Μίλα Γιόβοβιτς - Ωραία και ασταμάτητη!

Ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, μουσικός και ό, τι ακόμη... προκύψει
Παπασταύρου Λίντα
Μίλα Γιόβοβιτς - Ωραία και ασταμάτητη!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια γυναίκα με αντίθεση Ήλιου-Άρη είναι σίγουρα «σκληρό καρύδι». Και η Μίλα Γιόβοβιτς φροντίζει να το αποδεικνύει τόσο με τον τρόπο ζωής της, όσο και με τους δυναμικούς της ρόλους στις ταινίες που την ανέδειξαν.

Έξυπνη και αποφασιστική, με «άγνοια κινδύνου, αξιοποίησε επιπλέον την «καπατσοσύνη» των τριών πλανητών στους Διδύμους και τη θέση του Δία στο 10ο οίκο του ωροσκοπίου της (ως αστρικός σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη).

Παράλληλα, υποστηρίζει με κάθε τρόπο την πολυπραγμοσύνη του ζωδίου της.

Ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, μουσικός και ό, τι ακόμη... προκύψει, γεννήθηκε στις 17/12/75 (ώρα 17:15) στο Κίεβο της Ουκρανίας και με τα πλούσια προσόντα της, σε συνδυασμό με την απαραίτητη τύχη έμελλε να «κυριεύσει» την διεθνή show biz.


jovovich

Η ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που επισημαίνεται και από την αντίθεση του αστρικού Μεσουρανήματος με τον Κρόνο.

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο σε αντίθεση με το Δία και σε σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό, επέδρασε άμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική της κατάσταση αφού σε ηλικία πέντε ετών μετανάστευσε με την οικογένεια της στην Καλιφόρνια.

Και η πορεία των διαδοχικών μεταμορφώσεων ξεκίνησε...

Οι γονείς της χώρισαν αμέσως μετά και η μικρή Μίλα εγκατέλειψε τελικά το σχολείο στα 12 της χρόνια για να γίνει μοντέλο.

Περνώντας μια εξαιρετικά ταραγμένη και παραβατική εφηβεία κατόρθωσε τελικά να κλέψει την παράσταση κάνοντας φωτογραφήσεις με τους «μαιτρ» του είδους. Σε αυτό εκτός από το Δία και τους ...λοιπούς συγγενείς, βοήθησε και η αστρική Δήμητρα σε αντίθεση με την τροπική Αφροδίτη στον 5ο οίκο.

Δεν άργησε να μπει και στο χώρο του θεάματος και η πρώτη της μεγάλη στιγμή ήταν η συμμετοχή της στη συνέχεια της «Γαλάζιας Λίμνης», όπου η σύγκριση με την πρώτη διδάξασα Μπρουκ Σηλντς ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές της.

Η διεθνής καταξίωση ήρθε με το «Πέμπτο Στοιχείο» του Λυκ Μπεσόν, τον οποίο παντρεύτηκε λίγο μετά. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά το μυστήριο το...γιόρτασαν με μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Στο μεταξύ ο πατέρας της μπήκε στη φυλακή για πέντε χρόνια εξ αιτίας της συμμετοχής του σε παράνομο κύκλωμα ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης (ο αστρικός Δίας στους Ιχθύες σε τ-τετράγωνο με Ήλιο-Άρη και Πλούτωνα).

Η ροπή της σε «περίεργους» ρόλους και μάλιστα σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ψυχολογικά θρίλερ και ταινίες τρόμου οφείλεται ...προφανώς στη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο Σκορπιό, η οποία αποτυπώνει επί της οθόνης όλα αυτά που περιορισμένα στα στενά πλαίσια μιας καθημερινότητας δεν θα είχαν που και πως να εκδηλωθούν, χωρίς μηδενιστικές και ακραίες συνέπειες.

Το έχω ξαναγράψει αλλά δοθείσης της ευκαιρίας δεν μπορώ να μην επισημάνω για μια ακόμη φορά πόσο τυχεροί είναι οι ηθοποιοί που μπορούν να ενσαρκώνουν ρόλους οι οποίοι εδρεύουν μέσα τους, ξορκίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες της εκδήλωσης τους σε κάποιον άλλον ευαίσθητο τομέα της ζωής τους. Από την μια βιώνουν υπερβατικά την αλήθεια τους και από την άλλη με αυτό το δεδομένο πάνε «καρφί» προς την επιτυχία.

Η ίδια όψη βέβαια, σε συνδυασμό με την αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη, περιγράφει ικανοποιητικά το πόσο ...περπατημένη είναι η Μίλα Γιόβοβιτς και ότι οι απαιτήσεις της δεν μπορούν να καλυφθούν καθόλου εύκολα.

Η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού της Ωροσκόπου με τη Σελήνη και τη Δήμητρα, της έδωσε τα «κλειδιά» της πρόσβασης στο πλατύ κοινό, τονίζοντας παράλληλα και τη λειτουργικότητα του τροπικού Ποσειδώνα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Εδώ είναι που «κρύβεται» η καλλιτεχνική υπόσταση της Γιόβοβιτς.

Η επίσης «κρυφή» σύνοδος ακριβείας του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Ποσειδώνα ήταν ακόμη μια ουσιαστική πινελιά στο καλλιτεχνικό της status, αφού ο μικρός ...κλεφτάκος κάνει αντίθεση με τον Ωροσκόπο της, έχει δηλαδή μια διευρυμένη αρμοδιότητα στις επιλογές της, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές.

Με «γεμάτους» τον 6ο και το 12ο οίκο ακολουθεί πλέον έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ κάνει συχνά γιόγκα και διαλογισμούς.

Μιλά τέσσερεις γλώσσες και γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Παράλληλα είναι «φαν» των επιστημονικών περιοδικών και υποστηρίζει με σθένος τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης.

Δεν έχει αφήσει τίποτα η ...τρελό-Τοξοτίνα!

Σήμερα πάντως και ύστερα από πολλές περιπέτειες στην προσωπική της ζωή είναι (για μια ακόμη φορά) παντρεμένη με το σκηνοθέτη του Resident Evil (γνωρίστηκαν στα γυρίσματα τoυ πρώτου από τη σειρά ταινιών που πρωταγωνιστεί η Milla) και Ιχθύ Πωλ Άντερσον και έχουν μια κόρη, την Σκορπίνα Έβερ Γκάμπο Άντερσον.

Άντε να δούμε πόσο θα... αντέξει, αφού είναι δεδομένο πως δεν είναι «κορίτσι για σπίτι» κι αν το πιστέψει κακό του κεφαλιού της! Γιατί με τέτοιο ωροσκόπιο η ζωή της επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις και «γυρίσματα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved