Amy Lee - Η φωνή των Evanescence

Η frontwoman των Evanescence γεννήθηκε στις 13/12/81
Παπασταύρου Λίντα
Amy Lee - Η φωνή των Evanescence

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Evanescence» τον περασμένο Οκτώβριο, ύστερα από πέντε σχεδόν χρόνια απραξίας και φημών περί διάλυσης, σίγουρα χαροποίησε τους φίλους του είδους και πολύ περισσότερο την Amy Lee, που έχει ταυτίσει την παρουσία της με εκείνην του συγκροτήματος. Συγγνώμη... το συγκρότημα έχει ταυτιστεί με την παρουσία της!

Mουσικός με κλασσική παιδεία, ιδρυτικό μέλος, τραγουδίστρια και εφ’ όλης της ύλης frontwoman των Evanescence, γεννήθηκε στις 13/12/81 (ώρα άγνωστη) στο Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια.

Στο γενέθλιο χάρτη της ο ...πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Ποσειδώνας αιτιολογεί απόλυτα την καλλιτεχνική της κλίση.

Σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη, έχει ακόμη δύο ίδιο-συναστριακές όψεις που έχουν κι αυτές τη σημασία τους: Σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο. Ιδιαίτερα η πρώτη, εξ αιτίας της συμμετοχής του Ερμή δηλώνει πολλά για το πολύ ιδιαίτερο στυλ της στην ερμηνεία.

Η σύνοδος της Δήμητρας με το Δία είναι ανεξαρτήτως οικοθεσίας μια πολύ καλή «προίκα» για μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της σόου μπιζ και θέση τους στο Σκορπιό ταιριάζει γάντι στο ...ολίγον dark μουσικό ύφος των Evanescence, μέσα από το οποίο αναδείχτηκε.

Ως χαρακτήρας πάντως δεν φαίνεται να είναι και από τους πλέον εύκολους, ανεξάρτητα αν η γνωστή παιδικότητα του ζωδίου της μπορεί να την βγάλει ...ασπροπρόσωπη, από την άποψη του ότι δεν μπορείς να της κρατήσεις κακία.

Αντιθέτως όμως εκείνη ...μπορεί!

amy_lee

Η Σελήνη της βρίσκεται πιθανότατα στο ζώδιο του Καρκίνου και το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, πέρα από την ενίσχυση της διεισδυτικότητας της στο κοινό, υποδηλώνει και συναισθηματικά «κολλήματα», που μπορεί να βασανίζουν τόσο την ίδια, όσο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακόμη, τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, παραπέμπουν σε μια εύφλεκτη προσωπικότητα που όταν «τα πάρει» μαζί με τα ξερά καίει και τα χλωρά, πέφτοντας συχνά σε λάθη ή πλάνες.

Επιπλέον ο Δίας και η Αφροδίτη σχηματίζουν ένα ...σκανδαλιστικό τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Με βάση τις συγκεκριμένες όψεις θα μπορούσαμε να υποθέσουμε με ασφάλεια πως η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα επιλέγει συχνά τις εύκολες λύσεις στην ζωή της -με άλλα λόγια ...τεμπελιάζει- χωρίς να αποκλείονται και τα «παρατράγουδα» μιας αν μη τι άλλο ελαστικής αντίληψης γύρω από ερωτικά-σεξουαλικά θέματα.

Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος αναπαράγοντας «κύματα» ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης, που «ισοφαρίζονται» αυτομάτως από το glamorous σχήμα Αφροδίτης-Δία. Από την κατάθλιψη στην ...τρελή χαρά, το πάει λοιπόν η Λη και σίγουρα δεν είναι υπόδειγμα ισορροπίας.

Και τι μας νοιάζει εμάς, θα μου πείτε. Αν ...αντέχει ο Josh, όλα καλά!

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής της δείχνει πιθανό το να έχει τον Τοξότη σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της.

Το 2005, καθώς ο Πλούτωνας περνούσε από την πολυαστρία στον Τοξότη, ξέσπασε μια ...λυσσαλέα νομική διαμάχη με τον μάνατζερ του γκρούπ, που ζητούσε αποζημίωση για τα δύο CD του συμβολαίου τους, που δεν έγιναν ποτέ.

Η Λη ενεργοποιώντας άμεσα τον πληθωρικό Άρη της αντεπιτέθηκε, μηνύοντας τον μάνατζερ για... όλες τις παραβάσεις του ποινικού κώδικα.

Το 1987 που στην ίδια θέση βρέθηκαν ο Ουρανός με τον Κρόνο, η Λη έχασε την τρίχρονη αδελφή της από άγνωστα παθολογικά αίτια.

Και στις 6/5/07 με τον Δία να βρίσκεται αυτήν την φορά στον Τοξότη, παντρεύτηκε το θεραπευτή και παλιό της φίλο Josh Hartzler και από τότε άλλαξε και επίσημα το όνομα της σε Amy Lynn Hartzler.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved