Η ατυχία απειλεί το «Πρωινό» της Φαίης και του Γιώργου

Φέτος η «μάχη» δεν θα είναι το ίδιο εύκολη
Παπασταύρου Λίντα
Η ατυχία απειλεί το «Πρωινό» της Φαίης και του Γιώργου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πρεμιέρα για το «Πρωινό μου» στο Mega, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να δρέπουν τις δάφνες της περυσινής πρωτιάς τους στην πρωινή ζώνη.

Ξεπέρασαν την «Ωραία Ελένη», έστειλαν... αδιάβαστο το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου αλλά όλα αυτά και με την συνδρομή των πλανητών.

Μπορείτε να διαβάσετε εξ άλλου τις περυσινές εκτιμήσεις στο astrology για την πορεία των «πρωινάδικων» σε ένα άρθρο που δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Φέτος όμως η «μάχη» δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, παρότι η Ελένη Μενεγάκη εξασκεί την μαγεία της στην μεσημβρινή ζώνη και ουσιαστικά ο μόνος «αντίπαλος» δείχνει να είναι ο Γιώργος Φερεντίνος που θα ξεκινήσει την δική του εκπομπή στον AΝΤ1 την προσεχή Δευτέρα.

Κι αυτό γιατί στο ωροσκόπιο της φετινής πρεμιέρας του «Πρωινού» έχει ενσκήψει ...Κρόνος, που σίγουρα δεν είναι και ότι το καλύτερο για μια ψυχαγωγική εκπομπή. Μάλιστα η παρουσία του στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον αστρικό Ωροσκόπο, υπονοεί πως κατά την διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα ή εμπλοκές, που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την AGB. Τα καλά νούμερα φαίνεται να έχουν εξασφαλιστεί σε ένα μεγάλο βαθμό από την αντίθεση της αστρικής Δήμητρας με το Μεσουράνημα, ωστόσο ο Κρόνος δείχνει πρόθυμος να βάλει πολλές ...τρικλοποδιές είτε σε επίπεδο συνεργατών, είτε τονίζοντας υπέρ του δέοντος λάθη και αβλεψίες.

Παραδοσιακά ο 12ος οίκος συνδέεται με συνωμοσίες και «κρυφούς εχθρούς» και από αυτήν την άποψη, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις ...παρέες τους.

Κι αν ήδη αναρωτιέστε για την πρεμιέρα του Φερεντίνου και την τηλεοπτική «κόντρα» του με το συμπαθές ζεύγος, η γενική μου αίσθηση είναι πως έχει το ...πάνω χέρι!

Υπομονή όμως, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, που θα τα πούμε εκτενέστερα.


prwino_2011

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved