Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Ελένη Ράντου – Κερδίζει το κοινό διαχρονικά



____

Η γλυκιά σύζυγος του αγαπημένου τραγουδοποιού μας Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είναι ταλαντούχα ηθοποιός με πηγαία έκφραση και αφοπλιστική αμεσότητα. Αυτή την εβδομάδα ψηφίστηκε ως η ηθοποιός με τη μεγαλύτερη απήχηση στο facebook, σύμφωνα με τα likes των χρηστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται όταν εμπλέκεται το κοινό, αφού έχει βραβευτεί από το περιοδικό «Life & Style» ως η καλύτερη ηθοποιός της χρονιάς, έχοντας κατακτήσει την εκτίμηση και τη συμπάθεια του κόσμου.

Ο Σκορπιός της δίνει πάθος, ευαισθησία, ακρότητα, που όταν συνδυάζεται με τη Σελήνη στο Ζυγό και τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Τοξότη, ξεφεύγει, περιπλανιέται στην περιπέτεια, παιχνιδίζει, αιφνιδιάζει. Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στο Σκορπιό της δίνει την εκφραστικότητα που τη συνδέει με την υποκριτική τέχνη στην οποία αφοσιώνεται, μοχθώντας με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο.

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Άρη αλλά και ο Ουρανός, την ακροβολίζουν στους ρόλους της, εκπέμποντας άφθονο μαγνητισμό και γοητεύοντας το κοινό με την αυθεντικότητά της. Από τις 3/11 την απολαμβάνουμε στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, στην παράσταση με το διφορούμενο τίτλο «Κατάδικός μου» που συνυπογράφει με τη Σάρα Γανωτή και τον Νίκο Σταυρακούδη. Μια αιχμηρή κωμωδία, για την ανατρεπτική της φύση.

(12/11/1963 Αθήνα)




Jane Fonda – Η θεά της aerobic συνεχίζει ακάθεκτη



janeFonda

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ, προσπάθησε διακαώς να καταπολεμήσει τη βουλιμία που τη βασάνιζε ως τα 40 της χρόνια. Ξεκίνησε τη γυμναστική κυκλοφορώντας το 1982 τη βιντεοκασέτα «The Jane Fonda workout video» η οποία έκανε πάταγο πουλώντας ακόμα και χαρίζοντας στην Fonda μια δεύτερη καριέρα.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο «Today Show» της Αμερικής και 74 πλέον ετών, έδειχνε το ίδιο εκθαμβωτική και …. γυμνασμένη μέσα στην αθλητική της περιβολή, κάνοντας επίδειξη των παλιών ασκήσεων αεροβικής. Βέβαια δεν μπορεί να κάνει όλες τις ασκήσεις για τα πόδια, αφού διαθέτει ένα ψεύτικο γόνατο και ένα γοφό από τιτάνιο. Μιλώντας για τη ματαιοδοξία που την ακολουθεί από παιδί και την χρεώνει στον πατέρα της, παραδέχεται τα πολλά κόμπλεξ και ανασφάλειες που είχε με το σώμα της. Με τον Ήλιο στον Τοξότη σε ακριβέστατο εξάγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο η αγάπη της για τη γυμναστική εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η Σελήνη στο Λέοντα σε τρίγωνο με Ήλιο και Αφροδίτη εκτοξεύει την καλλιτεχνική της επάρκεια με δημοφιλείς προεκτάσεις και αισθητικές εμμονές. Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Δίας στον ωροσκόπο, της έδωσε εκτός από τη βουλιμία και μπόλικη αυτοπεποίθηση, διογκώνοντας και την προσωπικότητά της. Η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του μεσουρανήματος καθόρισε τις ανασφάλειες και τη ματαιοδοξία που η γενναιόδωρη φύση της αποδέχτηκε, κάνοντάς την στα 74 χρόνια της να μοιάζει με έφηβη με πρόωρες ρυτίδες.

(21/12/1937 New York, NY 9.14 am)




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved