Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη




katerinanew1.jpg


Monica Bellucci – Η διαχρονική αξία της Ιταλικής ομορφιάς

monica-bellucci_copy

Μετά από την πρόσφατη ολόγυμνη εμφάνισή της στην ταινία «Un été brûlant» (Ένα καυτό καλοκαίρι) του Philippe Garre, η Ιταλίδα καλλονή ντύνεται εκθαμβωτικά, για τη νέα καμπάνια του οίκου D&G.

Αναδεικνύοντας τα ρούχα του περιβόητου οίκου με τις απίστευτες καμπύλες της, υπενθυμίζει πως η ομορφιά της γιγαντώνεται με το χρόνο, διατηρώντας στα 47 της χρόνια ένα υπέροχο κορμί. Έτσι κλείνει και τα ζηλόφθονα στόματα περί κούρασης και ωρίμανσης.

Η αυτοπεποίθησή της σκανδαλίζεται ακόμα περισσότερο, έχοντας δίπλα της την Bianca Balti, που χαρακτηρίζεται σαν διάδοχος της Sophia Loren.

Για μια Ζυγό με Σελήνη στο Λέοντα η επίδειξη της ομορφιάς παραμένει πάντα μια καλοδεχούμενη πρόκληση. Αν προσθέσουμε και τον ωροσκόπο στον Αιγόκερω, τότε γίνεται και θέμα τιμής. Η Monica Bellucci εντυπωσιάζει και αφήνει έκθαμβα τα βλέμματα από όπου και αν περάσει και με ότι και αν καταπιαστεί. Φυσικά δεν είναι τυχαίο αφού και η Αφροδίτη επίσης στο Λέοντα να κυβερνά το ζώδιό της, σε τρίγωνο με Δία και αντίθεση με Κρόνο που κυβερνά τον ωροσκόπο της, δεν κάνει ποτέ λάθος ως προς τις στοχευμένες επιλογές, που έχουν συγκεκριμένο σκοπό και χρονική ακρίβεια. H γοητεία της ξεχύνεται από παντού, ενώ ο Άρης και αυτός στον Λέοντα σε σύνοδο με Σελήνη και εξάγωνο με Ήλιο, κάνει περιζήτητη τη λαμπερή της παρουσία, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα παραπάνω από το προφανές.

(30/9/1964 Citta di Castello, Italy 2.30pm)

Sinead O’ Connor – Τέταρτος γάμος με τον πιο σύντομο χωρισμό



sinead_o_conor

Η διάσημη εκκεντρική Ιρλανδή με την ιδιόμορφη φωνή, που θα μείνει αξέχαστη για την ερμηνεία της στο επίσης αξέχαστο «Nothing compares to you», παντρεύτηκε για τέταρτη φορά και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της στις 8/12/. Ο κατά 7 χρόνια μικρότερός της Barry Herridge ήταν ο εκλεκτός, τον οποίο γνώριζε ένα μήνα και με τον οποίο χώρισε μέσα σε 18 μέρες.

Για να εκφράσει τη χαρά της για το γάμο της, ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι της, ενώ παράλληλα φορούσε και ένα μπλουζάκι της Διεθνούς Αμνηστίας για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από τη στιγμή που ιδρύθηκε.

Ο γενικότερος μη συνηθισμένος τρόπος έκφρασής της δεν ήταν αποδεκτός από το στενό φιλικό περιβάλλον του αγαπημένου της, που ασκούσε έντονη πίεση εναντίον της.

Οι κοντινοί φίλοι του συζύγου της άρχισαν να του βάζουν ιδέες πως ο αστραπιαίος γάμος δεν ήταν και το πιο έξυπνο από μέρους του και οι διαπληκτισμοί δεν άργησαν να έρθουν.

Η φιλελεύθερη Τοξότης όμως στην ιδέα πως θα τον εγκατέλειπαν όλοι οι δικοί του άνθρωποι, προτίμησε να το κάνει εκείνη, μη θέλοντας να του στερήσει την προσωπική του ζωή, αλλά και γιατί δηλώνει πως τον αγαπάει πολύ ώστε να τον φυλακίσει.

Η ατίθαση και αξημέρωτη Sinead δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα, αλλά είναι σίγουρα μια ασυνήθιστα αφοπλιστική και αυθεντική παρουσία.

Σαν Τοξότης με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Δία σε εξάγωνο με τον Άρη, γίνεται η προτομή της πρωτοτυπίας και του ενθουσιασμού, ενώ χαρακτηρίζεται από καλοπροαίρετη κρίση που απεχθάνεται τις μικρότητες και τους καθωσπρεπισμούς. Με την Αφροδίτη επίσης στον Τοξότη σε Ταυ - τετράγωνο με Κρόνο – Ουρανό και Πλούτωνα, δεν θα μπορούσε να εγκλωβιστεί σε οτιδήποτε που δεν αναγνωρίζει την εκρηκτική της συναισθηματική δύναμη χωρίς να προτίθεται να πείσει γι΄αυτήν.

Η συναρπαστική από κάθε άποψη καλλιτέχνης, έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει τις ζωές των άλλων, αλλά στην περίπτωση του Barry Herridge δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ.

«I Do Not Want What I Haven't Got» είναι το μότο της και μακάρι ο αγαπημένος της να το καταλάβει και να γκρεμίσει τα κατεστημένα.

(8/12/1966 Dublin, Ireland)

Lady Gaga – Προκαλώντας και τη βοηθό της

Lady-Gaga

H Lady Gaga ή αλλιώς η Ιταλικής καταγωγής Stephanie Joanne Angelina Germanotta, μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά δικαστικές, αφού η πρώην βοηθός της Jennifer O'Neil κατέθεσε αγωγή εναντίον της.

Από ότι φαίνεται η βοηθός δεν άντεξε την Lady κατηγορώντας την για πολλά συμπεριλαμβάνοντας και τις υπερωρίες της, τις οποίες κοστολογεί με 380.000 δολάρια.

Το ποσό ακούγεται εξωφρενικό, αλλά δικαιολογείται από τις εφιαλτικές περιγραφές του χαρακτήρα και τις παράλογες απαιτήσεις της … κυρίας της.

Στον ένα χρόνο που έμεινε μαζί της βρίσκονταν πίσω από την επικοινωνιακή γκλαμουριά χωρίς προφανώς να αμείβεται ανάλογα, αλλά την ανέχονταν και δυσανάλογα.

Φυσικά οι εκπρόσωποι της λαίδης, διαψεύδουν όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζοντας το έγγραφο εντελώς ανούσιο. Όταν όμως πρόκειται για μια Κριό με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στο Σκορπιό στον 12ο οίκο, παρόμοιες κατηγορίες χρειάζονται οπωσδήποτε μια δεύτερη σκέψη.

Από τη μία έχει όλο το σθένος να στηρίζεται στον εαυτό της και να μάχεται πεισματικά για κάθε τι. Καλύπτοντας όμως τις συναισθηματικές της εκρήξεις και τα ξεσπάσματα της Σελήνης στο Σκορπιό παρασκηνιακά, χαρακτηρίζεται από άμετρες ενέργειες και επιθυμίες.

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό, την ωθεί σε όλους τους φαντασμαγορικούς εκκεντρισμούς, τους οποίους ο κυβερνήτης του ζωδίου της Άρης στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ήλιο, τους κάνει εμμονικούς.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού γίνεται το απόλυτα γοητευτικό αξεσουάρ της ασυνήθιστης προσωπικότητας που πλασάρει. Ωστόσο η ηλιακή της επιστροφή ως τα επόμενα γενέθλιά της αλλά και οι μετέπειτα αστρολογικοί συνδυασμοί της επιφυλάσσουν πολλά απροσδόκητα, που με πρωταγωνιστή τον Ήλιο της καραδοκούν να την εκθέσουν και μάλιστα καθόλου ανούσια.



(28/3/1986 Yonkers, New York 10.55pm)




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved