Η Μάχη των "Πρωινάδικων"

Περίεργη μέρα διάλεξαν για την πρεμιέρα τους η Ελένη Μενεγάκη και το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Περίεργη μέρα διάλεξαν για την πρεμιέρα τους η Ελένη Μενεγάκη και το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου. Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δεν είναι και ότι το καλύτερο για μια ομαλή εξέλιξη χωρίς προβλήματα στην τηλεοπτική σαιζόν που ακολουθεί, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου. Η όλη εικόνα στους ουρανούς παραπέμπει μάλλον σε ...θρίλερ η σε «βαριές κι ασήκωτες» παραγωγές.
Ωστόσο, τουλάχιστον ως προς τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, η «Ωραία Ελένη» δείχνει να έχει ουσιαστικό πλεονέκτημα, αφού γνωρίζει ...απέξω κι ανακατωτά τους δύο «κακούς» του ζωδιακού. Στο γενέθλιο χάρτη της έχει μια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, η οποία την έχει βοηθήσει ουσιαστικά στη διάρκεια της παρουσίας της στα media και το «επαγγελματικό» στήσιμο της δημόσιας εικόνας και της καριέρας της. Όσο για τον Πλούτωνα, οι «συγγενικοί» του δεσμοί με την έμπειρη παρουσιάστρια είναι μάλλον προφανείς, λόγω ζωδίου (Σκορπίνα, γαρ...).
Έτσι η Ελένη Μενεγάκη παρά τα όποια προβλήματα που θα προκύψουν είναι σε θέση να αξιοποιήσει την εμπειρία της και τουλάχιστον να σταθεί αξιοπρεπώς στη μάχη της πρωινής ζώνης.
Στα υπέρ της καταλογίζεται και η συναστρία του ωροσκοπίου της φετινής πρεμιέρας με το δικό της, που αν μη τι άλλο είναι αρκετά «δυνατή».
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο Σκορπιό στον 1ο οίκο τη χρήζει αυτόματα πρωταγωνίστρια της χρονιάς-τόσο ευχάριστα, όσο και δυσάρεστα-ενώ και η Σελήνη στον Ταύρο στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου ανταποκρίνεται στον Ήλιο της οικοδέσποινας του «Καφέ», που βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο.

Αντίθετα, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου (Ζυγός και Αιγόκερως αντίστοιχα) καλείται να κοντράρει την περιοριστική επιρροή του Κρόνου, χωρίς να έχει καμιά ουσιαστική υποστήριξη και το πιθανότερο είναι πως η ευφάνταστη ελεύθερη πτώση στους αιθέρες θα έχει μια εξαιρετικά ανώμαλη προσγείωση στην ...αρένα της AGB.
Δεν αποκλείεται να ξεσπάσει και κάποια-καταλυτική ως προς την πορεία της εκπομπής-κόντρα μεταξύ τους αφού ο Αιγόκερως της παρέας βλέποντας το ...κακό να πλησιάζει θα επικεντρωθεί περισσότερο στη δική του ανάδειξη.
Η μόνη ελπίδα των δύο παρουσιαστών είναι να «μετρήσουν» οι αστρικές θέσεις των πλανητών (τότε ο Κρόνος «μετακομίζει» στην Παρθένο) κάτι που θα παραπέμψει την ...γκαντεμιά τους στο 2012.

Πάντως, όσον αφορά συνολικά την έκβαση των συγκρούσεων στα ...πεδία των μαχών της πρωινής ζώνης η προσθήκη των έτερων «μονομάχων» του Mega, (του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά) αναμένεται να αλλάξει εντελώς το τηλεοπτικό τοπίο. Οι δύο νιόπαντροι δεν θα κουβαλάνε το βαρύ φορτίο του Κρόνου και του Πλούτωνα και αν μάλιστα η εκπομπή τους ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου όπως έχει προγραμματιστεί, τότε έχει το σαφές προβάδισμα στις προτιμήσεις του κοινού.

Παρότι δεν βρίσκεται στην ίδια ζώνη, θεωρώ απαραίτητο να προσθέσω ότι σε τροχιά ...τίτλου βρίσκεται σίγουρα και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία «φρόντισε» να ξεκινήσει την εκπομπή της κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.

Φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να προσμετρηθούν και τα προσωπικά ωροσκόπια των εκάστοτε παρουσιαστών η δημοσιογράφων, τα οποία μπορούν να γείρουν αποφασιστικά την πλάστιγγα προς την επιτυχία η την αποτυχία. Και δυστυχώς σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο εξωτερικό, στην Ελληνική show biz τα αστρολογικά δεδομένα των πρωταγωνιστών της τις περισσότερες φορές παραμένουν ένα επτασφράγιστο μυστικό... Με αποτέλεσμα να είναι τελικά πολύ πιο ασφαλές να γίνουν εκτιμήσεις για την πο
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved