πανίσχυρη προσωπικότητα, που κερδίζει το θαυμασμό και την εκτίμηση του κοινού και των κριτών, σε κάθε της δουλειά. Με αφορμή την καινούργια της ταινία «The iron lady» στην οποία ενσαρκώνει τη Σιδηρά πρώην πρωθυπουργό της Αγγλίας Margaret Thatcher,το κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου αποφάσισε να την τιμήσει με την Χρυσή Άρκτο, ενώ ανακοίνωσε ένα αφιέρωμα παρουσιάζοντας ταινίες της, στις οποίες άφησε ανεξίτηλα το στίγμα της.



Ο διευθυντής του Φεστιβάλ μίλησε με διθυραμβικά λόγια για αυτή, επισημαίνοντας το ταλέντο της σε όλους τους ρόλους και την έξοχη ερμηνεία της. Για τον ρόλο της Thatcher είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου, ενώ πιθανότατα θα διεκδικήσει και πάλι ένα Όσκαρ, το οποίο έχει κερδίσει 2 φορές στις 16 υποψηφιότητές της.



Ίσως ήρθε ο καιρός για το τρίτο αγαλματίδιο, από το τελευταίο του 1982, αλλά με σκληρή μάχη απέναντι στην πιθανότητα της Glenn Close ως «Albert Nobbs».



Η γλυκιά Καρκίνος του αξέχαστου ρομάντζου «Πέρα από την Αφρική» με ωροσκόπο Λέοντα του συγκλονιστικού «Η εκλογή της Σόφι» και Σελήνη στον Ταύρο του απαιτητικότατου «Music of the heart», έχει μια υπέρλαμπρη κινηματογραφική πορεία.



Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα παράγει την τέχνη που η Σελήνη στο μεσουράνημα σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, την χαρακτηρίζει με πάθος και τελειομανία. Φιγουράροντας παντού και για σε 3 δεκαετίες μέσα από τον τονισμένο 11ο οίκο της, συγχρονίζεται μοναδικά στις ανάγκες των ρόλων με τη σύνοδο Ερμή – Άρη στους Διδύμους. Η άμεση και επιβλητική ερμηνεία της, αξίζει σίγουρα άλλο ένα χρυσό αγαλματίδιο, το οποίο αναμοχλεύεται από το ακριβέστατο τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα της ηλιακής της επιστροφής και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η αντίπαλη υποψηφιότητα. Η ταινία έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου και μπορούμε να την απολαύσουμε για άλλη μια φορά.
(22/6/1949 8.05 am Summit East, New Jersey)





Μπάγια Αντωνοπούλου – Η Ελληνική ομορφιά που θάμπωσε την Κίνα



mpagia

Η 22χρονη που διαπρέπει στο χώρο του modeling, γύρισε στην Ελλάδα από την Κίνα με τον τίτλο της δεύτερης αναπληρωματικής Miss Tourism Europe Queen 2011.



Διακρίθηκε ανάμεσα σε 92 άλλες διαγωνιζόμενες στη διοργάνωση που έγινε στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο της πόλης Xi’an.



Με τα τεράστια σχιστά της μάτια και τις εντυπωσιακές τουαλέτες παρέλασε σαρώνοντας τα βλέμματα με τον καλλιτεχνικό οικογενειακό αέρα που τη διακρίνει. Η εθνική ενδυμασία δημιούργημα του πατέρα της που έχασε πριν 4 χρόνια, γλύπτη και σχεδιαστή μόδας Ρενέ Αντωνόπουλου, ήταν αυτή που σφράγισε τη διάκρισή της.



Η πανέμορφη Ζυγός έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και το styling στον οίκο μόδας που διατηρεί με την μητέρα της, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φύση του ζωδίου της.



Το άστρο της λάμπει στην κορυφή του τριγώνου Σελήνης (Ιχθείς) – Δία (Καρκίνος – Πλούτωνα (Σκορπιός) που της χαρίζει τύχη και αστείρευτες προοπτικές, μέσα από την οικογενειακή παράδοση. Με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη στο Ζυγό, παίρνει επάξια τη σκυτάλη, σκορπίζοντας το φλογερό της ταμπεραμέντο που εκλύει ανεξάντλητη ενεργητικότητα και πάθος για δημιουργία. Ο σκόπελος της αντίθεσης του Δία με Κρόνο και Ποσειδώνα είναι το στοίχημα που βάζει στη ζωή της για να ξεπεράσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις, ακολουθώντας την καλλιτεχνική και ιδεαλιστική διέξοδο. Τα στέμματα στη ζωή της θα είναι πολλά, αν και κάποια αιχμηρά. Καλή της συνέχεια.



(12/10/1989 Ερμιόνη Αργολίδας)





Aretha Franklin – Η βασίλισσα θρονιάζει τον 3ο βασιλιά





aretha_franklin

Ποιος δεν έχει ακούσει τα τραγούδια της, ποιος δεν θυμάται μία εκ των βασιλισσών της soul να τραγουδά, να συνθέτει να παίζει πιάνο και να καθηλώνει με την πληθωρική παρουσία και φωνή της;



H δεύτερη πιο πολυβραβευμένη γυναίκα στην ιστορία των βραβείων grammy με αξιοζήλευτους τιμητικούς τίτλους και μετάλλια, με ασύλληπτα νούμερα πωλήσεων δίσκων, ετοιμάζεται να παντρευτεί για 3η φορά, στα 70 της χρόνια!



Ο εκλεκτός είναι κολλητός της φίλος εδώ και δεκαετίες και λέγεται Willie Wilkerson.



Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της και την επέμβαση που υποβλήθηκε, έχασε πάνω από 40 κιλά και ανανεώθηκε εξωτερικά και εσωτερικά.



Ευδιάθετη και σαρωτική όπως πάντα, δηλώνει στο Associated Press πως ψάχνουν ημερομηνία για το καλοκαίρι και η τελετή θα είναι ανάλογη της ιδιοσυγκρασίας της, δηλαδή εντυπωσιακή, με τουαλέτα μεγάλου γνωστού οίκου, η οποία θα περιφέρεται σε πανάκριβο ιδιωτικό γιοτ.



Η ανυπότακτη Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Καρκίνο, χαρακτηρίζεται από πάθος και αστείρευτη ενέργεια σε ότι κάνει. Ο τονισμένος 7ος οίκος με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ξεδιπλώνει την προσωπική της ζωή με τους Άρη – Δία σε σύνοδο και τους Κρόνο – Ουρανό σε άλλη μία, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη να ευθύνονται για τα αναπάντεχα γεγονότα, τους ξαφνικούς έρωτες και χωρισμούς, τις καθοριστικές συνεργασίες και φυσικά την πληθωρικότατη παρουσία της. Με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του 5ου Ποσειδώνα, έφτασε να έχει μόλις 14 χρόνια διαφορά από τον πρώτο γιο της, ακολουθώντας άλλοι τρεις, αγαπώντας όλα τα συμβάντα της ζωής της μέσα από το τρίγωνο του Ήλιου κυβερνήτη του μεσουρανήματος με τον Πλούτωνα, που της χάρισε και τόση δόξα και πλούτο. Ελπίζουμε στην λαμπρή γαμήλια τελετή ο νέος αγαπημένος της να την απολαύσει τραγουδώντας του με το γνωστό πάθος, το «I Knew You Were Waiting (For Me)».(25/3/1942 10.30 pm Memphis, Tennessee)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved