Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








katerinanew1.jpg

Νίνα Λοτσάρη – Πολύ bla bla και ασταμάτητο cha cha cha



nina_lotsari

H νέα παράσταση της ταλαντούχας καλλιτέχνιδας με τη θεαματική θεατρική παρουσία, τη διαπεραστική φωνή και την καθηλωτική χορευτική κίνηση, έκανε πρεμιέρα στις 30/12 στο Casablanca Music Hall, στο οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.



Όποιος δεν έχει δει τη Νίνα Λοτσάρη στη σκηνή, δεν μπορεί να αισθανθεί το μέγεθος της μαγείας που μπορεί να εκλυθεί.



Τίτλος της φετινής παράστασης «Bla Bla και Cha Cha Cha» πλαισιωμένη από ευφάνταστους καλλιτέχνες, χορευτές, ακροβάτες, μπαλέτα και τους Κρατερό Κατσούλη και Παντελή Καναράκη στο Bla Bla με κείμενα του Παντελή Καναράκη. Σκηνοθετεί ο περίφημος Κωνσταντίνος Ρήγος, ντύνει μουσικά ο Κωνσταντίνος Παγιάτης και αναλαμβάνει την παραγωγή ο έμπειρος Κωνσταντίνος Σκορδάλης.



Με τη Νίνα Λοτσάρη τραγουδά και ο Patrick Guibert, ενώ η παράσταση αναμένεται να έχει την ίδια και γιατί όχι μεγαλύτερη επιτυχία από τις προηγούμενες, αφού επρόκειτο για ένα υπερθέαμα, που κάθε φορά εκπλήσσει από την άψογη ερμηνεία και τις ευφάνταστες προσθήκες.



Δύο μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της είναι πανέτοιμη να βρεθεί στο δεύτερο σπίτι της που είναι το καλλιτεχνικό, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Με τη Λιονταρίσια λάμψη της και τον Άρη στο Λέοντα να ξεχειλίζει από ζωντάνια και ενεργητικότητα, αντιπαρέρχεται τις πιέσεις και τους προβληματισμούς του Κρόνου, που είναι στημένος στη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού της στο Ζυγό, κεραυνοβολώντας και τον ωροσκόπο της στον Αιγόκερω. Διανύοντας ένα καθόλου εύκολο διάστημα γι αυτήν, αφού ο διελαύνων Πλούτωνας καιροφυλαχτεί μπροστά στο γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, η Νίνα ιππεύει τον καλλιτεχνικό της Δούρειο Ίππο, ξεχύνοντας από μέσα όλα εκείνα, που δεν διαπραγματεύεται απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.



Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 η πανέμορφη performer, υπόσχεται με τη συντροφιά της μια αξέχαστη παράσταση.







Steven Tayler – Ο αξημέρωτος γερόλυκος ψάχνει ακόμα για θηριοδαμαστή



erin_brady_steven_tyler

Πασίγνωστος rocker, λάτρης της κοινωνικής ζωής και του γυναικείου φύλου, η ψυχή των Aerosmith με το διθυραμβικό «Dream on», δεν σταματά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Έχει απασχολήσει τον τύπο περισσότερο με την προσωπική του ζωή, παρά με την καλλιτεχνική. Ο ανεξάντλητος showman με μια περιπετειώδη και πολυτάραχη ζωή ανάμεσα στη μουσική, στις ουσίες και στις γυναίκες, ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά τη γυναίκα που έχει σχέση τα τελευταία 5 χρόνια και ακούει στο όνομα Erin Brady. Μοντέλο και αυτή, όπως οι περισσότερες σχέσεις του, είναι 38 ετών, 25 χρόνια μικρότερή του και κυκλοφορούν σαν έφηβοι που απαξιώνουν τα έκπληκτα βλέμματα.



Από τη σχέση του με την playmate Bebe Buell απέκτησε τη διάσημη πλέον Liv Tyler, ηθοποιό και μοντέλο απίστευτης ομορφιάς. Ο πρώτος του γάμος με την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Cyrinda Foxe του χάρισε άλλη μία κόρη ηθοποιό και εύσωμο μοντέλο την Mia Tyler, ενώ ο δεύτερος με τη σχεδιάστρια μόδας Teresa Barrick δύο ακόμα παιδιά, μία κόρη και το μοναδικό του γιο. Σχεδόν 64 ετών ο Tayler συνεχίζει τη ζωή του χωρίς καμία αλλαγή, προσφέροντας και ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στη Brady, στη διάρκεια των διακοπών τους στο Μάουι της Χαβάης. Ο σκληροπυρηνικός Κριός που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου από τα διάφορα ατυχήματα που είχε αλλά και την εξάρτησή του από τις ουσίες, δείχνει να κατευνάζεται μέσα από τη μουσική και τις γυναίκες. Ο Άρης που κυβερνά το ζώδιό του βρίσκεται σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα στο Λέοντα και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, εκφράζοντας απόλυτα τις εκρηκτικές του δραστηριότητες. Τα αποθέματα ενέργειας είναι ανεξάντλητα, παραμένοντας ακλόνητος σε κάθε δυσκολία, όπως η πτώση που του κατέστρεψε το πρόσωπο, πραγματοποιώντας τη συναυλία ατάραχος και σχεδόν τερατώδης. Η ανεξέλεγκτη ορμητικότητα των τετραγώνων με την Αφροδίτη του έδωσε όχι μόνο πολλές σχέσεις, αλλά και εστιασμένες στο modeling, επιβεβαιώνοντας την τεράστια αυτοπεποίθησή του που φούντωνε πεισματικά μέσα από τις πολλές του ανασφάλειες. Παθιασμένος και δυναμικός ισοπεδώνει τις συστολές του τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου και μέσα από την αντίθεση Δία – Ουρανού σαρώνει με τις αλλεπάλληλες κινήσεις του, προς πάσα κατεύθυνση. Καλή του συνέχεια αναβιώνοντας ξανά και ξανά το τραγούδι «I don't wanna miss a thing».



(26/3/1948 Yonkers, New York)
 

Λουκία Ρικάκη – Η μεγάλη απώλεια της πολιτιστικής μας συντρόφου



rikakh

Έφυγε η σκηνοθέτης και συγγραφέας Λουκία Ρικάκη, σε ηλικία 50 χρόνων στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύονταν, παλεύοντας πολύ καιρό με τον καρκίνο.



Απόφοιτος της σχολής Μωραίτη, ταξίδεψε στην Αγγλία για να σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης, Κινηματογράφο, Γραφικές Τέχνες και Φωτογραφία, στο Κολλέγιο Τεχνών Darlington. Εργάστηκε στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο και στο υπουργείο Περιβάλλοντος της Δανίας ως υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων.



Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εκτός από διευθύντρια ήταν και η ψυχή του Διεθνούς Φεστιβάλ Υγείας «Ιπποκράτης» και του Ecofilms της Ρόδου, ενώ δίδαξε ηθοποιούς στο «Εργαστήρι» του Βασίλη Διαμαντόπουλου



Αποτύπωσε στα βιβλία της τη σουρεαλιστική της δεινότητα και την ιδιαίτερη περιγραφική της άποψη. H σκηνοθετική της πορεία ξεκίνησε το 1982, με τον «Περίπατο της Σούζυ», ακολούθησαν αρκετά ντοκιμαντέρ και ταινίες, με αποκορύφωμα το 1994 το «Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις» με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Χωραφά και τη Θέμιδα Μπαζάκα. Μια έξοχη, αλληγορική ταινία, που η μουσική του Zbigniew Preisner την επένδυσε με δέος, χαρίζοντάς της εκτός από την ευρεία αναγνώριση και δύο κρατικά βραβεία.



Η ευαισθησία του Καρκίνου σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο Λέοντα βάζουν τις πρώτες πινελιές στο ρομαντικό και εκθαμβωτικό τρόπο που σκηνοθετούσε.



Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στην Παρθένο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στάθηκε μια καθοριστική όψη για την υγεία της, την οποία διόγκωσε η πιθανότατη αντίθεση της Σελήνης κυβερνήτη του ζωδίου της, με τον Δία. Άνθρωπος με εξαιρετική αντοχή και συναισθηματική δύναμη, εμπνεύστηκε μέσα από το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και εκφράστηκε μέσα από το φαντασιακό υδάτινο τρίγωνο, του Ποσειδώνα με τον Ερμή.



Η καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία με σεβασμό στην τέχνη και αληθινή δημιουργική αγάπη, είναι πλέον μια όμορφη ανάμνηση. Καλό της ταξίδι.



(14/7/1961 Πειραιάς)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved