Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Adele / Julia Roberts – Με αυτοδιορίζουσα νονά σε ρόλο soul guard



adele

H Βρετανίδα νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε σαν κομήτης στη μουσική σκηνή και συνεχίζει σαν τυφώνας. Το album της «21» ξεπέρασε και το αξεπέραστο «Back to Black» της αείμνηστης Amy Winehouse, έχει κατακτήσει την κορυφή των charts του Billboard, και θεωρείται από τις κορυφαίες στο είδος της.



Από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές της η Julia Roberts έχει υιοθετήσει το ρόλο της προστατευτικής μαμάς που καμαρώνει την κόρη της, δηλώνοντας πως όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί της!
«Όποιος καταφέρει και βγει ραντεβού μαζί της, θα είναι πολύ γενναίος. Θα πάρει πολλή αγάπη από την Adele, αλλά καλό θα είναι να της φερθεί σωστά, διαφορετικά εγώ και όλοι οι υπόλοιποι θαυμαστές της θα τον “κανονίσουμε”».
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις η ηθοποιός, ούτε σε ύφος ούτε σε πρόθεση, αλλά λίγο τα πολικά αντίθετα ζώδια (Σκορπιός – Ταύρος), λίγο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ήλιο και το Δία της, λίγο το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο της, το τετράγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη της, αλλά και οι τόσοι πλανήτες στην Παρθένο συμβατοί με τον Ήλιο της Adele , λειτούργησαν ένθερμα και αφομοιωτικά. Όσο για την Adele με σύνοδο Ήλιου – Δία στον Ταύρο και σύνοδο Σελήνης – Κρόνου – Ουρανού σε τρίγωνο με τον διελαύοντα Δία, η τύχη της ειδικά αυτό το χρόνο, έλκει ακόμα και τους Λάμα των Ιμαλάϊων σε δημιουργία προστατευτικού κλοιού γύρω της!
(Adele 5/5/1988 London UK)



(Julia Roberts 28/10/1967 00.16 Atlanta Junction)

Salma Hayek – Θεού δώρο και ανθρώπου συνέχεια



SalmaHayek

Η πανέμορφη Μεξικάνα ηθοποιός, που σαγήνευσε με την ερμηνεία της στην ταινία «Φρίντα» με την εξιστόρηση της ζωής της Μεξικάνας ζωγράφου Frida Kahlo εστιάζοντας στη σχέση της με τον Diego Rivera, δήλωσε στην αγγλική εκπομπή «The Graham Norton Show» ότι δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που έχει τώρα, ειδικά όταν μεγάλωνε. Αναφέρθηκε στο ότι την κορόιδευαν στο σχολείο επειδή δεν είχε στήθος. Επισκέφθηκε λοιπόν μία εκκλησία βάζοντας στα δάχτυλα της στο άγιο νερό και προσευχήθηκε στο Χριστό να αποκτήσει στήθος. Από ότι βλέπουμε σε κάθε φωτογραφία της, οι προσευχές της εισακούστηκαν και μάλιστα με το παραπάνω! Η χυμώδης ηθοποιός που προτάθηκε και για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, είναι ζώδιο Παρθένος με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο με την οποία η λογική υπερισχύει, γεγονός που δεν δικαιολογεί τις δηλώσεις της. Διότι ο θεός μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά και το μπούστο που διαθέτει δεν προήλθε μόνο από τις μεγαλοδύναμες ευεργεσίες του. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα λειτουργεί μάλλον περισσότερο στην περίπτωσή της, που εκτός από τον καλλιτεχνικό της οίστρο, διογκώνει και τον αισθητικό της. Με τη Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη από το Λέοντα παντρεύτηκε το 2009 τον δισεκατομμυριούχο Francois - Henri Pinault, εξασφαλίζοντας σίγουρα τη φροντίδα της εξ άνωθεν προσφοράς.



(2/9/1966 Coatzacoalcos Mexico)

Σώτια Τσώτου – Αποχαιρετισμός για τη σημαντική στιχουργό μας

sotia

Ταξίδεψε και αυτή στην αντίπερα όχθη σε ηλικία 69 ετών, κατόπιν διετούς μάχης με τον καρκίνο. Οι μάχες της ζωής ήταν πολλές και οι περιπέτειές της αποτυπώθηκαν μέσα από τους στίχους που έγραψε. Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου – Ουρανού με πιθανότατη συμμετοχή και της Σελήνης, καθόρισε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια φέρνοντας και πολλές ανατροπές.



Οι εύποροι άνθρωποι που την υιοθέτησαν μετά από την εκτέλεση του πατέρα της (αγωνιστή του ΕΛΑΣ) από τους Γερμανούς και την απεγνωσμένη από τις βιαιότητές τους μάνα, της έδωσαν μόρφωση και αγάπη. Στην απομόνωση της χούντας εμπνεύστηκε τους πρώτους στίχους που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγιναν επιτυχία δια στόματος Γρηγόρη Μπιθικώτση με το «Νάτανε το 21». Ο επικοινωνιακός Ερμής στους Διδύμους ταξίδευε γρήγορα τις εμπνεύσεις. Ακολούθησαν μεγάλες συνεργασίες, αξέχαστα τραγούδια, το συγκλονιστικό ρεσιτάλ που απογείωσε ο Κώστας Χατζής με τη Μαρινέλλα, με εισπρακτικές επιτυχίες ασυνήθιστες για εκείνη την εποχή. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την απεγκλώβισε από την πικρία της ζωής, απελευθέρωσε τον ιδεαλισμό της και έγινε το χαρτί των στιχουργικών της αριστουργημάτων, που μιλάνε κατευθείαν στη συνείδηση. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με Άρη και τρίγωνο με Πλούτωνα, έδινε τη συναισθηματική δύναμη στους στίχους της, οι οποίοι τις χάρισαν και δεκάδες διακρίσεις, παραμένοντας πάντα ζωντανή μέσα από αυτούς.



(14/5/1942 Λιβαδειά)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved