Απόστολος Γκλέτσος - Ή αυτοί ή εγώ!

Εξαιτίας των όσων, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου, διαδραματίστηκαν, βρέθηκε στο νοσοκομείο
Παπασταύρου Λίντα
Απόστολος Γκλέτσος - Ή αυτοί ή εγώ!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Από την στιγμή που ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, άνοιξε... μεγάλες πληγές, αφού ο «ηρωικός» χαρακτήρας του δεν συνάδει με τους συμβιβασμούς του τύπου «κλείνω τα μάτια» που συνηθίζονται στην πολιτική, από τα προεδρικά μέχρι τα δημαρχιακά μέγαρα.

Με αιτία και αφορμή τα όσα σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου διαδραματίστηκαν στην «Παραμυθούπολη» της Στυλίδας, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να αποκαλύψει όχι μόνον τις «βρωμιές» στον Δήμο του αλλά και το χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του.

«Πάντως, η πιο κρίσιμη περίοδος για τον ίδιο είναι από τα γενέθλια του και μετά, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όταν και θα κλείσει τον κύκλο της η Ηλιακή Επιστροφή του 2011.

Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός θα τον πρεσάρουν ασφυκτικά, απαιτώντας λύσεις εδώ και τώρα. Από τη στιγμή βέβαια που «τρέφεται» με οράματα και οι κόντρες αντί να τον λυγίζουν τον θεριεύουν περισσότερο, η κρισιμότητα δεν έγκειται τόσο στις έξωθεν πιέσεις και τις όποιες συγκρούσεις με την εξουσία αλλά στη συμπεριφορά και τις επιλογές των «δικών» του ανθρώπων, των «παιδιών» του»...

Αυτά και πολλά ακόμη έγραψα για τον Απόστολο Γκλέτσο στο άρθρο «Ο Ελ Σιντ της Στυλίδας», στις αρχές του χρόνου τότε που είχε πάρει τους δρόμους για τα διόδια. Και στο πέρασμα του χρόνου δείχνουν να επιβεβαιώνονται απόλυτα.

Σε αυτό «βοήθησε» και η πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη, η οποία «έπιασε» την γενέθλια σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο αλλά και τον γενέθλιο αστρικό Κρόνο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι στους Ιχθύες. Και οι ημέρες που ακολουθούν (σε μια εβδομάδα περίπου) είναι αρκετά κρίσιμες, αφού ο διελαύνων Άρης στην Παρθένο θα «πιάσει» με την σειρά του την κρίσιμη περιοχή της 18ης μοίρας του μεταβλητού σταυρού. Για τότε τοποθετούν οι πλανήτες ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών με συμφέροντα και «σκοτεινούς» κύκλους.

Όταν ο ίδιος λέει «ή αυτοί ή εγώ», το εννοεί και σε κάθε περίπτωση ο αγώνας του θα είναι δύσκολος. Και δεν είναι μόνον ο Άρης που θα ξαναπεράσει από την «διακεκαυμένη» ζώνη ακόμη δύο φορές μέχρι το καλοκαίρι. Είναι και η προοδευμένη Σελήνη στον Ζυγό που σε δύο μήνες θα βρεθεί ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Άρη στον 4ο οίκο, ορίζοντας μια επιπλέον περίοδο εντάσεων με οικεία πρόσωπα, είναι και το επερχόμενο τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο του, μια σαφής ένδειξη μεγάλων ανατροπών αλλά και σχετικά δύσκολη όψη αναφορικά με την υγεία του.

Βάστα γερά Απόστολε!

.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved