Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Δημήτρης Αποστόλου/Αλέξανδρος Ρήγας – Το αχτύπητο δίδυμο ξαναχτυπά!



rhgas

Η νέα επιθεώρηση των ταλαντούχων Αποστόλου – Ρήγα έρχεται στο Θέατρο Λαμπέτη, ενώ έως την Κυριακή 27/11, οι παραστάσεις θα έχουν εισιτήριο 10 ευρώ.



Τίτλος της παράστασης «Ζείτε παίδες Ελλήνων» μέσα από τον οποίο οι δύο αγαπημένοι σεναριογράφοι αναρωτιούνται πώς φτάσαμε ως εδώ; Τι έφταιξε; Η κακιά μας η μοίρα; Το κακό μας το ριζικό; Το κεφάλι μας; Το ζώδιο μας; Ο Άρης ο ανάδρομος; Τα λάθη μας;



Με έναν καταιγισμό ονομάτων γνωστών ηθοποιών και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, oι Ρήγας - Αποστόλου δημιουργούν μια φαντασμαγορική παράσταση, πάντα προσεγμένη, που μέσα από εύστοχες ατάκες, κατακεραυνώνει την υπάρχουσα πολιτικοοικονομική κατάσταση.



Το αστείρευτο ταλέντο των δύο καλλιτεχνών είναι κατά βάση γήινο, αφού ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι Ταύρος και ο Δημήτρης Αποστόλου Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον Ταύρο. Ο Ποσειδώνας του Δ.Α σε εξάγωνο με τον Άρη του Α.Ρ και ο Άρης του Α.Ρ σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του Δ.Α δείχνουν την αμοιβαία συνένωση της έμπνευσης, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Η όψη τετραγώνου Ερμή – Άρη με τον Άρη να κυβερνά τον 3ο οίκο (γραπτός λόγο) του Δημήτρη Αποστόλου, αναδεικνύει την έντονη διανοητική δραστηριότητα μέσα από την καυστική έκφραση.



Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Αλέξανδρο Ρήγα μέσα από το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή.



Το συνταίριασμα τους αποτελεί μια ιδιαίτερα νόστιμη συνταγή, την οποία έχουμε γευτεί μέσα από ανεπανάληπτες δημιουργίες, οι οποίες συνεχίζονται ευτυχώς, με τον ίδιο αστείρευτο ρυθμό.



(Δ.Α 18/9/1962 15.00pm Αθήνα/ Α.Ρ 5/5/1965 Αθήνα)





Λίνα Σακκά – Σε δύο μήνες, σε ρόλο sexy mother





lina

Η sexy ηθοποιός που μετά την περσινή συμμετοχή της στις «Κούκλες» του «Mega» εξαφανίστηκε από προσώπου γης, επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της και σε δύο μήνες περιμένει τον μπέμπη της. Γελαστή και ερωτευμένη, θα αποχωριστεί για λίγο διάστημα τις καμπύλες της, ώσπου να γεννηθεί και να μεγαλώσει λίγο το μωρό.



Η ανακάλυψη του Μανούσου Μανουσάκη πριν 10 χρόνια και το χάρισμά του να καταλαβαίνει αμέσως το ταλέντο ενός ηθοποιού, της άνοιξαν το δρόμο μιας πολύ επιτυχημένης καριέρας.



Στα 36 της χρόνια η ζωή της γεμίζει με περισσότερη λάμψη, με τον ερχομό του παιδιού της.



Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη με την πιθανότατη θέση της Σελήνης στο Σκορπιό, είναι μια ελάχιστη ένδειξη της έλξης που προκαλεί στο αντίθετο φύλο, η οποία απογειώθηκε μέσα από τα εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στους Διδύμους επικοινωνεί αποτελεσματικότατα την φιλική, εύθυμη και καλλιτεχνική της πλευρά, κάνοντάς την ιδιαίτερα επιθυμητή. Η αντίθεση αυτής της συνόδου με τον Ποσειδώνα, ευχόμαστε να εντείνει μόνο την καλλιτεχνική της ανησυχία και όχι τη συναισθηματική της πλάνη. Με το καλό!



(10/6/1976 Αθήνα)





Jennifer Lopez/Casper Smart – Χορεύοντας έρχεται ο έρωτας



Jennifer-Lopez_-Casper-Smart

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τον απρόοπτο χωρισμό από τον πρώην άνδρα της Marc Anthony, η 42χρονη show-woman ζει παθιασμένες εφηβικές στιγμές, με τον 24χρονο χορευτή της Casper Smart. Κλέβοντας πρόσφατα την παράσταση με έναν αισθησιακό και προκλητικό χορό στα αμερικάνικα μουσικά βραβεία ενώπιον του πρώην, η δαιμόνια Lopez φλέρταρε αδυσώπητα με τη ματαιοδοξία της. Ο Casper Smart φαίνεται να είναι μία δελεαστική διέξοδος, στην φόρτιση που νιώθει τον τελευταίο καιρό. Μια γυναίκα Λέων με Ήλιο στο Μεσουράνημα σε τρίγωνο με Σελήνη στο Σκορπιό, κυβερνήτη του Μεσουρανήματος και ωροσκόπο Ζυγό, δεν περιφρουρεί ποτέ τις επιθυμίες της, αντίθετα προκαλεί συνεχώς το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον αν αυτός ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με Ερμή, σχηματίζει εξάγωνο με Δία και Ουρανό και τρίγωνο με Άρη και Ποσειδώνα!



Εντυπωσιακό και σκανδαλώδες, όπως ακριβώς και η υπερ-δυναμική φύση της.



Για άλλη μια φορά όμως καλείται να χειριστεί το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου και το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, που την κάνουν να παλεύει με τις θύελλες της ερωτικής της ζωής.



Το έξυπνο μυαλό της την οδήγησε σε συμφέρουσες λύσεις, συγκεκριμένα στον 24χρονο Κριό Casper Smart, με τον οποίο μοιράζεται ξενοδοχεία και clubs σε παθιασμένες συναντήσεις.



Ο Άρης στη συναστρία τους κρατάει το φανάρι, εφόσον τα αμοιβαία τρίγωνα Άρη – Δία τους ενώνουν κάτω από κοινή δράση προβολής, αλλά η αντίθεση μεταξύ τους καραδοκεί για τη σύγκρουση επιθυμιών και πρακτικών ζητημάτων. Όσο για τον ταλαντούχο χορευτή της, έχει να «χορέψει» ακόμα δίπλα σε πολλές παρτενέρ, μέσα από το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου και του εξαγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Και την περίπτωση της Jennifer ταιριάζει απόλυτα η ρήση: «Μπορείς να βγάλεις το κορίτσι έξω από το χωριό, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το χωριό, έξω από το κορίτσι».





Rosie Huntington – Δεν ήμουν τόσο όμορφη, αλλά έγινα..



Rosie-Huntington-Whiteley

Η 24χρονη Βρετανίδα, πρωταγωνίστρια των Transformers και αγαπημένο μοντέλο της Victoria secret, είναι τυπικό παράδειγμα της λαγνείας των πλαστικών μεταμορφώσεων. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Harper’s Bazaar», έδωσε στη δημοσιότητα μια εφηβική της φωτογραφία στην οποία δεν αναγνωρίζεται, αποδεχόμενη πως ήταν πολύ άσχημη.



Παράλληλα δη αλλαγή στα χείλη και στο στήθος, διάφορες τεχνικές επεμβάσεις σε φρύδια δόντια και μαλλιά, μόνο στο βλέμμα δεν μπόρεσε να επέμβει, που εξακολουθεί να θυμίζει ζαλισμένη στρουθοκάμηλο. Για να μην είμαι και άδικη, το σώμα το διαθέτει φυσικά, αν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως καλοπροαίρετη παραχώρηση.



Έτσι λοιπόν ξεχώρισε και έλαμψε, έχοντας ψηφιστεί πρόσφατα από τα ανδρικά περιοδικά, ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Η υπερευαίσθητη Αφροδίτη στους Ιχθείς με τις αδύναμες εκφάνσεις, σε τετράγωνο με Κρόνο και Ουρανό καταλαβαίνει πως χρειάζεται να πληρώσει ακριβά την υπέρβαση, πειραματιζόμενη πρωτότυπα και αυτάρεσκα.



Ο Άρης κυβερνήτης του Ήλιου της σε εξάγωνο με τον Δία, της δίνει την απαραίτητη δόση για να ξεπεράσει τους φόβους και να πρωτοπορήσει μέσα από ένα υγιή ανταγωνισμό. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θολώνει την πραγματική εικόνα, δημιουργώντας κάτι ανθυγιεινό σε όλο αυτό, που είναι η πεποίθηση πως τότε ήταν άσχημη, ενώ τώρα δεν είναι. Κατόπιν αυτών, τι θα είχε άραγε να προσθέσει η Liv Tyler;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved