Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους





από την Κατερίνα Σαλωνίκη

















katerinanew1.jpg_copy















































Elizabeth Taylor – Τόσα κοσμήματα που δεν «κόσμησαν» τελικά




elizabeth_taylor

Η πληθωρική αξέχαστη ηθοποιός, διέθετε εκτός πολλών άλλων, μία από τις πιο πλούσιες συλλογές κοσμημάτων. Σε πρόσφατη τετραήμερη δημοπρασία του οίκου Christie's, τα κοσμήματά της πουλήθηκαν σε ασύλληπτες τιμές, πολύ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του οίκου. Διαμάντια, μαργαριτάρια, σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια, τα περισσότερα φυσικά χαρισμένα από τον Richard Burton με πολλές αφορμές, όπως οι γάμοι τους, οι πρεμιέρες ταινιών της, ακόμα και γιατί τα μάτια της του φάνταζαν μια μέρα πιο μωβ από ότι ήταν!




Πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται το ποσό των εσόδων από την επιθυμία της να δημοπρατηθούν τα κοσμήματά της μετά θάνατον, για να έχουν «ένα καλό σπιτικό». Εκτός από τα κοσμήματα, δημοπρατούνται και περίπου 400 ρούχα, φορέματα και αξεσουάρ που φορούσε σε πρεμιέρες και τελετές βραβείων, ενώ τα εισιτήρια πριν τη δημοπρασία είχαν εξαντληθεί. Η αείμνηστη Taylor σαν Ιχθείς με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στο Σκορπιό σε τετράγωνο με Δία, χαρακτηρίζονταν από μια αφελή επιπολαιότητα, η οποία σπαταλιόνταν συνεχώς με διάφορους τρόπους. Η σχέση της με το χρήμα ήταν άκρως ερωτική, ενώ η αντίθεση Ήλιου – Ερμή – Άρη με τον Ποσειδώνα, στάθηκε το συνεχές δέλεαρ, που την εξασθενούσε ψυχολογικά. Σε όλο αυτό η ακριβέστατη σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού έφερνε τις ραγδαίες σχέσεις της, που κοσμούσαν το λαιμό και τα χέρια της με τα πανάκριβα κοσμήματα που είχε συλλέξει. Η συναισθηματική όμως ένταση του τριγώνου Σελήνης – Πλούτωνα στριμώχτηκε μόνο σε προσωπικό επίπεδο και η φιλανθρωπική της Ιχθυακή ευαισθησία δεν περίσσεψε για να δωρίσει ένα ποσό από την πώληση των κοσμημάτων της σε όσους το έχουν ανάγκη. Προτίμησε τα κοσμήματά της να βρουν ένα καλό σπιτικό, από το να δημιουργήσουν κάμποσα άλλα. Αυτό εστί Ποσειδώνια αδυναμία.


(27/2/1932 London, UK 2.15 am)

Νίκος Χατζηνικολάου – Εκφράζοντας τη δίκαιη οργή του

xatzinikolaou

Ξέσπασε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ! Αποκαλώντας τους καραγκιοζάκια που θα έπρεπε να ντρέπονται, κωμικούς τύπους και θεομπαίχτες που δεν αισχύνονται, αναφέρθηκε στον υποσιτισμό των παιδιών στα σχολεία και σε πολλά άλλα συμβάντα. Μίλησε επιτακτικά για οικειοθελή προσφορά και συμβολή τους για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ τους κατηγόρησε ευθέως για την υπαιτιότητά τους στο σημερινό χάλι της χώρας. Ο γενικότερα χαμηλών τόνων συμπαθής και επιτυχημένος δημοσιογράφος, έχει δείξει στη μακρά πορεία του πως δεν χαρίζεται σε κανέναν διατηρώντας το διακριτικό προφίλ του αλλά και την αξιοπρέπειά του με ένα αδιαπραγμάτευτο ήθος. Ο φιλειρηνικός Ζυγός στο ζώδιο με το αέρινο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου χρησιμοποιεί τη διπλωματία για να εξισορροπήσει τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ η μεθοδικότητα της σκέψης δεν αφήνει περιθώρια για επιπόλαιες και ακραίες συμπεριφορές.



Η αντίθεση Άρη – Κρόνου δίνει διαστάσεις στην αυστηρότητα που εκπέμπει, εκδηλώνοντας οργή απέναντι σε κάθε τι που η Ζυγίσια φύση του θεωρεί άδικο. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να θεωρεί δεδομένη την έκφραση της αλήθειας και όχι το κουκούλωμα αυτής, εκφράστηκε με ιδεαλισμό και χωρίς ανάλατες υπεκφυγές. Αν το καλοσκεφτούμε, ό, τι και να πει κάποιος για μια προφανή κατάσταση όπως αυτή, δεν έχει πάντα την ίδια βαρύτητα. Και ο νοών νοείτο..



(9/10/1962 Αλεξανδρούπολη)

Jennifer Aniston & Justin Theroux – Από το άρμεγμα στο τάισμα



aniston_theroux

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα γυρίσματα της ταινίας «Wanderlust», στην οποία πρωταγωνιστούν, ενώ εκείνος της έδειχνε πώς να αρμέγει μία κατσίκα.



Οι ερωτικές της περιπέτειες αμέτρητες και η ατυχία της στο να αράξει κάπου κόντεψε να γίνει ανέκδοτο. Παρόλα αυτά ψηφίστηκε σαν η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών από τους αναγνώστες του Mens Health παραμερίζοντας πολλές άλλες, μαζί και την αγαπημένη του πρώην συζύγου της Angelina Jolie που βρέθηκε στο νούμερο 10. Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι αχώριστοι και περιμένουν τη γέννηση δύο μωρών μετά από μήνες εντατικής ειδικής θεραπείας. Οι φωτογραφίες στον ξένο τύπο με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα δίνουν και παίρνουν και έτσι το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.



Με τους Ήλιους τους σε αντίθεση και τις Σελήνες σε τρίγωνο (από ζώδια), με τρίγωνες Αφροδίτες και με άλλες χαρακτηριστικές όψεις, το ζευγάρι δείχνει να βαδίζει προς μια δρομολογημένη ζωή. Τα στοιχεία του αέρα και της φωτιάς που τους ενώνουν θαυμάσια, φουντώνουν διαρκώς την προσπάθεια προς κάθε τι που θα τους επιτρέπει να φλέγονται μαζί. Ο Ουρανός από την άλλη, κυβερνήτης του 5ου οίκου (έρωτας, παιδιά) αλλά και του Ήλιου της Jennifer, της έφερε την ξαφνική διπλή ή μάλλον τριπλή ευτυχία. Σε όλο αυτό καθόλου αμέτοχη η Αφροδίτη από τον Κριό, κυβερνήτη του ωροσκόπου της η οποία παρόλο που απέχει αρκετά ακόμα από το σκηνικό, σύντομα θα αποδώσει το ρόλο της. Λέτε να ισοφαρίσει σε παιδιά την οικογένεια του πρώην της;





Jennifer Aniston (11/2/1969 Los Angeles 22.22) Justin Theroux (10/8/1971 Washington)








©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved