Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη




katerinanew1.jpg








































Brad Pitt – Γενεθλίασε οικογενειακώς ο απανταχού star

brad_pitt

Με Ήλιο, ωροσκόπο και κυβερνήτη αυτών σε ζώδια της φωτιάς, ο Brad Pitt ξέρει πώς να δημιουργεί εντυπώσεις. Γιόρτασε στο Las Vegas τα 48α γενέθλιά του μαζί με την Angelina Jolie και τους δύο γιούς τους, παρακολουθώντας την παράσταση του Cirque du Soleil με τίτλο «Michael Jackson: The Immortal World Tour».

Ο πολυσυζητημένος γόης έχει αρκετούς λόγους να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος, αφού εκτός από τον αστείρευτο έρωτα με την Angelina Jolie και την οικογενειακή τους ευτυχία, είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία του «Moneyball» καθώς και για το βραβείο του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών.

Ο μελιστάλαχτος Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό ανεμελιάς και ευθύνης, με 4 προσωπικούς πλανήτες στον Αιγόκερω. Ο ακαταμάχητος αυτός συνδυασμός που εναλλάσσει άψογα το παιδί με τον άνδρα, του δίνει εδώ και χρόνια την πρωτιά στους πιο sexy άνδρες στον πλανήτη. Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης στον Αιγόκερω εκτός από ερωτικό τον κάνει και δαιμόνια επιχειρηματικό και προσγειωμένο. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα διογκώνει τις φιλοδοξίες του μέσα από ένα πρακτικό νου, άκρως επιλεκτικό αλλά και πρωτότυπο και φευγάτο. Έτσι άφησε τη μία φύση του και απομακρύνθηκε από το παλιομοδίτικο συντηρητικό στυλ της σχέσης με την Aniston, αποδεχόμενος το εκκεντρικό μοντέλο της οικογένειας με την Angelina Jolie.

Είναι ο άνδρας που δεν μπορείς να βαρεθείς εύκολα που με το τετράγωνο Άρη – Δία με τον Δία κυβερνήτη του ζωδίου και του ωροσκόπου του, εγγυάται πως θα παλέψει για τη διάρκεια της φήμης και των απολαβών του, σε όλα τα επίπεδα και θα είναι πάντα νικητής.

Χρόνια του Πολλά λοιπόν και σε αντίθεση με την αγαπημένη του, που δηλώνει πως εγκαταλείπει την υποκριτική τέχνη και τις ταινίες, εκείνος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις οθόνες μας με την ίδια αντισυμβατική νοοτροπία και το ίδιο αξεπέραστο βλέμμα, που αλληλοδιαδέχεται την αφέλεια και τη σιγουριά.

(18/12/1963 Shawnee, Oklahoma 6.31am)

Cesaria Evora - Έφυγε η ξυπόλητη ντίβα με τη χρυσή καρδιά και φωνή

cesariaevora

H υπέροχη φωνή της σίγησε για πάντα, αφού η καρδιά της δεν άντεξε ένα χρόνο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Παρίσι.

Η ταλαιπωρία άρχισε από τα παιδικά της χρόνια που ενώ έμεινε ορφανή, η μητέρα της δυσκολεύονταν να τη ζήσει δίνοντάς της στο ορφανοτροφείο που έμαθε να τραγουδά. Φυσικά το ταλέντο ήταν αυθύπαρκτο και ξεδιπλώθηκε στο χρόνο.

Η παγκόσμια φήμη της δεν την άλλαξε καθόλου, τραγουδώντας ξυπόλητη και δημιουργώντας μια ιδιομορφία που δήλωνε την απαξίωσή της για τα χρήματα και την φανταχτερή ζωή.

Η ξυπόλητη ντίβα ήταν το προσωνύμιο που την ακολουθούσε παντού, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων της άγγιζαν αστρονομικά ποσά.

Η Αφρικανή τραγουδίστρια της λύπης και της νοσταλγίας ξεπέρασε τον σκόπελο της συνόδου Κρόνου – Ουρανού σε τετράγωνο με τον Ήλιο της, των δύσκολων παιδικών της χρόνων. Μέσα από τη Σελήνη στο Σκορπιό βίωσε τις εμπειρίες του να τραγουδά στα μπαρ του λιμανιού Mindelo στα 16 της χρόνια και με τον Άρη στον Κριό πάλεψε για την επιβίωσή της. Με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα έγινε πόλος έλξης των καταφρονεμένων όλου του κόσμου μαγνητίζοντας με τη φωνή και τα τραγούδια της το κοινό όλων των τάξεων, καταφέρνοντας να μεταμορφώνει κάθε σκληρή πραγματικότητα σε δέος.

Καλό της ταξίδι.

(27/8/1941 Mindelo, Cape Verde)

Tom Cruise – Η επιτυχία που δεν σταματά στο χρόνο

tom_cruise

Κυκλοφόρησε στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η 4η συνέχεια των «Επικίνδυνων αποστολών» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise στο ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt, παίρνοντας διθυραμβικές κριτικές. Την ταινία εκτός από την εξαιρετική ερμηνεία του Cruise κάνει συναρπαστική, η σκηνοθετική πινελιά του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ Brad Bird. Όλα είναι εντυπωσιακά και τόσο καλά δοσμένα, που γίνονται πιστευτά ακόμα και εκείνα που ξέρουμε πως δεν υπάρχουν. Οι τρεις πρώτες ταινίες έχουν ξεπεράσει παγκοσμίως τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Tom Cruise ανανεώνει τη φήμη του και φυσικά και την τσέπη του! Στα 49 του χρόνια δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του «Cocktail » ή του «Top Gun», αντίθετα μάλιστα είναι πιο αρρενωπός και πιο παραστατικός.

Η επαγγελματική του πορεία σημείωνε πάντα άνοδο όπου και αν συμμετείχε, έχοντας το άστρο του Μεγάλου Τριγώνου Ήλιου – Δία – Ποσειδώνα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα!

Με αυτή την όψη ανέβηκε χαλαρά τα καλλιτεχνικά σκαλιά κρατώντας αυτή τη στιγμή στα χέρια του 3 Χρυσές Σφαίρες έχοντας προταθεί και 3 φορές για Όσκαρ.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ισχυροποιεί τη θέλησή του, έλκοντας ακόμα περισσότερο την επιτυχία. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στο Λέοντα να προσδίδουν λάμψη, αμεσότητα και άφθονο ταλέντο στις ερμηνείες του, ο γοητευτικός γλυκούλης που ψηφίστηκε κατ’ επανάληψη μέσα στους ομορφότερους άνδρες του κόσμου, παραμένει επίκαιρος, όμορφος και επιτυχημένος.

(3/7/1962 Syracuse, New York 12.05pm)










©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved