Νίκος Κωστένογλου - Νέες ελπίδες για την ΑΕΚ

Οι αστρολογικές διαφορές του Μ. Χιμένεθ και του Ν. Κωστένογλου
Παπασταύρου Λίντα
Νίκος Κωστένογλου - Νέες ελπίδες για την ΑΕΚ

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μετά την «εποχή Χιμένεθ» στην ΑΕΚ, η αλλαγή σκυτάλης με τον Ζυγό Νίκο Κωστένογλου να κρατάει πλέον το προπονητικό τιμόνι, φαίνεται πως θα αποδειχθεί αρκετά «γουρλίδικη» για την δημοφιλή ομάδα. Από ένα καπρίτσιο της τύχης οι θετικές καταληκτικές επιρροές που υπήρχαν στον χάρτη του Ισπανού προπονητή όσον αφορά την σαιζόν 2011-12, επαναλαμβάνονται - σε διαφορετική βέβαια μορφή- και στον γενέθλιο χάρτη του Καβαλιώτη τεχνικού.

Το όλο θέμα έχει να κάνει με τον Δία, ο οποίος δεν εγκαταλείπει με τίποτα την «Ένωση»!

Και στην θέση του -άσφαιρου πλέον- τετραγώνου του διελαύνοντα Δία με τον Ήλιο του Χιμένεθ στον Υδροχόο, ο Νίκος Κωστένογλου αντιπαρατάσσει την γενέθλια αντίθεση Δία-Δήμητρας στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με την τελευταία να βρίσκεται στην 5η μοίρα του Ταύρου. Εκεί δηλαδή όπου θα «σεργιανάει» ο Δίας στα τέλη Οκτωβρίου και στα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου, χώρια από την «υπενθύμιση» που θα κάνει στον εαυτό του!

Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον Ήλιο του Μ. Χιμένεθ και την Δήμητρα του Νίκου Κωστένογλου είναι ότι η Δήμητρα έχει στενή σχέση με τον δείκτη δημοφιλίας ενός ατόμου, κάτι που πρακτικά στο ποδόσφαιρο συνδέεται άμεσα με μεγάλες επιτυχίες, τουλάχιστον εκείνες που «μιλάνε» στις καρδιές των φιλάθλων.

Μάλιστα στο παιχνίδι μπαίνει και η γενέθλια Σελήνη του Νίκου Κωστένογλου στον Σκορπιό, σε απόσταση βολής από τον Δία.

Το αν αυτές οι επιτυχίες θα μεταφραστούν και σε έναν τίτλο, εξαρτάται κυρίως από το πως θα «συμπεριφερθεί» ο γενέθλιος Κρόνος του προπονητή της ΑΕΚ, που βρίσκεται στην 21η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με την Αφροδίτη του. Εκεί ακριβώς θα βρίσκεται ο διελαύνων Δίας τον Μάιο, ορίζοντας ένα μάλλον γλυκόπικρο πλαίσιο, με την τελική «ετυμηγορία» να γέρνει προς το «όχι».

Υπάρχει ωστόσο και το δικαίωμα έφεσης και εννοώ τις επί μέρους και δυνητικά σημαντικές πληροφορίες που δεν γνωρίζω και απορρέουν από τα πλήρη στοιχεία γέννησης του Ν. Κωστένογλου.


kwstenoglou

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved